91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #18115 Véleményt írtam, nem célom meggyőzni senkit. Engem magasról nem érdekel, hogy mennyire valós. Számomra kellőképpen valós. Szórakozásból játszom a szimmel. Nem is értem miért kell vitatkozni ilyen kérdéseken. Pláne megsértődni miért kell ilyen hülyeségeken :) -
Ok :DDD Akkor ti győztetek. Ez olyan mint az igazi repülés:DDD
-
bucsher #18113 irigylem a türelmedet :) és egyetértek. -
Nos az túlzás ,hogy mindent:)) Irkálsz összevissza butaságokat ,úgy tűnik el sem olvasod amikre válaszolsz ,avagy lehet szövegértelmezési problémáid vannak. Érveket még nem hoztál fel egyetlen állításod igazolására sem,de lehet hogy a dongós kollegának van igaza aki csak röhögni jár ide. Továbbiakban én is ezt teszem.
-
Richtofen #18111 Érzésem szerint több köze lehet a valósághoz a játéknak, mint azt a valódi piloták véleménye alapján hinnénk. Miért?
1. A WW2 veteránok azt hiszem nem sokat repülhettek ezzel a szimulátorral. Egy fél órás próbát nem neveznék mérvadónak. A pilótafülkén belüli "érzet" biztosan távol áll az igazi gépektől, mert egyszerűen nem jönnek át a pilótát érő ingerek, hatások. Emiatt tuti egy veterán sem mondaná, hogy ugyanolyan mint az igazi. Ettől eltekintve a gépek viselkedése lehet jó közelítés a valódihoz.
2. A valódi pilóták közül, akik esetenént sokat repülnek a szimmel, nem repülték ezeket a madarakat, tehát nem hagyatkoznék a véleményükre. Egy modern elektronikával és 50 évvel fejletteb aerodinamikai jellemzőkkel bíró jet viselkedése nagyon messze lehet egy a 30-as években kifejlesztett propelleres géptől.
Persze lehet hozni az példákat és ellenpéldákta, hogy melyik gép milyen hivatalos adatok, tesztek, leírások, sztorik, emlékek alapján hogyan kéne viselkedjen, de egyik sem objektív!!! -
bucsher #18110 de.
viszont ennek nincs jelentősége, hiszen te mindent tudsz. -
"egyébként mit tud hivatalból egy gripen pilóta a ww2 légiharcról? szerintem konkrétan semmit."
Szerintem meg fogalmad sincs miről beszélsz:) -
Jóember!! Azok a bácsik ,többet voltak a levegőben ,mint a földön.(enyhe túlzással) Milyen legendákról beszélsz??? Ismersz te egyetlen egy igazi katonai pilótát is?? Mert szerintem nem. Szerényebb emberekkel speciel nem nagyon találkozik az ember.
-
bucsher #18107 (se) -
bucsher #18106 azt, hogy nekem a repülés az kis picike házakat jelent hegyekkel, utakkal fákkal. ez szép a szlovák mapon.
nyilván a repülő ugyanúgy (nem) repül ott is. -
Nézd,én nem akarok ezen vitatkozni. Ha úgy érzed ,hát legyen neked.:)A szlovák térképnek mi köze van az igazi repüléshez való viszonyhoz??? Ezt nem értem.
-
bucsher #18104 egyébként mit tud hivatalból egy gripen pilóta a ww2 légiharcról? szerintem konkrétan semmit. -
bucsher #18103 meg mondjuk 80 éves bácsikák legendáira sem alapoznék :) azért lefogadom, hogy nagy élmény volt nekik. -
bucsher #18102 nem kell nekem elhinned semmit :)
a légiharc persze kicsit máshogy megy itt, mint élőben, meg szerintem neked kb 10x annyi 'repült' órád lehet, mint a nagy tapasztalt jakosoknak, úgyhogy vicces is lett volna, ha megfognak. azért had legyen szerintem köszönőviszony az il2 és a repülés között. főleg az új szlovák térképekkel :)
condort már régen kipróbáltam, az is tetszik. sajnos abban nincs fóka :) -
Hoppá ezt most vettem észre.
Leírok egy megtörtént szituációt,hátha megérted.
