91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Rise of Flightről tud valaki újat mondani?Megjelenés esetleg?Vagy majd 2 hét múlva?:-) -
Egy hétvégén szedtem le és mind rettenetesen be volt lassulva. Tulajdonképp szinte mindröl szedtem le, kivéve a getright-s ról, mert ott kért pass-t. Mindegyiken ugyan az van, azért Mirror.
Szerintem az orosz verzió az nem ez az. Vagyis lehet hogy nem ezt töltötted le. -
akinek crc-hibás a mod, annak lehet hogy a géppel van baj (pl wincseszter szektorhiba, kábel meg van törve)
én már jártam így!
én is letöltöttem a modot (3.mirrorról,mert onnan jött a leggyorsabban), és nem volt vele gondom -
Richtofen #18952 OFF: A Phoca-ban be van állítva a rar-is letöltésre engedélyezett típusnak? Nem tudom pontosan hol lehet de a mime type valami ilyesmi kell legyen: {rar=application/x-rar-compressed} -
part 1 lejön a többi mime. -
Sanyo hol lehetne beszélgetnünk erről a témáról, mert az oldaladról sikerült letölteni a part01.exe fájlt és a patch- et, a többit az allaircraftarcade-ról, de hibát jelez a kicsomagolásnál. -
Több próbát is tettem, de egy alkalommal sem futottam bele a hibába. Bele tudnánk menni ebbe a témába az ottani fórumon? Nem offolnék itt túl sokat, itt csak bejelenteném hogy sikerült. :) -
zev #18948 Melyik mirrorról szedted? Mert nekem orosz jött le -
Jah és van benne switcher is, ami jelentösen megkönnyíti a különböző szerverekhez a csatlakozást. Összesen 6 MOD közül lehet könnyedén átkapcsolni, így feleslegessé válik az esetleges további, IL-2 verziók gépen történő tárolása. Magam is megtaláltam a nekem leginkább tetsző switch beállítást: "_Switch-408_Mods_On_With_6DOF" 
Tulajdonképp csak a régi IL-2 alkönyvtárból a config.ini filét tettem át az újba és szépen ment minden. felbontás, részletesség, stb. Egyedül az X-52 beállítással szenvedtem meg, mert a Vista nem volt képes a régi profilt használni, így újra kellett készítenem egy profilt.
OFF Arra nem jöttem rá, miért nem kezeli macro-ban a kapcsolt utasításokat. Pld: "ALT+B"
Már kérdeztem, de hátha azóta tudja valaki, hogy ezt a hibát hogyan lehetne áthidalni. Sima betüket ne javasoljatok, mert azok már elfogytak.
-
Ezt a verziót szedtem le és telepítettem egy 4.08m tiszta il-2-re:
"= AAA Unified Client Installer version 1.1 = "
Linkelni nem tudom, mert ugyis regelni kell.
Valami AAA installer régebben nekem is orosz nyelvűre tette a dolgokat, de ez amit javaslok, ez biztosan angol lesz, hiszen teszteltem.
A mérete nem kicsi, ha jól tévedek olyan 2,2 GB csak a MOD.
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part01.exe
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part02.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part03.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part04.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part05.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part06.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part07.rar
AAA_Community_Installer_ver_1_1_part08.rar
Meg kell még ez is: AAA_Unified_v1_1_Patch_v1_0.exe
-
Ezt a AAA Community Installer ver1.1- et én is megszereztem általatok. Kösz a tippet! Mondjuk az az angol nyelvű fórum egy kicsit sok nekem, de bespájzoltam és később előveszem, csak tudnám a helyes telepítési sorrendet! :) ...ja és ne oroszul jelenjenek meg a szövegek. Egyelőre el van a fiam a PF+FB+AEP- el, de szerintem hamarosan rákérdez a modokra, mert már megszokta a többi játékban. Addig ha lenne valami tuti telepítési sorrend tanács, az jó lenne. -
Hát ha nem vagy extrém módon tűzfalazva akkor bárhová bemehetsz, persze a verziónak stimmelnie kell. -
zev #18943 Egyelőre Join-olni próbálnék majd vhova -
21000-es port kell, de általában csak hostoláshoz. -
zev #18941 Én a korábban kiírt listám végére telepítettem fel.
Még egy kérdés, milyen porton kell bejelentkezni on-line játékhoz? Mert én még ezt nem próbáltam (igaz, a régi gépem nem is bírta volna)
-
bucsher #18940 ja ja vigyázni kell mire rakod rá. kicsit próbálkozni kell aztán egyszer csak jó lesz :) -
Nos, ez érdekes. Az általam javasolt linkröl szedtem le magam is (még Sanyo nem javította az oldal hibát) és szűz IL-2-re telepítettem fel (Vista-val kísérletezgetek), de nekem egyböl angol verzióban indult el. -
zev #18938 Kösz
Megvan. lejött, felraktam
A patch-et is.
De most totál cirill betűs.... honnan a fenéből tudjam, mi a feladat. :p
Van vmi, ami visszaírja angolra?
