91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
blackshark #18315 Nah azért már ennyire élethű lenne?!
-
Richtofen #18314 Hmmm. Moszkva fölött lelövetni, és hadifogságba esni... felemelő érzés lehetett :P -
nalyib #18313 "mintha sokkal érzékenyebben reagálna a kormányokra. Nem volt még ilyen érzésetek?"
szerintem a hangulatomra hat és nem a repmodellre:D -
Richtofen #18312 Mintha valahol olvastam volna, hogy páratartalom is meg van adva a térképekhez.
-
Richtofen #18311 Bocsánat reggel van; Normandia és az utolsó előtti mondta kérdőjellel értendő. -
Richtofen #18310 A melegedésre hatással van szerintem a térkép hőmérséklet, de a compare kapcsán a páratartalom és hőmérséklet témát az aerodinamikai jellemzők miatt mondtam.
Szerintem arra is hatással van (a páratartalom és a hőmérséklet is befolyásolja a közeg sűrűségét pl, ha csak laikusként nézem).
Sokszor volt már olyan, hogy órákon keresztül repültem online, mondjuk huzamosabb ideig Normadia (vagy nem tom mi a pontos neve) térképen, aztán váratlanul jött egy Moszkva map. Ugyanazzal a géppel amivel előtte is mentem, ugyanolyan fegyverzettel és üzemanyaggal úgy éreztem, mintha sokkal érzékenyebben reagálna a kormányokra. Nem volt még ilyen érzésetek. Szerintem valamelyeset befolyásolja repmodellt a térkép. -
nalyib #18309 A hőfok elég korrektül változik térképtől meg magasságtól függően, sokszor néztem a Junkers külső hőmérőjét.
Hogy az időjárás teljesítményben is hatna az il2 motorokra...nem tudom elképzelni. Sokkal alapvetőbb dolgokkal sem foglalkoztak. -
Természetesen alap helyzetet mutat. Én nem nagyon vettem észre hogy a hideg motor ne húzna ugyanannyira mint az üzemhőmérsékletű. A kódban úgy van megadva hogy x mp overheat és motorkárosodás lép fel. Valahol van is egy táblázat hogy hány mp után van károsodás. A páratartalom sztem meg nincs modellezve. Mappra van megadva, hogy mennyi a hőfok rajta sztem, mert az tény hogy Afrikában hamarabb fő a motor. -
Szerintem jól le lehet olvasni róla a dolgokat, a görbe közel áll a játékban mértekhez. Egyik fejlesztő csinálta, valami ROSSos, azokból az értékekből amiket megadtak az il2 kódjában. Igy tudom.
Természetesen csak egy tájékoztató jellegű, de a "nem szabad" rá hagyatkozni azért túlzás. Oktatás alatt is csak annyit említünk, hogy milyen taktikát kell xy gép ellen csinálni adott magasságon. Hangsúlyoztam, hogy a +10km/h nem menekülési sebesség :) -
Richtofen #18306 Hja. Nem szabad a compare értékeire hagyatkozni. Csak valami elvi értékeket tartalmaz, ki tudja mi minden befolyásolja a tényleges szituban a határokat. Gondolok például a hőmérséklet és páratartalom értékekre amivel ha jól tudom számol a program, és térképtől függenek. Vagy prop pitch, stb. -
a prop pitch: ha "A"-s fókával (fw190) repülsz, állítsd manuálisra, 100%-ra, kb ennyit kell tudni róla
a legjobban talán a ki 27-es fordul, az olyan mint egy dodzsem
a zerók is jól fordulnak, és a korai ruszkik is, pl i16 -
Lacusch69 #18304 A Compare nem 100%. Egyszer csináltam egy D9 tesztet, hát köze nem volt a Compare értékeknek a mérthez. (Feltételezve, hogy az IAS/TAS táblázatom jó) -
Lacusch69 #18303 Elmaradtál a kortól... Helyesen leírva:
"Bummm!!! Hecsát!"
-
*elolvastad volna a hozzászólásodat, mielőtt elküldöd
most nekem sem sikerült :P -
Szerintem, ha beleolvastál volna a fórumba, majd elolvastad volna a hozzászólásodat előtte, akkor észrevetted volna, hogy nem passzol az eddigi stílushoz.
Bármit is írsz, azt meg lehet fogalmazni értelmesen, és nem utolsó sorban magyarul, nem kell ismerned a zsargont.
Ezen felül, szerinted a 18288. számú hozzászólásod mit tett hozzá a fórumhoz? Mert információ értéke nem volt. Írtak már ide sokan élménybeszámolót, de nem ilyen stílusban.
Bocsánat, általában csak olvasom a topikot, de gondoltam ehhez hozzászólok. -
blackshark #18300 1.Nem CS-zek.
