IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #18510 Muhahha ezt nem bírom ki szó nélkül:D
Gáspár Laci és az NFS????
Emberek tavalyelött mikor még Pesten melóztam behozta a verdát a telephjelyre a müanyagos emberkénkhez,hogy kell pár karbon cucc a gépbe mert az a tuti...
az egész storyt nem mesélem el mert huzódott pár hónapig...
A 2 lényeges momentum:
A turbónyomásmérö:D
Ujjitottak valhonnan egy 3 as szettet olajnyomás turbónyomás vizhőfok kombo, 3in1 igazi tescotuning müszeregységet... megkerestek,hogy nem e kötném be öket:D
Megcsináltam ingyen (kb 12 perc) és mondtam a müanyagos gyereknek,hogy kérjen érte valamit amit gondol:D
Na mikor jött a vasért:D A carbon ház a müszereknek tényleg igényes melo volt szépen meg is csinálta a srác tök szuper lett mindez 15 ezerért (a bekötéssel eggyütt amiért 2000ft ot kért el)
Jön a Gáspár orditozva,hogy tesvírem ez nem jol mér hogy van ez bekötve?
Mondanom sem kell 0.3 felé nem nagyon ment dehát Széria turbo nem egy Garett GT60:D
Próbáltam magyarázni neki a turbó müködését meg ugy a motorépítés alapjait de nem nagyon értette és még ö volt megsértödve ,hogy hülyére akarom venni...nem fogta,hogy attol hogy teleaggatja kevlár cuccokkal meg szárnyakal meg songukut rajzoltat a tetejére attól még a teljesítmény nem nő:D
Addig addig erölködött ott a 15000 Huf on,hogy a végén egy laza mozdulattal ki lett tépve a müszerfalból a kevlár betét és el lett hajtva a francba...
Off vége.