IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    A melegedésre hatással van szerintem a térkép hőmérséklet, de a compare kapcsán a páratartalom és hőmérséklet témát az aerodinamikai jellemzők miatt mondtam.

Szerintem arra is hatással van (a páratartalom és a hőmérséklet is befolyásolja a közeg sűrűségét pl, ha csak laikusként nézem).

Sokszor volt már olyan, hogy órákon keresztül repültem online, mondjuk huzamosabb ideig Normadia (vagy nem tom mi a pontos neve) térképen, aztán váratlanul jött egy Moszkva map. Ugyanazzal a géppel amivel előtte is mentem, ugyanolyan fegyverzettel és üzemanyaggal úgy éreztem, mintha sokkal érzékenyebben reagálna a kormányokra. Nem volt még ilyen érzésetek. Szerintem valamelyeset befolyásolja repmodellt a térkép.