IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hát fókáztam utána egy gyorsat. És az összevissza ficánkoló veterán ai-kat úgy szedegettem mint a cseresznyét a fáról :) ráadásul jól kanyarodó yakok meg p40-esek voltak, de olyan gyorsan és pontosan tudtam így célozni kapásból, hogy pillanatok alatt repült a szárnyuk. Eredeti rugóval meg ott ment a túlhúzogatás, hogy egy picit lejjebb kéne, de túlhúzom a visszatartó erő miatt, aztán vissza kéne húzni de megint túlhúzom, aztán már kiment előlem, és ugye a helyben forduló gépek után nem érdemes fordulni :)
Földi célpontokat is sokkal jobban lehet megcélozni, lőttem is pár t34-et bf110+bk 3.7-el.
Most arra gondoltam, hogy a kábelösszefogók helyett inkább drótot használok, és majd jól összecsavarva fogom összehúzni a rugót.
Azt tudom hogy nem lehetetlen a rugót kiszedni, csak én nem akarom annyira szétszedni.
Meg egyébként is köztudott, hogy az ember keze nagyobb erőkifejtésnél nem tud olyan finoman mozogni mint kisebbnél. Na meg ez a "precision centering system" (az év vicce egyébként, kb olyan mintha egy fahusángra ráírnám, hogy precision killing system) korong se ragad meg a lyuk szélén randomban, mert mostmár nem nyomja rá a rugó mint az állat.
Grat a saiteknek, hogy a szinte elnyűhetetlen, és mindig pontos belsőt, ilyen szar "precision centering system"-ekkel cseszik el, ami valószínűleg a legolcsóbb része a joynak. Meg a hülye kéztámasz állító helyett valami rugóerő szabályzó pöcköt tehettek volna rá.