91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ha coop mission megy akkor restart. -
Lysandus #17954 B-17 és Memphis Belle? -
cheatman #17953 Megvan!! a B-17 amire én gondoltam. -
Tudtommal van már B-17 modban. -
cheatman #17951 Jaj sry keverem, egy 2.VH bombázó amire én gondolok, és még film is volt róla. Na majd utána nézek. Hogy is van ez a patch-dolog? -
Mondjuk B-52 érdekes lenne egy II.VH-s játékban, így max. a B-29-est nyúzhatod... Ez a 4.09-es patch-el már most elérhető. -
Lysandus #17949 Nincs fenn valahol máshol ez a "Unified Installer 1.1"? Ahol nem kell regeli a letöltéshez? Nekem is ezt a lüke hibaüzenetet írta ki a szerver mapváltásnál... -
cheatman #17948 Szevasztok! Van ehez a játékoz olyan kiegészítő ami csak 1 gépből áll, tehát lehet betenni addon repülőket? Olyan jó lenne egyszer egy nagyvassal repülni mint pl a B52. Bocs a kérdésért. -
Sikerült egy hibás kábelt a szerverbe dugni, estefelé kicserélem és lehet, hogy ma este 10-kor le kell lőnöm a gépet. Holnap délelőttől várhatóan 24/7 fog menni, még legalább 2 hónapig biztosan. -
Lysandus #17946 Valóban. A gyújtást nyomkodták. Ezért van az, hogy a forgómotoros gépek leszállása olyan, mintha gázfröccsöket adagolna a pilóta. Korábban azt hittem, hogy vagánykodtak. Laza, nagyon laza! :-))) Egyébként az I. vh-ban tudtommal nem volt még csillagmotor. Az későbbi fejlesztés. -
Szimulátor!!! De van rá lehetőség. A kollega ne essen ki a sorból. -
Sziasztok!
Nincsen valami lehetőség arra hogy legyen küldetés közben visszaállási lehetőség?
Nagyon nem jó az, hogyha elindulunk a haverokkal küldibe, és valaki az elején kidől a sorból, akkor várnia kell míg mindenki kiesik... -
Lebowski #17943 rata egyáltalán nem rosszabb :D:D -
Nem tudok segíteni sajnos.Tudom,idegesítő lehet,mikor rosszabb gépet kapsz,szerintem így szimulálja az akkori helyzetet(SZIMULÁTOR
).A németek lecsapták az összes orosz gépet,jó ha volt mivel repülni.
Anno nyomtam a 43-as magyar kampányt,és I-16-osok jöttek ellenünk,csodálkoztam én is,hogy még ekkor is voltak. -
Nem rossz ötlet:-)De azért szívesen venném az érdemi segítséget is. -
De lehet.Írj egy levelet a Kremlbe Sztálin elvtársnak,aztán majd ő megmondja,mikor kapsz a szovjet néptől Laggot.
-
Tehát ha az erdeti DGen-t használom az IL-2 sorozathoz akkor hadjárat módban csak a legelején tudok típust választani és a későbbiekben csak azzal lehet lenni amit betölt a program?Én LaGG-t választottam csak és 9.pályára ratát adott-ezen akkor nem lehet változtatni? -
Itt is van egy cikk a forgómotorokról-ezt a fajtát a Dr.I-be is szerelték. -
Szerver újra működik, lesz még egy tervezett leállás mostanában, időben szólni fogok. -
Lesz egy kis szerver leállás, átrakom a masinát egy rendes házba és a végleges helyére fogom tenni. Egy névtelen adományozó jóvoltából 2-3 hónapra előre el van rendezve az üzemeltetési költség. :) -
király vagy, köszi! :) -
Kösz az infót.Gondolom,elég helyigényes rendszer lehetett,tartályok,csövek stb.,biztos ezért nem rakták vadászokra,meg a jókora túlsúly. -
Találtam neked egyet:camelotplaza.hu 3990Ft,2 van raktáron,utánvéttel szállítanak postai vagy futár útján.Van tel.szám is,meg tudod velük beszélni. -
Nem minden gépen volt tűzoltó készülék a motortérben. Általában többmotoros gépeken volt. Ha ég a hajtómű akkor ellőhetsz egy ilyen patront ami eloltja a lángokat. Patronok száma is gépfüggő, egy vagy több, de elfogy egyszer. Ha ellőttél egyet és kialudtak a lángok, attól még újra belobbanhatnak. -
Ez a "Fire extinguisher" mit csinál a játékban?Nyomogattam már egy párszor,de nem láttam semmi különöset.Csak többmotoros gépen működik vagy eggyes tipusoknál?
Mumpic:én tegnap láttam 576-ban Exclusivos-t 2990 pénz,igaz ez Bpesttől 250km -
ódzkodom* :P -
Laca: nemtom' :) inkább dobozos kéne, az ilyen fizetek-letöltöm-örülök megoldástól picit ódszkodom.
