IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is Saitek, az X45 utódja.. az X52 :)

http://www.saitekusa.com/usa/prod/x52.htm

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Volt már, hogy belementem egy szerenvsétlen ejtõernyõsbe, és leszakította a fél szárnyamat... Nekem is lõnöm kellett volna talán! Most pölö Il2 3M-mal repülök, na azon (vagy a 262-esen) akkora ágyú van, hogy nem sokat hagy a gépekbõl...
A Stukát (Ju87G) emberjogi okokból még nem próbáltam légi célpontok ellen :-)

Nemcso
Örülj, hogy egyáltalán életben maradsz.
Én, bevallom töredelmesen, néha unalmamban visszafordulok a lelõtt gép fölé, és (most hagyják abba az olvasást a gyengébb idegzetüek) legéppuskázom a kiugrott személyzetet.
Tudom, hogy ez undorító , de ez van.

Még volt benne lendület, hogy emelkedjen olyan 50-et... de tényleg, kiugrás után miért nem lehet irányítani az ejtõernyõt? Nem egyszer vízbe érkeztem már... kicsit ciki, ahogy szaladok a vízben, aztán ugrok egy hasast :-)

Nemcso
Különben ez a sok nyomógomb a két doboz elején, az mi ?
Lehet, hogy beépített feketedoboza van, és visszajátszhatók a repülési adatok, amiket ebben felvett ?

Nemcso
És ez a gyönyörûség mennyibe került ?
Úgy tudom, hogy a MS joy-ok kitünõek, de eléggé drágák.

Nemcso
Ez már elvezet egy elsõosztályú csillagcirkálót is, ugye ?

Nemcso
Én is láttam egy hasonlót a Saitek-nél :

de ha tehetném, akkor én ilyet vennék:

Nekem egy MS Sidewinder 2-es joyom van és az FB iszonyú jól kezeli a force feedback-et. Érezni lehet átesés elõtt, ahogy a kormányfelületeken visszaesik az erõ és kezd remegni a gép majd szépen bedugóhúzózik...
A gépágyú, géppuska rángatást már meg sem említem :))

Nemcso
Ja persze... biztos kiszálltál és toltad !

Koszi a valaszokat.:)

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nekem egy ezer (na jó, csak tíz) éves Quickshot joyom van, összesen 2 gombbal. Egy FFB-t szívesen kipróbálnék, tetszene a repülés azzal is!
Láttatok már ME262-es vitorlázógépet? Sikerült "oltás" közben mindkét hajtómûvet elhagyni, és még tudtam vele emelkedni!

Nemcso
Hát nekem csak "sima" Logitech Extreme 3D joy-om van, de ahogy mindenfelé olvasom egy FFB-s joy-nál nincs remekebb a repüléshez. A progi meg támogatja az FFB-s joy használatát.
Különben a Logítech-nek is jó az FFB-se, de jók a Saitek termékei is.

Most kezdenem ezt a jatekot es szeretnek toletek tanacsot kerni, hogy milyen botkormanyt erdemes venni.
Erdemes e force-st venni, tamogatja e a progi?
Milyen tipust erdemes?

Elore is koszi a segitseget.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

He-he, az elsõ gép, ami tolatni is tudott (volna)...

Nemcso
Nekem mostanság a SpitfireMk.-IXc a nyerõ, gyors és fordulékony. A P-38 különben a kedvenc WWII-es harci repülõm, de egy kissé nehézkesen mozog a levegõben. Viszont erõs, mint egy bivaly, kibír sokmindent.

Nemcso
Biztos nagyot !
Azt viszont valahol másutt már olvastam errõl a ténylegesen repülõ erõdrõl, hogy egyfolytában csak 1-2 másodperces sorozatokta lehetett vele lõni (ezt elektronika szabályozta le). Az orrban lévõ 4+1 fegyver, plusz az orr mindkét oldalán elõre mutató 2+2 géppuska együttes visszarugó ereje különben megállította volna a gépet a levegõben !

5 skúló? Akkor a kedvenc szavuk a "nem talált" lehetett. Ezzel az öt golyóbissal mentek több 10 km-re? Na azért a 70 mm-be sok minden belefér... mekkorát rúghatott ez a "pici" a gépen? A 4 db 50-es sem lehet rossz!
Mostanában a P38 Lightning jön be, teCCik a masina... Meg az SPB...

Nemcso
Nagyon brutális a B-25H "Mitchell" fegyverzete az orrban: 4db 50mm-es géppuska, 1db 70mm-es ágyú (5 lõszerrel).
Ezzel aztán le lehetett amortizálni a földi, tengeri célpontokat. North American B-25H "Mitchell"

Nemcso
...és így lett nagy-nagy szerencséje a legkisebb szegénylegénynek ! Itt a vége, fuss el véle.

