IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Jah és van benne switcher is, ami jelentösen megkönnyíti a különböző szerverekhez a csatlakozást. Összesen 6 MOD közül lehet könnyedén átkapcsolni, így feleslegessé válik az esetleges további, IL-2 verziók gépen történő tárolása. Magam is megtaláltam a nekem leginkább tetsző switch beállítást: "_Switch-408_Mods_On_With_6DOF"

Tulajdonképp csak a régi IL-2 alkönyvtárból a config.ini filét tettem át az újba és szépen ment minden. felbontás, részletesség, stb. Egyedül az X-52 beállítással szenvedtem meg, mert a Vista nem volt képes a régi profilt használni, így újra kellett készítenem egy profilt.

OFF Arra nem jöttem rá, miért nem kezeli macro-ban a kapcsolt utasításokat. Pld: "ALT+B"
    Már kérdeztem, de hátha azóta tudja valaki, hogy ezt a hibát hogyan lehetne áthidalni. Sima betüket ne javasoljatok, mert azok már elfogytak.