91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #18515 Hát ha már Nfs reklámozásra kérik fel akkor csináljon igazi szénnétuningolt verdát a'lá Need for speed...
Gondolom nem kevés pénzt kapott érte de a gépre max 200ezret ha ráköltött... Mondjuk a legdurvább a lemez motorháztetöre ráhuztak egy kevlár réteget:D
na elég az offból különben is nem mélto ez az ember (?) arra,hogy itt emlegessük a nevét:D
Mondjuk azért azt a 76-ost megnézném,hogy hogy fért be meg milyen hangja lehet:D -
És hány percig tudja azt a 850LE-t? :) -
Lacusch69 #18513 Nem tudom, hogy milyen kocsija van annak a pöcsnek, de a 0.3bar túlnyomás tényleg kevés... Nincs túl sok tapasztalatom a turbókkal, de konkrétan tudom, hogy a Saabom max. 0.85bar túlnyomással megy.
Amúgy mit akarsz egy GT60-assal? :) A kocsimon GT25-ös van, ha (egyebek mellett) egy GTBB-30-asra cseréltetném, 430Le lenne a most 185lovas verda.
(Az egyik fél(?)hülye svéd 76-os turbót tett a gépébe, 2.9bar túlnyomás mellett 850Le...) -
Lehet Rise of Flight bétatesztre jelentkezni, online századokra számítanak: http://riseofflight.com/Blogs/March-2009/Beta-test.aspx -
Lebowski #18511 :D -
Fürtös #18510 Muhahha ezt nem bírom ki szó nélkül:D
Gáspár Laci és az NFS????
Emberek tavalyelött mikor még Pesten melóztam behozta a verdát a telephjelyre a müanyagos emberkénkhez,hogy kell pár karbon cucc a gépbe mert az a tuti...
az egész storyt nem mesélem el mert huzódott pár hónapig...
A 2 lényeges momentum:
A turbónyomásmérö:D
Ujjitottak valhonnan egy 3 as szettet olajnyomás turbónyomás vizhőfok kombo, 3in1 igazi tescotuning müszeregységet... megkerestek,hogy nem e kötném be öket:D
Megcsináltam ingyen (kb 12 perc) és mondtam a müanyagos gyereknek,hogy kérjen érte valamit amit gondol:D
Na mikor jött a vasért:D A carbon ház a müszereknek tényleg igényes melo volt szépen meg is csinálta a srác tök szuper lett mindez 15 ezerért (a bekötéssel eggyütt amiért 2000ft ot kért el)
Jön a Gáspár orditozva,hogy tesvírem ez nem jol mér hogy van ez bekötve?
Mondanom sem kell 0.3 felé nem nagyon ment dehát Széria turbo nem egy Garett GT60:D
Próbáltam magyarázni neki a turbó müködését meg ugy a motorépítés alapjait de nem nagyon értette és még ö volt megsértödve ,hogy hülyére akarom venni...nem fogta,hogy attol hogy teleaggatja kevlár cuccokkal meg szárnyakal meg songukut rajzoltat a tetejére attól még a teljesítmény nem nő:D
Addig addig erölködött ott a 15000 Huf on,hogy a végén egy laza mozdulattal ki lett tépve a müszerfalból a kevlár betét és el lett hajtva a francba...
Off vége. -
nalyib #18509 Jóhát ez a "lőjenek szarrá de azért én győzzek" igény nem újdonság;Ð
Ezt már a Terminátor is tudta:) -
tothgyorgy #18508 Sőt ha elrontanak egy támadást, átrádióznak az ellenséghez, hogy állítsanak mindent vissza a támadás előtti helyzetbe. -
Richtofen #18507 Most mér'? A 5. generációs repülőkben állítólag van refly gomb! ;) -
Richtofen #18506 Az volt a taktikánk, hogy a szövik a lőszerüket ránk pazarolják el, amíg a terrorbombázók lővészei levagdalják őket ;P -
akkor húzd le :D -
nalyib #18504 :)) ti ketten rosszabbak voltatok mint a WC egész spit-tempest csürhéje -
Szerintem felesleges ezekkel vitába szállni.Teljesen más a két szekértábor szemlélete;én "rettegve" sasolok a célpont felé repülve,ki ragad rám,aztán megkönnyebbülve menekülök hazafele oldás után,ezek meg rosszul érzik magukat,ha valaki nem lő rájuk 2 percig.El lehet dönteni,melyik ad realisztikusabb élményt. -
Lacusch69 #18502 Was für eine "Hayate-rajok"? Esetleg géppár, de inkább szóló volt az... -
Lacusch69 #18501 Gorduin is beszólt egyet Vogel után...
(Smile a Gamestarnak szól!)
-
nalyib #18500 Hát arról a B25 tehet:DDDD
nem várjátok, hogy egy kétmotoros kávédarálóból egész hayate-rajokat irtsak ki egyszerre:) -
Lacusch69 #18499 Emlékszem én egy rácsapásból leszedett B25-re is...
