91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
plágium! cougar megoldás...
lengyelpiacos feeling, de biztos jó lehet vele repülni
-
Lacusch69 #18914 Már én is eszeltem valami hasonló megoldáson, ez az eredeti egyrugós nem a legjobb. -
Lacusch69 #18913 Mondod Te.
Én meg azt mondom, hogy 2 hónapig használtam így.
Csak megfelelő kézügyesség kell hozzá, és 3-4db kábelkötegelő. -
Richtofen #18912 Örülök, hogy sikerült megoldani. Még annyit tudok hozzátenni, hogy a Cyborg-ot mindenféle külön driver nélkül is felismeri és használja az XP SP3. Én évek óta így használom, nekem minden funkciót ellát az alap driver. -
Egy másik megoldás. -
azzal az a gáz, hogy úgy is csúszkálni fog rajta a drót és a 3 helyből előbb utóbb 3 db lesz 1 helyen. De egyébként így is tökjó lett, kipróbáltam, sokkal finomabban lehet irányítani, meg nem is lesz izomlázam csuklóban :) -
Jobb,ha szétszeded és lehúzod a rugót,meg a tányért is. -
Lacusch69 #18908 Húzd össze a rugót teljesen, 3 helyen... -
Lacusch69 #18907 Persze. Ez volt az esti mese a nem katonaviselt lakosság számára... -
Lysandus #18906 Szívesen! :-) -
Uff,urak valakinek megvan még a 4.0patch linkje?:)Mert most rakom új gépre a cuccot és az még hiányzik:) -
x52-vel kinek sikerült szétszerelés, és maradandó károsítás nélkül "löttyedt fasz" botmozgást elérni? Én most úgy csináltam, hogy egy dróttal húztam össze a középső részét a rugónak, bár még így is visszahúzza, de jóval kisebb erővel. Valami más megoldás? -
Hát én nem szívesen beszélek erről,de bizony ha nem álltak meg oda kellett lőni. Eleve úgy tanították ,hogy állj ki voltál. Ez komoly.
Azt vedd alapul ,hogy ha lelőttél valakit akkor leszereltek. Ezt mindenki tudta,de azért nem volt mindennapos a dolog,hiszen az emberek nem szívesen ölik meg egymást.Láttam embert akit AK-val szabályosan kettéfűrészeltek. Szó szerint. Most már elárulhatom ,asszem nem lesz következménye:) ,hogy bizony volt egy család akiknek intettem ,hogy menjenek. Én védtelen emberekre nem szívesen lőnék soha. Na szóval szar egy helyzet volt szent igaz. -
Azért csak beültetted a fülembe ezt a joy ID1 ID2- es dolgot! Megvan a megoldás! Valamiért a Logitech Cordless Rumblepad2 erősebbnek bizonyult, kizárólagos jogot formált magának :), sőt automatikusan felismerte a játékot. Kihúztam az USB- ből és minden okés! Azért nem rossz cucc az sem, de a joy- al azért realisztikusabb! Kösz a tippet! -
Te jó ég le is kellett lőni a határsértőket?Nem csak figyelmeztető lövést melléadni meg élve elfogni? -
Nem érzékeli két joy- nak. A másik USB- be átdugni ötlet nem jött be, el sem indult az SST. Tényleg elég háklis ez a joy.
Vagy az SP3 nem tetszik neki, vagy az új driver- ek, vagy a sok próbálkozás. Mindegy, ha van valami ötlet kipróbálom mindet, hátha egyszer megoldódik. -
Lysandus #18899 Van ilyen a gombok mellett, hogy joy ID2 vagy ID1? Ha igen, akkor az egy joyt kettőnek érzékeli és át kell állítani. -
Lysandus #18898 Még egy tipp: saitek SST hajlamos érzékeny lenni arra, hogy MELYIK usb csatlakozóba van bedugva az eszköz. Próbáld meg másik usb-portra rádugni, és ahol bejön az SST az lesz a jó. -
Kösz a segítséget, de még nem sikerült megoldani így sem, mert a joy előretolásával nem aktiválódik semmilyen beállítás. A gombokat érzékeli, de a magassági kormányt, csűrőlap beállítást nem tudom változtatni.
Feltettem egy újabb szoftvert: Saitek_SD6_32_Softwarejp_pfw.exe, amelyik minden Saitek irányító eszközt támogat. A Saitek honlapján még az újabb kiterjesztésű .pro profil fájlt is sikerült betöltenem az új verziós Profile editorba. Innen van a profil: Link.
Így sem megy. -
Lacusch69 #18896 Nézd meg azt, amit Trucker javasolt (a képen a Toggle Chocks egy régebbi kérdés miatt van bekarikázva, ne tévesszen me!) a HOTAS control szekcióban, ha ez sem segít, akkor próbáld meg azt, hogy bekapcsolod a PC-t, és miután teljesen bejelentkezett a Winfos, a joyt húzd ki az USB-ből, és dugd vissza!
