IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #18889 OFF:
Még tegnap este akartam írni pár sort a témában, de inkább nem tettem, hogy ne fokozzam a feszkót a boldog leszerelt bakák között, de akkor úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Én végül nem vonultam be, bár besoroztak, de az utolsó pillanatban sikerült elsikálnom, hogy ne kelljen.
Semmi de semmi értelme. Fegyelmet tanulni és erőnlétet szerezni lehet máshogy is; menjen el sportolni az ember, mondjuk valami harcművészetet, ahol az edző olyan mint egy kiképzőtiszt, én próbáltam ;).
A kötelező szolgálat utolsó éveiben már semmit nem csináltak a katonák, takarították a laktanyát, vagy csak egyszerűen dölöttek benne.
A fél év alatt kb 30 lőszert ha ellőttek, azt nem nevezem tanulásnak.
Másrészt, a sok munka és iskolakerülő tróger banda nagy része megúszta a sorozást, aki meg 24 éves koráig tanult, és jó állást talált, valamint nem volt elég rámenős, hogy mentességet szerezzen (mert mondjuk bízott benne, hogy ezt az illetékes szervek is felérik ésszel), azt besorozták, ezzel elcseszve a munkahelyét, és fél évet az életéből egy jelképes "kiképzés" miatt egy jelentéktelen hadseregben, "magasan kvalifikált ösztönlények" társaságában (gondolok itt nem feltétlenül a kiképzőkre, inkább az újoncokra, unokatestvérem Tapolcán majd Debrecenben volt kiképzésen/szolgáltaton; a társaság 80%-ának a 8 osztály se nagyon volt meg)...
Köszi nem.
A kellemes visszaemlékezéseknek szerintem megvan a szimpla pszichológiai oka: ha valami szar dologban együtt vagy másokkal, az idő távlatából szépnek érzed a dolgokat.
OFF vége.