Willenbrock: Az arénában néztem az 576-ban, és ott pl nem volt, de a honlapjukon sincs feltüntetve.
A 9 giga meg nem annyira vészes. Új vinyót meg nem szívesen vennék, csak hogy meglegyen minden patch. ^^ -
nalyib #17928 Igazad van ez már 8. gen. programozás:D
Forgómotor: a camelen pl úgy oldották meg, hogy a boton volt a gyújtáskapcsoló (vagy mi) és nyomkodták... fél mp-ig nyomta aztán fél mp-re elengedte.. észveszejtően vicces lenne így játszani..:D
Bár a camelnek volt valami 3 (?) állású teljesítménykapcsolója is, a videobol minden kiderül:
http://www.youtube.com/watch?v=qtprTL66-FY -
http://www.freeflashgamearcade.com/games/3524/dogfight-2-the-great-war.html
Egy kis bemelegítés a game érkezéséig.
-
Richtofen #17926 Amennyire én emlékszem az olvasottakból.
Nem minden korabeli motor működött a klasszikus értelemben vett karburátorral, ezért a klasszikus értelemben vett "throttle" (~ pillangószelepet működtető gázkar) nem volt mindegyiken.
Mindegyiken volt azonban valamilyen (vagy több) eszköz a teljesítmény állítására, pl:
- keverékarány állítás, ami a magassági repülésben amúgy is szükséges, ezzel mindig "visszafogható a motor a kívánt szintre"
- voltak olyan megoldások, amik kapcsoló(k) segítségével a hengerek gyújtásával fogták vissza a motort (pl 9 hengerből csak 7, 5, 3 vagy egy sem, gyújtott)
Esetenként nem volt könnyű feladat ezekkel az eszközökkel finoman adagolni a gázt :) -
Richtofen #17925 Ha mindenből csak a legutolsó verziót vesszük modok nélkül(Il-2 1.2, FB 1.22, AEP 2.04, PF 4.09bm), akkor cirka 9GB. Persze érdekes lehet még a PF 3.04m, és 4.05m.
Az összes patch szintent külön-külön megtartva kb 70 GB. -
Hirtelenjében ezt találtam.
A forgó motor esetében a szívóütemben működő dugattyúk szívóhatása a szívócsőben légáramot hoz létre. A motorba belépő levegő mennyiségét első közelítésben a vezető által a gázpedállal működtetett fojtószelep helyzete, ill. a légtorok keresztmetszete, valamint a különféle áramlási veszteségeket kifejező átfolyási tényező határozzák meg.
A szívócsőben áramló levegő a légtorok kisebb keresztmetszetéhez érve felgyorsul, sebessége nagyobb lesz. A megnövekedett sebességhez tartozó statikus nyomás értékének csökkenése, a depresszió következtében a benzinfúvóka két oldalán nyomáskülönbség jön létre, ami a csőben lévő benzinoszlopot áramlásra készteti.
A légtorokba jutó levegőt az ott felgyorsuló levegőáram magával ragadja, a benzint apró cseppekre porlasztja, így hozva létre a motor működéséhez szükséges keveréket. Az átlagos keverési arányt a légtorok méretéhez illesztett benzinfúvóka-átmérő megfelelő megválasztásával lehet befolyásolni. -
Ezt nem értem. Valahogy csak kellett adagolni a naftát,hiszen akkoriban a légcsavar állásszögét nem tudták változtatni. Beindították ,oszt forgott és kész?
Komolyan kíváncsi vagyok rá. -
ez nem megoldás? -
576KB boltokban szerintem van még Exclusivos,a FB+AEP+PF biztos hogy kapható mert múltkor megvettem 1990-volt ha jól emlékszem.Azt hiszem kb 6,4 Bb helyet foglal együtt az összes verzió. -
Tudtok nekem becslést adni, hogy az összes il2 játék összesen mennyi férőhelyet igényel?
(Amúgy a'sszem feladom a keresést, és külföldről rendelek. Mikor jött ki az 1946, két éve? Szánalmas hogy sehol sem árulják már itthon.) -
Az FB alapjátékban be lehet valahol állítani azt hogy végig csak olyan géppel lehessek a hadjáratban amilyet én választok? -
bucsher #17918 forgómotornál nincs gázkar. vagy megy, vagy nem megy :) -
bucsher #17917 visual slidert láttál már valahol fegyver összetartás állításra? akkor? -
Elkezdtem az invázió kezdeténél-tehát az elején és akkor LaGG-vel repültem 8 bevetésen át.A hadjárat folytatódik nem ért véget még az első szakasz szerintem,sehol nem kínált fel választási lehetőséget csak simán beadta a ratát.