Hülyeségnek hangzik, de az X52-esem csak így hajlandó együttműködni az Il-2-vel, amióta XP SP3 van a gépemen. -
Ezen a panelen: Controls panel beállítgattad a dolgokat ? -
Hello mindenki!
Régebben jártam erre, akkor még fiatalabb volt a fiam, 9.5 éves. Most 12 éves lett és most érett meg igazán, hogy ezzel az azóta is példát mutató játékkal játsszon. Annak idején sikerült működésre bírnom a Saitek Cyborg Evo joy- al, amit ez alatt a kihagyás alatt nem is igazán használtunk. Most WinXP SP3- ra telepítettem fel ebben a sorrendben:
1 Forgotten Battles (1.0)
2 Ace Expansion Pack (2.0)
3 Pacific Fighters (3.0)
4 Patch 3.03m
5 Patch 4.01m
6 Patch 4.02m
7 Patch 4.03m
8 Patch 4.04m
A Joy- al egyáltalán nem működik. A windows- ban semmi baja a joy- nak, működik minden gombja. Az IL2 setupban engedélyezve is van az eszköz, tehát látszólag semmi probléma és más játékkal is jó.
Még annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy telepítéskor nem a telepítő CD- t használtam, hanem a legfrissebb drivereket tettem fel ami a Saitek oldaláról elérhető. Sajnos az nem tette fel az SST software- t a Program Files/Saitek mappába, tehát a saját kalibrálóját nem lehetett használni. Feltettem a CD- ről a cuccot, ami természetesen az újabb drivereket lecserélte a régebbire. Így sem megy...
Ebben a témában valamelyikőtök otthon van? Remélem, tudtok segíteni, mert a Tom Clancys H.A.W.X nem varázsolta el a fiamat, hiába csilivili, nem olyan realisztikus, mint ez! :) -
Richtofen #18893 Utolsó off:
Nem kéne ahhoz katonaság, csak az, hogy a szülei egyszer kétszer pofon vágják.
Csak hát ebbe' a fene nagy demokráciába' ha meglegyinted a gyereket, ő maga hívja rád a gyámügyet... Ha két gyerek összeverekszik a suliban akkor rögtön Hágába kerül az ügy és két hétig mást se hallassz a tévében...
-
Teljesen egyetértek azzal a részével hogy az utolso vonulásnak semmi értelme nem volt, de ha maradt volna a sorkatonaság akkor azért az a pár honap is elég lett volna talán ahhoz hogy a mostani fiatalok elfelejtség ezt az emos és buzis divatot, mert ott kinevelték volna beölük. -
Na de ez tényleg az uccsó. Egyvalami elvitathatatlan. Legalábbis nálunk jelen volt. A bajtársiasság. Soha sehol nem tapasztaltam hasonlót azóta se. -
Igazad van:)
Engem sajnos megvert a sors ,anyum testvérei mind magas rangú nagy befolyással rendelkező katonatisztek voltak,ki BM,ki HM. Na ők elintézték nekem a tutit,hogy a fene essen beléjük. Mondjuk azóta se forszírozom a kapcsolattartást velük:D -
Richtofen #18889 OFF:
Még tegnap este akartam írni pár sort a témában, de inkább nem tettem, hogy ne fokozzam a feszkót a boldog leszerelt bakák között, de akkor úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Én végül nem vonultam be, bár besoroztak, de az utolsó pillanatban sikerült elsikálnom, hogy ne kelljen.
Semmi de semmi értelme. Fegyelmet tanulni és erőnlétet szerezni lehet máshogy is; menjen el sportolni az ember, mondjuk valami harcművészetet, ahol az edző olyan mint egy kiképzőtiszt, én próbáltam ;).
A kötelező szolgálat utolsó éveiben már semmit nem csináltak a katonák, takarították a laktanyát, vagy csak egyszerűen dölöttek benne.
A fél év alatt kb 30 lőszert ha ellőttek, azt nem nevezem tanulásnak.
Másrészt, a sok munka és iskolakerülő tróger banda nagy része megúszta a sorozást, aki meg 24 éves koráig tanult, és jó állást talált, valamint nem volt elég rámenős, hogy mentességet szerezzen (mert mondjuk bízott benne, hogy ezt az illetékes szervek is felérik ésszel), azt besorozták, ezzel elcseszve a munkahelyét, és fél évet az életéből egy jelképes "kiképzés" miatt egy jelentéktelen hadseregben, "magasan kvalifikált ösztönlények" társaságában (gondolok itt nem feltétlenül a kiképzőkre, inkább az újoncokra, unokatestvérem Tapolcán majd Debrecenben volt kiképzésen/szolgáltaton; a társaság 80%-ának a 8 osztály se nagyon volt meg)...
Köszi nem.
A kellemes visszaemlékezéseknek szerintem megvan a szimpla pszichológiai oka: ha valami szar dologban együtt vagy másokkal, az idő távlatából szépnek érzed a dolgokat.
OFF vége. -
Én nem lehettem katona, de nem is bánom!
Összes barátom, haverom viszont volt. Hát ők meséltek durva dolgokat.