-
tothgyorgy #18498 Akkor is nagy visítás van, ha valaki egyedül fekete ruhában elmegy. -
nalyib #18497 Láttam én már lángoló Hayatét a hátsó ülésről:P -
Lacusch69 #18496 Mekkora visítozás lenne, ha egy Gusztáv-schwarm elmenne 500-zal, pár méterre a putrik felett... -
Lacusch69 #18495 Ne nagyképűsködj, Richthofennel még nem adtuk meg neked hivatalosan a -=VD=- előtagot...
-
Ez nemmenne, ugyanis a messza "nácifasisztacsőcselék", mind a kolompár, és orsós familia hasznos ellensége (mert ezekre hivatkozva kapnak sok segílyt, meg pozitív diszkriminálást :D) -
nalyib #18493 Inkább majd én reklámozom mint Sztárbomber :P
Már -=VD=- nalyib is a szovval játszik!
-
Legyen a következő Maunika só címe:"Messza kontra Spit!"
Kék oldalon,a paraván bal oldalán a Kolompár femili,vörös oldalon az Orsós tím.A vélemények ütköztetése"a *** anyátokat"," a tietéket dikk" után indulhat a dogfight a studíó padlóján a 2 csapat között.Ez a tuti reklám
-
tothgyorgy #18491 Mindig kettőn áll a vásár. -
nalyib #18490 nemnem, tényleg ki fog jönni két héten belül, csak még nem tudjuk melyik kettőn
-
tothgyorgy #18489 Törley jó lesz? Mert egyébként még soxor 2 hét. -
JAVITVA << ez a helyes link -
-
Poénnak is rossz, nem is ezt akartam írni :D De már nem is tudom mit akartam, de tuti fikázni akartam ama afrómagyar förmedvényt. -
fú kell egy szimező CELEB :D -
Pedig a szimeseknél szerényebb embereket nem ismerek. Egyébként reklámozni kéne egy lockon szintű gamet, mondjuk egy aktív magyar pilótával, lásd mint gáspárlaci az nfs-t. Lehet az szúrja a szemüket, hogy nem vagyunk vásárlóerő a tucatszarra. Megkeresem gémsztár eme cikkét a neten, hátha hozzálehet szólni. -
billentyűzettel! -
nalyib #18482 Szerintem meg felb****** magukat mikor bevitték a szerkesztőségbe a forgátön betölszt aztán az egész épületben senki nem tudott vele felszállni
-
Solt #18481 Ezek nem ismerik az autó szimulációt sem, a falról 200-l lepattanó, majd sértetlenül tovább száguldó autó, amely féktáv igénye nélkül villamosként kanyarodik, miközben padlón van a turbó gomb, manapság már alapkövetelmény... ez a szimuláció... ja kérem, hogy a filmekben látták? Hát ez az...
Arcade az egész generáció... kezd felnőni egy réteg, aki egy jót az életében nem focizott, vagy biciklizett, vagy bármi egyéb... minden tekintetben virtuálisak a lelkeim... egy a lényeg, minél kevesebbet keljen gondolkozni, csillogjon a kép, és lehetőleg legyen egy csítkód lista is a torrent link mellett... szép új világ... -
Bezzeg ha kedvenc autós szimulátoraikat is lebutítanák pl úgy hogy a-t lenyomod jobbra veszi a kanyart,b-t akkor balra,nem lenne kicsúszás sem váltás stb.akkor azt hogy értékelnék ezek az árkádisták?Lenne szájhúzogatás meg fikázás.De ha repülőszimulátorról van szó azt mindenképpen szánalmas témának akarják lefesteni.Csesszék+. -
Solt #18479 Nekem ma az NSO-s Szöllősi nyírta ki az idegrendszerem, de ez sem piskóta... úgy látom érik egy két "újságíró" szökevénynek egy-két tasli... akkor legyünk tényleg ijesztőek... az önbeteljesítő jóslat! :D -
Gamestar újság felcseszte az agyamat,ilyet ír:Szerencsére túl vagyunk már a szimulátorok koszakán mikor telefonvastagságú kézikönyvre volt szükség...Mielőtt lerohannátok a szerkesztőséget és megköveznétek előljáróban közlöm hogy ez NEM szimulátor...10 újjnál ne kelljen több egy játék irányításához...stb,stb.Ezeket valami árkád repülős játék (Tom Clancy Hawk vagy mi)kapcsán írták le.Meg hogy a szimulátorrajongók amúgy is furcsa és ijesztő(!) emberek.Folyamatosan provokálják a szimulátorosokat,a múlt számban ugyanilyen fikázások voltak.Az egész szennyt csak azért vettem kézbe hogy hátha írnak valamit a Rise of Flightről vagy a Storm of Warról,ezeket persze meg sem említik,helyettük van mindenféle gagyi marhaság. -
:D -
Pezsgést akarok!:)