IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hoppá ezt most vettem észre.
    Leírok egy megtörtént szituációt,hátha megérted.
    Két éve Debrecenben egy toborzón volt szerencsém párszor "légi harcot" vívni egy sráccal aki a Náto pilótaképzés keretén belül Kanadában vett részt kiképzésen. Ő leendő Grippen pilóta .Lehet már az is. Nos valószínű ,hogy komolyabb ismeretekkel rendelkezik a légi harc a taktika terén mint én ,magáról az igazi repülésről már nem is beszélve. Ez mondjuk több mint biztos. Nos "szegényt" annyiszor és akkor lőttem le amikor csak akartam,még csak meg sem izzasztott. Voltak még öreg pilóták olyanok akik Jak- kal kezdtek majd mindennel repültek aminek szárnya volt úgy több ezer órát. Szegények csak csóválták a fejüket mikor kipróbálták a "szimet" ,szerintük!!!!!! nem sok köze van a repüléshez.Mondjuk inkább elhiszem nekik ha nem haragszol ,mint neked.
    Tudod mit próbálj ki ! A condort.