IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Chazz76
    Tegnap repültem a CZ_AH_Dedicated szerveren,Ardennek 1945.CélpontBastogne,bekerített szövetségesek.Szerintem az egyik legjobb szerver,hiába totyák csinálják.Beleestem egy kemény dogba,adtam is,de inkább kaptam:D.Teljesen széttlőtt bal szárnnyal menekültem hazafelé,alig tudtam levegőben tartani a műszert,mögöttem egy spit,kb 1 percen át lőtt 0-100m között a földtől.Valahogy leráztam,megnyugodtam,nézelődök,sehol senki ok.Kb 2 percig repülök így,hátranézek:egy spit.Hmm...ez gond,készültem a Valhalába,de nem lőtt!Mellém repült,felkapcsolta a navi fényt,és kisért,majd kifordulva eltűnt
    .RS-A a lajstromjele,angol felségjel,jópárszor összeakadtam már ezzel a századdal,mind spittel repül.
    Na most ezt csak azért írtam le,mert talán nem csak LOL-ozó hülyegyerekek repülnek ezzel a géppel,hanem szerintem ilyen pilóták is,akik előtt le a kalappal.Kár,hogy ez egy elenyésző kisebbség.