IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tudom, hogy nemrég azt írtam, hogy tökéletesen megvagyok a hat switchel való nézelődéssel, most viszont mégis szeretnék összerakni egy head tracking akármit. Ugyanis gondoltam kipróbálom, hogy hogyan érzékeli a webkamerámat a free track program (genius express, leggagyibb szinte :D), és 21 fps-el, egy kisrádión lévő lámpával (nem ledes, de elég erős) tökéletesen vette, úgyhogy úgy döntöttem megpróbálok egy lámpát a fejemre szerelni :D
Az lenne a kérdésem, hogy aki csinált ilyet, az hogyan oldotta meg (fülhallgatóra szerelt/szerelhető megoldások érdekelnének főleg), és milyen lámpával?
Infrát nemhiszem, hogy meg tudom oldani, de nem zavar a led sem, nem tükröződik zavaró mértékben.
Képeknek is örülnék :-)