2.Ezeket a szavakat rendszeresen használom.(tudjátok Crysis,Cod stb amibe kell xD)
3.A szimulátoros fogalmakról meg még nem hallottam. -
erre van a compare -
Boom!Headshot! -
Lebowski #18297 :D:D:D
marha :D -
Richtofen #18296 Most miért? :)
A múltkor épp RTB-ztem, amikor láttam, hogy egy bandita strafingelni az egyik teammate-et aki épp spawnolt. Jól beálltam a noob vulcher mögé, és begyűjtöttem a killt, ez elevette a kedvét a base-campeléstől ;). -
nalyib #18295 A WoE-fórumon írta valaki "A Spitek achilles-sarka" címmel, hogy kipróbálgatta, milyen magasságokon nagyonrosszak a spitek. (A kiírt érték alatt kb 1000-rel kezd a kölök szerint leromlani, majd fölötte visszaáll.)
IX 25lbs. 3700m
(IXe/IXc) 4200m
VIII 4500m
H.F IXe 5200m -
nalyib #18294 hhhHHHH ne mondd ki az N betűs szóóóót! 
:D -
megelőztél -
Lebowski #18292 megelőztél :) -
Ez nem a CS topic.Itt nincs TK,kill,lol meg noob,de még omg és wtf se. -
nalyib #18290 Ha sérültek a kábelei, akkor nem kéne őrá fogni h belédment:DDD -
Salvaje #18289 Jómagam is tolom egy ideje a "zILketteőt",
de még mindig összetöröm a gépet 10 esetbűl 6szor leszálláskor. -
blackshark #18288 Ez nem lehet igaz de mindig ez van.Szét lövöm az agyát erre csak a kábelei sérülnek meg én meg felrobbanok,de nem azért mert kilőtt hanem h belémjött neki meg meg se köttyant.Kúrv@ra felidegesít ez a játék de mégis ezzel akarok jáccani.Meg a sok TK-s noob meg a killopós hülyék... -
És ez mennyire így van. :))) -
Hehe:) Minap egy Angol gyerek közölte ,hogy a spit nem ellenfél a G2 nek.
Erre egy német srác beírta,hogy ha te vezeted hát nem is:)) -
blackshark #18285 Huh,nem is tudtam h ennyire élethű.
Kicsit sok ez most hírtelen, de megtanulom,azért kössz.Jah és még vmi,ha van valakinek Xfire-je akkor vki fel venne mert kellene egy training meg úgy jáccogatni.
Címem:codminator -
Mig Alleyt akkor senki nem használja már?
-
A Spitfire és a La tudja a legélesebb "kanyart" venni,ha stallba mész az meg azért van mert rángatod a botot vagy hirtelen mozdulatokat teszel vele.Mikor látod hogy remeg a gép akkor már nem szabad tovább húzni,szóval meg kell szokni és tanulni az irányítást.Minden gépnek más tulajdonságai vannak. -
Richtofen #18282 "pl egy éles kanyart gyorsabban megcsinál"
Minden gépnek van egy ideális forduláis sebessége, ha annál gyorsabban vagy lassabban mész, nem tudod elérni a legnagyobb szögsebességet.
Sokat kell gyakorolni. Ha csak Spitfire-t repülsz, a többi nem fog menni magától, az egyik legkönnyebben kezelhető gép.
Itt nem rotornak hívják, hanem légcsavarnak vagy propellernek. Leegyszerűsítve az állásszög befolyásolja, hogy a motor mekkora fordulaton forog adott gázkar-állás mellett. Ez a gép sebességétől is függ. A nagyobb fodulatszám nagyobb teljesítményt jelent, de egy szint fölött károsodik a motor. -
blackshark #18281 Heló!
Nem vagyok új játékos csak multiban viszont én megyek spitfirével meg az ellenfél is és ő olyan manővereket tud amit én nem.Úgyértem pl egy éles kanyart gyorsabban megcsinál meg ilyenek.Ezt hogy?A másik gondom h csak spitfirével tudok menni normálisan a többivel nem.Arra célzok h a többi géppel vagy stall vagy iszonyat lassan megyek.Szal nem értem.A núúb dolgokat ne írjátok le,mert az alapokat tudom!
Am a rotornak az állásszög állítása mire jó?
-
Erre keress rá: "SFS extractor" -
Salvaje #18279 Üdv.
Ismer-é valaki olyan programot, amivel a 3d-s repülő modelleket az IL-2 ból ki lehet szedni, és *.max vagy *.3ds formátumba elmenteni?
Nagyon nagy segítség lenne... -
Richtofen #18278 És addig kell lőni fókával amíg fél méternél nagyobb darabokat látsz. Addig a brit még pisztollyal is lelő hátrafele. Tempestnél szintúgy...
:) -
nalyib #18277 Meg egyáltalán, 400 alatt nem szabad a közelébe menni akkorse ha lángol:P
A repmodell-csíter is lelőhető, ha érted.. :) -
A Rowanos Mig Alley-vel játszik még valaki?Ha igen szívesen venném a segítségét a joystick-probléma kapcsán.Ez egy kicsit régi de nagyon minőségi szimulátor a Koreai háború idejéből.