IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #18083 "Egyébként nem értem pontosan amit korábban írt valaki, hogy hatswitch-el holttér van.
TIR-el is ugyanaz a holttér, ha nem használunk modokat. Ha meg igen, akkor a fair-play kapcsán egyéb kérdések is felmerülnek, és ne sírjon senki..."
nem én írtam, de igaza van a srácnak. ha nem a széles látómezőt használod, akkor igenis vannak holtterek, amik felett egyszerűen átúszik látószög. és ez baromira zavaró, főleg, ha távoli célpontokat próbálsz követni, max nagyításon. olyankor mindig az egér után kell kapkodni, ami nagyon idegesítő. nekem nincs tr-em, mostanában nem is lesz, de aki azt állítja, hogy nincs jelentősége hogy használod-e vagy sem, az vagy nem tudja miről beszél, vagy hazudik.