IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egy szinten egyet értek veled. Az biztos,hogy fizikailag formába hozták az emberfiát (bár gondolom ez az adott helytől is függött)
Én kimondottam gyűlöltem a katonaságosdit,lehet nem vagyok egy militáns alkat ,magam úgy éltem meg mintha börtönbe kellett volna vonulnom.
Értelmét legalábbis az időtartamnak nem láttam , bár az igaz,hogy megtanultam használni a rendszeresített kézifegyverek nagy részét a karabélytól a Rpg-ig. De ehhez asszem nem kell másfél év.
Sajnos (és már most elnézést kérek Trucker kollegától) a hivatásos állományról meg lesújtó a véleményem .Persze voltak kivételek,de összességében alkoholista ,szűk látókörű,arrogáns,a feladatuk elvégzésére alkalmatlan arcokat ismertem meg. A tiszthelyettesek voltak a kivételek,őket tiszteltük. Persze én nem egy technikai egységnél voltam hanem a határon ,így egysíkú lehet a tapasztalatom.
Azt az érzést nem kívánom senkinek ,amikor látod a szerencsétlen Román ,vagy erdélyi fiatalok arcán a rettegést elfogásuk után. Beszélgettünk velük ,hát nem szerettem volna a helyükben lenni amikor visszaviszik őket. Volt lány aki bármit ismétlem bármit megtett volna csak hogy engedjük el. Nekem ez szörnyű volt. Egyik katonatársam ment a futkosóra mert nem lőtte le a határsértőt,pontosabban hatvan lőszert kilőtt de nem találta el őket. Persze voltak szép emlékeim is.