IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hello mindenki!
Régebben jártam erre, akkor még fiatalabb volt a fiam, 9.5 éves. Most 12 éves lett és most érett meg igazán, hogy ezzel az azóta is példát mutató játékkal játsszon. Annak idején sikerült működésre bírnom a Saitek Cyborg Evo joy- al, amit ez alatt a kihagyás alatt nem is igazán használtunk. Most WinXP SP3- ra telepítettem fel ebben a sorrendben:
1 Forgotten Battles (1.0)
2 Ace Expansion Pack (2.0)
3 Pacific Fighters (3.0)
4 Patch 3.03m
5 Patch 4.01m
6 Patch 4.02m
7 Patch 4.03m
8 Patch 4.04m
A Joy- al egyáltalán nem működik. A windows- ban semmi baja a joy- nak, működik minden gombja. Az IL2 setupban engedélyezve is van az eszköz, tehát látszólag semmi probléma és más játékkal is jó.
Még annyi hozzátartozik az igazsághoz, hogy telepítéskor nem a telepítő CD- t használtam, hanem a legfrissebb drivereket tettem fel ami a Saitek oldaláról elérhető. Sajnos az nem tette fel az SST software- t a Program Files/Saitek mappába, tehát a saját kalibrálóját nem lehetett használni. Feltettem a CD- ről a cuccot, ami természetesen az újabb drivereket lecserélte a régebbire. Így sem megy...
Ebben a témában valamelyikőtök otthon van? Remélem, tudtok segíteni, mert a Tom Clancys H.A.W.X nem varázsolta el a fiamat, hiába csilivili, nem olyan realisztikus, mint ez! :)