Külhonban... Azért a nagy Heuréka, mert itthon sem a neten, sem a CS-galaxisnál nem tudnak róla (vagy meg akarják tartani maguknak, olyan jó lett :-) )
Ezért útlevéllé avanzsált személyimmel "elindultam szerencsét próbálni, és addig meg nem álltam, míg AEP-et nem találtam"... Viva Lucenec!

Nemcso
Hol, és mennyiért ?

Heuréka! Megtaláltam az AEPet egy bolti polcon.
Már a patch is rajta van!

Bucser
Mindegy IMO:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem cs és engem se érdekelnek csak azért nem mondok hülyeségeket :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
NEm vagyok otthon a CS scennel és nem is érdekelnek a FOPOSok:)) Ez szimulátor ezért végig kell repülni a 15 percet ez van:)))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tikal
viszont a propelleresek lezuhannak egybol...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hehe, most ugyanez velem, kiugrottam, a gép meg stabilan 440-el repült tovább, felkuszott vagy 7000-ig, de kiléptem mert meguntam :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ivan Pjodr
Velem az esett meg egy Mistellel, hogy megöltek a gépben 2000-en, aztán a gép magától felment 11000 ig :))
Tovább is ment volna lehet, csak elfogyott a türelmem, és kiléptem.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Tikal
érdekes dolog történt most velem egy me-262-vel:
szorakoztam a gázzal és berobbantottam az egyik hajtomuvet, majd kiugrottam... a gép füstölö hajtomuvel zuhanni kezdett, majd mikor már elég gyors volt felkapta az orrát és emelkedni kezdett, majd megint sullyedni és megint emelkedni, egyre kisebb görbén.. végul felrobbant a hajtomu és a szárny is, és lezuhant :D

Jaj, de egyutt vagyunk a gep ellen es sirnak ,hogy ugorjak mar checkpointot,mert fasz kivan a 15 perces repulesel.Erre gondoltam.

te tudod mi az a fop? :) csak mert akkor tudnád kb mennyit jáccot "másokal" :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Ez volt ám a LOL üzenet:DDDDDDDDD bocs de ezen jót röhögtem:) Gondolom sokszor játszottál más játékokat másokkal:)

[NST]Cifu
Érdekes volna, nemde? A többiek 2x/4x/8x idõgyorsítással fognak dogfightolni, mert te unod a banánt? :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem lehet cooperativba a neten idot gyorsitani? Tiszta szar 10-15 percet repulni a bombazoval aztan megse tamadnak a vadaszok ,mert a sajat vadaszaim lerendeztek oket.

Bucser
Difficultyban állitsd be, hogy legyen.... external view vagy Cameraship

az il-2-ben megszünt a külsõ nézet hogy lehet visszaállítani??
Honnet lehet jo kis multi cooperativ kuldiket leszedni?
koszi!

köszi :)

Nemcso
Neuro

Nagyon jó a 25 perces rádióadás !

Kicsit érdekes küldetések vannak az FB-ben idõnként. Elvileg meg kellene védenünk egy gépkocsioszlopot,
persze késõn ér oda a csapat, és természetesen nem álltak le üldözni õket. Egyedül kellett utánamennem 6 db SB bombázónak. Jól le is lõttem belõle kettõt. :-))
De ha a megadott útvonalon végigreplünk akkor az életben nem találkozunk az ellenséggel. :-(
Na mindegy..
:-)))
Nemtudom pontosan mik a maximum paraméterek. Láttam már ennél hosszabb (nagyobb) fájlt is, ami mûködött. Ki kell próbálni :)

Elkezdtem tölteni a patchet, ma le is jön, már csak a game kell hozzá. De jó lesz, egybõl patchelt AEP-pel indulok...
neuro: letöltöttem a rádióadást. Tényleg bármekkora 32 kb/s-es 11 kHz-s wavot bele lehet tenni? Csak mert van egy-két lemezem Hofitól wavban... vidám repülés lesz!

tegnap este elfelejtettem kipróbálni (túl lefoglalt az online repkedés az új Spitfire-el :) ), de szerintem kijavították azt is csak elfelejtették beírni a readme-be.

[NST]Cifu
Egyébként rosszul látom, vagy tényleg nem javították a Me-163 hajtómûindítási bugját? Mert a buglistben nem látom...

[NST]Cifu
Már gyûn is lefele :)))

kijött az aep patch új repülhetõ gépekkel (I-185, Spitfire MkIX stb.)

hyperlobby-vel lehet, legalábbis nekünk csak ugy ment :) amugy ha valakinek van kedve majd lehetne egy nagyobblétszámú coopot is csinálni :)

Hi!
Segitsetek mar nekem legyszi!
Haveral szeretnek csak igy a neten cooperativba jatszani a kampanyokat, de nem csatlakozik ossze! Van erre valami megoldas? Elore is koszi!