-
Igen. Itt az eredeti hely. Bár ide regisztrálni kell elöbb.
Link -
zev #18936 Hello
gáz van, nem tudom letölteni, le jött az első rész, meg a patch, de a többi file-ra a köv. üzit adja:
Hiba történt a fájl letöltése közben (nem található a Mime típus) -
bucsher #18935 ahhhahahahahah -
zev #18934 Kösz
erről már hallottam, meg olvastam
kerestem is torrentet ,de nem volt fent, este töltés
köszi! -
na ez az amit nem akarok :) -
Ha nem kell a rugó, akkor drótvágóval levágod :) Én már nem is tudom, hogy hol az enyém. -
hát fókáztam utána egy gyorsat. És az összevissza ficánkoló veterán ai-kat úgy szedegettem mint a cseresznyét a fáról :) ráadásul jól kanyarodó yakok meg p40-esek voltak, de olyan gyorsan és pontosan tudtam így célozni kapásból, hogy pillanatok alatt repült a szárnyuk. Eredeti rugóval meg ott ment a túlhúzogatás, hogy egy picit lejjebb kéne, de túlhúzom a visszatartó erő miatt, aztán vissza kéne húzni de megint túlhúzom, aztán már kiment előlem, és ugye a helyben forduló gépek után nem érdemes fordulni :)
Földi célpontokat is sokkal jobban lehet megcélozni, lőttem is pár t34-et bf110+bk 3.7-el.
Most arra gondoltam, hogy a kábelösszefogók helyett inkább drótot használok, és majd jól összecsavarva fogom összehúzni a rugót.
Azt tudom hogy nem lehetetlen a rugót kiszedni, csak én nem akarom annyira szétszedni.
Meg egyébként is köztudott, hogy az ember keze nagyobb erőkifejtésnél nem tud olyan finoman mozogni mint kisebbnél. Na meg ez a "precision centering system" (az év vicce egyébként, kb olyan mintha egy fahusángra ráírnám, hogy precision killing system) korong se ragad meg a lyuk szélén randomban, mert mostmár nem nyomja rá a rugó mint az állat.
Grat a saiteknek, hogy a szinte elnyűhetetlen, és mindig pontos belsőt, ilyen szar "precision centering system"-ekkel cseszik el, ami valószínűleg a legolcsóbb része a joynak. Meg a hülye kéztámasz állító helyett valami rugóerő szabályzó pöcköt tehettek volna rá. -
Szopás kiszedni a rugót, de nem lehetetlen. Ez a felkötöm a rugót is érdekes megoldás :) De ugye, hogy pontosabb? Mindenki csak leszól és amikor kipróbálják, rögtön bólogatnak, hogy miért nem próbálták ki korábban saját maguk joyán. Sebességfüggő bekeményedésű volna az igazi, de hát olyan nincs. Így a mesza is fly by wire :) -
Akkor is elcsúszik, persze vissza lehet csúsztatni a helyére, de zavaró ha játék közben kell. -
Nem is vennék. Azért van egy alap minőségi elvárásom, amiből a genius f23 szerűségek kiesnek. -
Esetleg próbáld ki, ha még nem tetted: Link -
Ez kell csak a 4.09b1m kihagyható de sokan használják már.
1946 + 4.08m + 4.09b1m
-
zev #18925 Segítsetek!
Régen szereztem dolgokat a sorozathoz, mondjátok meg, hogy mi az a lényeg, fontos, szükséges, kihagyhatatlan stb. patch, amiről lemaradtam
kösz
ami jelenleg van:
Il-2 Sturmovik + 1.1a + 1.2
FB + 1.22 over 1.2
AEP + 2.01 + 2.04
PF + 4.01m + 4.02m + 4.03m + 4.04m
Pe-2
(The Last Days - Nem működik, települ, ott van, de nem tölti a pályát)
1946 + 4.08m + 4.09b1m
-
1000 köszönet. -
Richtofen #18923 Bomb bay doors mod
-------------------------------------------------------------------
For the following bombers you must set a new key to open the bomb bay doors
Mosquito Variants, B25 Variants, B29, B17 Variants, B24.
The function to set for the Bomb bay doors to open is function 'Power 10' within the controls -
Esős napokra megmondaná nekem valaki, hogy a fenébe tudom ledobni az atomot b-29-sel? Nem engedi a control szerinti bombaledobóval :S -
Van egy pár féle szimulátoruk még.
http://www.astragon.de/index.php?cPath=33 -
Lacusch69 #18920 "...karrier és küldetés játékmódokban"
-
Be kéne építeni a BOB ba és lehetne reptereket készíteni a vállalkozó kedvű kollegáknak. Meg a vakondtúrások megszüntetésére is jó lehetne. -
A szimulátór:)
Hogy miket ki nem találnak? -
Az nem kifejezés:) -
bucsher #18916 túl erős az x52 rugója? atyaég. cougart ne vegyél :)