IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

másold be a sounds\music\inflight könyvtárba, majd engedélyezd a zene lejátszást az options-ben, külön bekapcsolva az Inflight music-ot
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Tegnap öngyilkos kedvemben két BF közé ugrottam egy P11-essel. Csak most tudtam meg, hogy ez a gép sem golyófogónak került a játékba, elképesztõen stabil, és nagyon fordulékony... két és fél percen át követtem egy BF-et, (töltény nélkül - blöff) amely nem tudott látómezõn (célkereszt-szélvédõ) kívül kerülni. Le is zuhant szegény a végén, az utolsó forduló már nem sikerült neki...
neuro, ez a 25 perc betehetõ a játékba? Legalább hallgatnék valamit a HE-111-ben, mert a hosszú úton a lövészek még csak vicceket sem mesélnek :-)
Letölthetõ innen:
http://neuro.agria.hu/base104/il2_misc.html
A He-162 a Volksjager, a Me-163 Komet a rakétahajtómûves kis gép (sajna bugos, nem lehet vele felszállni) a Ho-229 meg a csupaszárny német vadász, ami talán egyszer repült 1945-ben.
Az SPB-t jól azonosítottad, tök vicces ahogy ott ülsz a kis I-16-ban a szárnyak alatt, és még multiban is lehet vele repülni! De van még sok érdekesség benne: BF-109Z, Mistrel, Fiat G.50 stb.
A HE162-es nem az a kis turbinás gép, amelynek a hátán van egy hajtómûve (Wolksjager)? És az SPB-t jól fordítom, hogy egy TB3-as, két I-16 repülhetõ vadászszal a szárnya alá kötve?
BF 110-es, P-38-as, rohanok a boltba. Majd szombaton, mert 7közben sokáig dolgozom. Addig ülök tûkön :-)
Az a vicc, hogy az UBI oldalán meg a nem repülhetõ gépek közöt sorolták fel. No mind1...
Itt vannak az AEP-ben repülhetõ új gépek:
P-51B
P-51C
P-51D (N-9 gunsight)
P-51D K-14 gunsight)
P-63C
P-38L
P-38J
YP-80 Shooting Star
Me-163B
He-162A-2
Ta-152H-1
Mistel
Bf-109Z
Ju-87D-5
Ho-229
Bf-110G-2
SPB (Tb-3 with two flyable I-16s under wings)
IAR-80A
IAR-81C
Fiat CR.42
Fiat G.50
Ki-84-1a
Ki-84-1b
Ki-84-1c
A6M2
A6M5
J8A (Sweden Gloster Gladiator)
Spitfire Mk.Vb (Merlin 45) 1941
Spitfire Mk.Vb (Merlin 46) 1942
Spitfire LF.Mk.Vb (Merlin 50) 1943
Spitfire LF.Mk.Vb (Merlin 50) 1944
És a nem repülhetõ új gépek:
B-17G
Hawk 75A-3
Hawk 75A-4
Fi-103(V-1) with launcher
Gloster Gladiator MK.I
Gloster Gladiator MK.II
C-47
FW200 Condor
Ez a gépcsoda már az AEP-ben van?
Húha, azt még mnidig nem vettem meg...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Indítasz egy szervert aztán aki akar becsatlakozik ip cím alapján.
Hyperlobbin még egyszerûbb mert ott nem kell ip-vel bajlódni, csak beugrasz egy üres slot-ba és kész is, aztán a többi a host dolga.
akkor ez a coop dinamikus campaign dolog vagy mi hogy megy pontosan? ehez is kell hyperlobby? valami okos okositson ki engem is pls 😊
vagy ha valaki jönne jáccani is szoljon, eddig 2en vagyunk, jólenne ha valaki oylan is lenne aki tudja hogy smint kell az egészet megoldani 😊
Eddig minden rendben volt,de most valamiért az OpenGL -rõl nem tudom átkapcsolni DirectX-re.És most az egész játék (menü is!!)szaggat.Az egérrel is bajok vannak.Miért nem bírom visszaállítani DirectX-re????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.cdgalaxis.hu
www.576.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

War. War never changes.
a beépitett el meg még nem találkoztam lehet nem néztem eléggé 😛
ngen - a beépített dinamikus online hadjárat készítõ
fmb - full mission builder, küldetés szerkesztõ
a a cg alatt a coopgen-t érted ami már nem is tom melyik magyar hp-n vont fel az nekem állandóan kifagyott 😊
Nem sok esélyük volt. :-))
és iszonyat stabil. Egyre bátrabban merek vele repülni, szinte a szárnyvégen megfordul. nagyonlehet neki húzni..
:-)
Tegnap sikerült egy gyönyörû, kb. 2 mp-s sorozattal egy I 16 ot kilõnöm.. Amit már percek óta kergettek a többiek. :-)Tökjó, ahogy az oroszok menekülnek, lemennek talajszintre fordulózni...:-)
Nagyon élvezetes volt ott üldözni..
:-))
Na mindegy, a finnekkel már úgy néz ki, hogy 1943 ig buffalóval menek, a többivel meg indítok majd új hadjáratot.
Meg indítok egy orosz csatarepülõs hadjáratot.. I153: :-)))
Az ikonok kikapcsolásánál az elsõ eredményem 3-2 lett az idegenek javára, ennyit lõttem. A két hazai lehet, hogy õket támadta...
Poén: Quick missionben induljatok 10000 m-rõl, akár ellenfelek nélkül is, motor olyan 70-80-as utazó-tolóerõn, aztán függõlegesen le... eddig nem talltam olyan gépet, amely egyben leérne...