IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A Stukát (Ju87G) emberjogi okokból még nem próbáltam légi célpontok ellen :-)
Én, bevallom töredelmesen, néha unalmamban visszafordulok a lelõtt gép fölé, és (most hagyják abba az olvasást a gyengébb idegzetüek) legéppuskázom a kiugrott személyzetet.
Tudom, hogy ez undorító

, de ez van.
Lehet, hogy beépített feketedoboza van, és visszajátszhatók a repülési adatok, amiket ebben felvett ?

Úgy tudom, hogy a MS joy-ok kitünõek, de eléggé drágák.
A gépágyú, géppuska rángatást már meg sem említem :))
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Láttatok már ME262-es vitorlázógépet? Sikerült "oltás" közben mindkét hajtómûvet elhagyni, és még tudtam vele emelkedni!
Különben a Logítech-nek is jó az FFB-se, de jók a Saitek termékei is.
Erdemes e force-st venni, tamogatja e a progi?
Milyen tipust erdemes?
Elore is koszi a segitseget.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Azt viszont valahol másutt már olvastam errõl a ténylegesen repülõ erõdrõl, hogy egyfolytában csak 1-2 másodperces sorozatokta lehetett vele lõni (ezt elektronika szabályozta le). Az orrban lévõ 4+1 fegyver, plusz az orr mindkét oldalán elõre mutató 2+2 géppuska együttes visszarugó ereje különben megállította volna a gépet a levegõben !

Mostanában a P38 Lightning jön be, teCCik a masina... Meg az SPB...
Ezzel aztán le lehetett amortizálni a földi, tengeri célpontokat. North American B-25H "Mitchell"

Ezért útlevéllé avanzsált személyimmel "elindultam szerencsét próbálni, és addig meg nem álltam, míg AEP-et nem találtam"... Viva Lucenec!
Már a patch is rajta van!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tovább is ment volna lehet, csak elfogyott a türelmem, és kiléptem.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
szorakoztam a gázzal és berobbantottam az egyik hajtomuvet, majd kiugrottam... a gép füstölö hajtomuvel zuhanni kezdett, majd mikor már elég gyors volt felkapta az orrát és emelkedni kezdett, majd megint sullyedni és megint emelkedni, egyre kisebb görbén.. végul felrobbant a hajtomu és a szárny is, és lezuhant :D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
koszi!
persze késõn ér oda a csapat, és természetesen nem álltak le üldözni õket. Egyedül kellett utánamennem 6 db SB bombázónak. Jól le is lõttem belõle kettõt. :-))
De ha a megadott útvonalon végigreplünk akkor az életben nem találkozunk az ellenséggel. :-(
Na mindegy..
:-)))
neuro: letöltöttem a rádióadást. Tényleg bármekkora 32 kb/s-es 11 kHz-s wavot bele lehet tenni? Csak mert van egy-két lemezem Hofitól wavban... vidám repülés lesz!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Segitsetek mar nekem legyszi!
Haveral szeretnek csak igy a neten cooperativba jatszani a kampanyokat, de nem csatlakozik ossze! Van erre valami megoldas? Elore is koszi!