Érdekesség hogy mind azt mondták hogy utálják a katonaságot de leszerelés utánn visszasírták azokat az időket. -
Egy szinten egyet értek veled. Az biztos,hogy fizikailag formába hozták az emberfiát (bár gondolom ez az adott helytől is függött)
Én kimondottam gyűlöltem a katonaságosdit,lehet nem vagyok egy militáns alkat ,magam úgy éltem meg mintha börtönbe kellett volna vonulnom.
Értelmét legalábbis az időtartamnak nem láttam , bár az igaz,hogy megtanultam használni a rendszeresített kézifegyverek nagy részét a karabélytól a Rpg-ig. De ehhez asszem nem kell másfél év.
Sajnos (és már most elnézést kérek Trucker kollegától) a hivatásos állományról meg lesújtó a véleményem .Persze voltak kivételek,de összességében alkoholista ,szűk látókörű,arrogáns,a feladatuk elvégzésére alkalmatlan arcokat ismertem meg. A tiszthelyettesek voltak a kivételek,őket tiszteltük. Persze én nem egy technikai egységnél voltam hanem a határon ,így egysíkú lehet a tapasztalatom.
Azt az érzést nem kívánom senkinek ,amikor látod a szerencsétlen Román ,vagy erdélyi fiatalok arcán a rettegést elfogásuk után. Beszélgettünk velük ,hát nem szerettem volna a helyükben lenni amikor visszaviszik őket. Volt lány aki bármit ismétlem bármit megtett volna csak hogy engedjük el. Nekem ez szörnyű volt. Egyik katonatársam ment a futkosóra mert nem lőtte le a határsértőt,pontosabban hatvan lőszert kilőtt de nem találta el őket. Persze voltak szép emlékeim is. -
Mint sok kollégám, magam sem egy helyen teljesítettem szolgálatot. Békéscsaba, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Budapest. -
Ma is ez kéne minden fiatalnak,ha rá lennénk kényszerítve legalább mindenki edzésben lenne. -
Dehogy utálunk:) Hivatásosnak is kell lennie valakinek:D Lehet tudni hol ,volt a kollega?
-
Solt #18883 "Uraim! Nem kötelező idejárni, akinek nem tetszik haza lehet menni!" Ja nem jó, ezt a középiskolai osztályfőnököm mondogatta mindig! :D
A honvédségnél nekünk sakkozni kellett! Fogkefével súroltuk a kockakövet... persze szigorúan guggolásban, ha letérdeltél, lehetett visszaügetni sor elejére! :D
No persze, a "stratégiai" dombtetők bevétele is hatalmas élmény volt... teljes menetfelszerelés, hason kúszás gázálarcban, miközben a füstgránátot az ember pofájába nyomták, üvöltöztek, lövöldöztek... jó volt, csíptem! :D -
Lacusch69 #18882 Ezredes? Tízezredes? :) -
bucsher #18881 :):):) -
Én meg néhány éve. 
Jah, nem leszereltem, hanem nyugállományba vonultam (lehet utálni)
Ezért sem szóltam bele itt az "öregek múltidézése"-be. -
Off: Uhh mennyi vénember, én 94-ben szereltem le. :) -
Na ez már tényleg a vége a múltidézésnek:)
Volt nekünk Sopronban egy század pk-nk Nózi (akkora cserpákja volt ,hogy még én is elszégyelltem magam,pedig nekem sincs kicsi) aki szent meggyőződéssel hitte hogy a tengerészgyalogos kiképzés az a egyedüli kiképzési forma ami üdvözítő. Nos a komplett századot nyáron teljes menetfelszereléssel végigfuttatta Sopronon 30 fokos melegben ( a sváb turistáknak tetszett a dolog)úgy 20 km-t . Mögöttünk jöttek az Ifák akik szedték össze az elhullott kollegákat. Nyolcan értük el a lőteret a századból. -
Lysandus #18877 "Mondták is nekünk,hogy jó lesz ez nagyon ,szép tájakat látunk ,megismerünk idegen de kedves embereket,sokat leszünk a jó levegőn,pl sielhetünk ,lovagolhatunk stb."
Hát, ezt valahogy már akkor sem vettük be. Ebben persze az is szerepet játszott, hogy azzal kezdték (első foglalkozás, még civilben voltunk), hogy Magyarországon 20 év alatt nincs halálbüntetés. DE ez a sorkatonákra nem vonatkozik. Ekkor már a gyengébbek is kezdtek kapisgálni valamit... -
Lacusch69 #18876 15 km gyalogtúra a Naszályban, március, 25fok meleg, teljes téli menetfelszerelésben?
4 óra alatt 3 kilót fogytam, pedig akkor 65 kiló voltam, és igazolt sportoló.
Az egyik srác meg úgy öntötte ki a vért a surranójából, mint a vizet...
Másik kedvencem a futás volt nyáron, gázálarc+káposzta összeállításban. Igaz, ez fakultatív volt (járőrbajnokság)
Ezek a mai fiatalok minden jóból kimaradtak...