Két éve Debrecenben egy toborzón volt szerencsém párszor "légi harcot" vívni egy sráccal aki a Náto pilótaképzés keretén belül Kanadában vett részt kiképzésen. Ő leendő Grippen pilóta .Lehet már az is. Nos valószínű ,hogy komolyabb ismeretekkel rendelkezik a légi harc a taktika terén mint én ,magáról az igazi repülésről már nem is beszélve. Ez mondjuk több mint biztos. Nos "szegényt" annyiszor és akkor lőttem le amikor csak akartam,még csak meg sem izzasztott. Voltak még öreg pilóták olyanok akik Jak- kal kezdtek majd mindennel repültek aminek szárnya volt úgy több ezer órát. Szegények csak csóválták a fejüket mikor kipróbálták a "szimet" ,szerintük!!!!!! nem sok köze van a repüléshez.Mondjuk inkább elhiszem nekik ha nem haragszol ,mint neked.
Tudod mit próbálj ki ! A condort. -
ez az, én emléxem rá -
Csak megjegyzem ,hogy speciel a hat switch el minimum nézelődök olyan gyorsan minden körülmények között mint te a TR el,mindez csak szokás kérdése. Én ezt szoktam meg,ennyire egyszerű. Egy hét Il2 -zés után meg ne mondjunk olyanról véleményt amiről fogalmunk sincs,de ez bármi másra is igaz.
-
OK! DE akkor ne írd ide ezt!
"Mert szerintem te is rájöttél, hogy arra jó, másra nem... viszont a TR-jól működik a közeli dogfihtnál is...!" -
Nézd nekem egy Saitek cyborg gold-om van...
A tetején a pöcök nagyon darabos, mert nem minijoy hanem egy 8 állású kapcsoló!
Így maradna az egér, de bal kézzel nem igazán tudom megfelelően irányítani!
IGEN azért mert BÉNA vagyok ehhez a feladathoz, így nekem megváltás a TR!
Örülök neki, hogy te ilyen profin tudod irányítani a gépeket!
Mellesleg ha összesen játszottam az IL2-vel 1 hetet akkor sokat mondok, de mivel nagyon tetszik a játék, ezért beszereztem egy TR-t hogy SZÁMOMRA könnyebb legyen a nézelődés! -
Na a vitát lezárom én ilyet veszek!
Megoldás -
Nem rád gondoltam:)
Csak eme velős vélemények leíróira .
"Na kb ilyen a viszony egy szarfos hat switch, és a trackir között. "
"Mert szerintem te is rájöttél, hogy arra jó, másra nem... viszont a TR-jól működik a közeli dogfihtnál is...!"
Biztosan nagyon ügyesek ,mi több remek kordinációs készséggel használják a TR -t amely komoly előnyökhöz juttatják őket velünk szemben akik csak szarfos egérrel ,hat switch-el próbálunk lépést tartani eme komoly technikai vívmánnyal felszerelt kollegák ellen. -
Dehogy szenvedünk. Csak kihasználjuk a verbális kommunikáció adta lehetőségeinket és ezen keresztül bővítjük ismereteinket nézeteink ütköztetésével. -
Hogy ti mit szenvedtek ezzel a témával. Az én olcsó Genius webkamerámat 20 fps-el érzékeli, 60 fps-re simítja. A ledes fejlámpám védő"üvege" elég beraktam egy ilyen szivacsszerü anyagot, ami így megtöri a fényt, így tökéletesen érzékeli ha 60 fokkal is elfordulok és nem is zavaró a tükröződés sem. Azóta is használom ebben, Flight simulatorban és armed assaultban is, tökéletesen működik. Ha lesz alkalmam, csinálok egy 3 ledest is, akivel szoktam játszani Arma-t már használja, és nagyon jól működik neki is.
Én is azt kell mondjam, hogy sokkal könnyebb így trackir-el nézelődni, gyorsabb és kényelmesebb is, de már csak az élvezet miatt is megéri. -
bucsher #18092 persze, hiszen ez egy mosógépszerelős játék. -
Lacusch69 #18091 Szerintem adjunk neki annyi előnyt, hogy Kakukk kolléga legyen az ellenfele, aki csak billentyűzetet használhat...
-
Igen. Én Vagyok galiba. Nekem csak egy saitek ewo force joy-om volt amin a 6switch elég darabos volt. Nem is szarakodtam a beállítással hanem vetem egy TR-t. Onnantól én jobban tudtam érvényesülni.
Milyen bemutatóra gondoltál? Egy kis dogfight? Sajnos a TR-en kívül már mindent eladtam. Még a gépet is mert kell a pénz a szakszolgálati engedélyhez és mivel az oktatásban dolgozok, nem vet fel a pénz. vettem 30.000-ért egy P3-as laptopot és azon netezek, meg Travianozok. -
Lacusch69 #18089 Én kb.7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt időm kipróbálni ezt-azt.
Azért nem használom közeli légiharcban az "egér-módot", mert a másikhoz szoktam.
Ennyi. -
Neked is ajánlok egy átfogó tesztelést. Bizonyítsd be ,micsoda előnyök rejlenek a Tr ben . Biztosan remek teljesítményre vagy képes általa,és nem okoz gondot lelőni az égről ,mondjuk engem aki csak egy vacakkal nézelődik. 
-
Neked van Tr ed? Ha van, szívesen venném ha bemutatót tartanál az előnyeiről,bár én csak hat switch"-et használok és mindig ,még dog közben is. Bár elég kutyaütő vagyok ,lehet meg tudnál győzni a hihetetlen előnyökről. -
Mint már többször leírtuk ennek a játéknak molyfingnyi köze sincs a repüléshez. Persze ezt te is tudod. Nem te lennél Galiba?
-
"Én ugyan ezt csak bombázón vagy BnZ célkereséskor használom, közeli dogfightban nem."
Mert szerintem te is rájöttél, hogy arra jó, másra nem... viszont a TR-jól működik a közeli dogfihtnál is...! -
Lacusch69 #18084 Valka, hidd el nekem: az X52-n be lehet úgy állítani mind a 3 "hat switch"-et, hogy teljesen folyamatosan, egérként lehet használni. Ott állítod meg, ahol akarod; be lehet állítani, hogy milyen sebességgel mozduljon, stb...
Én ugyan ezt csak bombázón vagy BnZ célkereséskor használom, közeli dogfightban nem. -
Valka #18083 "Egyébként nem értem pontosan amit korábban írt valaki, hogy hatswitch-el holttér van.
TIR-el is ugyanaz a holttér, ha nem használunk modokat. Ha meg igen, akkor a fair-play kapcsán egyéb kérdések is felmerülnek, és ne sírjon senki..."
nem én írtam, de igaza van a srácnak. ha nem a széles látómezőt használod, akkor igenis vannak holtterek, amik felett egyszerűen átúszik látószög. és ez baromira zavaró, főleg, ha távoli célpontokat próbálsz követni, max nagyításon. olyankor mindig az egér után kell kapkodni, ami nagyon idegesítő. nekem nincs tr-em, mostanában nem is lesz, de aki azt állítja, hogy nincs jelentősége hogy használod-e vagy sem, az vagy nem tudja miről beszél, vagy hazudik. -
Én sose tartottam magam jó pilótának, de mivel a való életben is repülök, mindig azt az élményt szerettem volna belecsempészni a játékba. Azért játszottam mert a góbén ugye nincs géppuska:)))))))
Viszont az én teljesítményemen sokat dobott a cucc. Amúgy mikor még század tag voltam repültem én is olyan emberekkel akiktől az állam leesett és bizony tényleg az egéren kívül nem használtak semmit.
Ez szent igaz. Pl Drebil a 77-esektől. Én tőle tanultam az alapokat. -
javítva a TS passz:
-
istikovacs76 #18080 Utánanéztem ennek a 2 vh-s filmnek, talán baa baa black shhep volt a címe engulul, de németül Pazifikgeschwader 214 talán
http://www.youtube.com/watch?v=upMaOmI2kGw
Talán ez az? -
Itt tartunk a szerverrel!
A TS pass az kisbetű... :D
Lesz AiR Race bajnokság elvileg... ez volt az alap ötlet, de majd meglátjuk!
Most egy ilyen tesztpálya megy, de van több színű reptér, így dogfight is lehet! -
1 kis újjítás :)
-
Lebowski #18077 sracák nyugi már.
sanyix! elég sokan kipróbáltuk már/használjuk a hatswitch ilyen-olyan módját, és hidd el, nem egy kalap szar, mint ahogy szerinted. csakhát ki is kéne próbálni, vagy utánanézni is aztán fikázódni.... -
istikovacs76 #18076 Sziasztok !
Kicsit off a téma, de talám néhányan emkékszenek arra tv soroztara, amelyik a csendes óceánon játszódik, amerikaiak-janánok között.
Talán a pro7 vagy a sat1, rtl játszotta, 90-94 körül. Ha jól emlékszem corsaierek szerpeltek benne, de nem tudom a címét. Sőt, már az sem biztos, hogy 2.vh-s volt. Utánaolvastam és talán lehettt koreai-amerikai is.
Szóval, az idősebbek közül valaki emlészik ilyen filmre? Még én is néztem anno, de nem emlékszem a címére.