91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Látta azokat a szervereket is amiket nem progi segítségével indítottak, hanem a játékból, to network sőt talán lan-t is látta.
  • Vogel
    Ha van modod akkor amiatt van.
  • PhantomAss
    ez igaz, az ase viszont jóval több szervert adott még így is, hogy nem specifikus il2 kereső
    sajnálom hogy leállították
  • Her Laca
    Elárulom:)) Ott is van valami hasonló. Én nem értem mi a francért küzdenek egyesek mindenféle X meg Y progikkal az Il 2 vel kapcsolatban ,amikor a Lobby erre van kitalálva. De aki küzdeni akar az küzdjön.
  • Nohab
    Ha a hyperlobbyra gondolsz, akkor én ott még nem találtam, de nem is kerestem.
  • Her Laca
    A lobbyn nincs barátlista?
  • TTomi55
    Sziasztok!
    Lenne még egy kérdésem. Az IL2 1946-ban hogyan lehet elkezdeni a karriert amagyar fronton.(Ha rálépek akkor sípol egyet és nem indítja el.Próbáltam másik századdal,bombázóval és más rangban is, de sehogysem indúlt el)
  • Zsolt7411
    sziasztok

igen azt látom meg mutatja is az xfire hogy milyen verzióval lehet belépni.az AAA fel van rakva nekem is és még sem akarja az igazat ez a gaz játék:)!!PEDIG MÁR ÚGY NYOMNÁM!!!!!!!!!!
  • PhantomAss
    meg az ubi sem :)
  • HUmanHunter
    xfire serverkeresője.
  • PhantomAss
    de az ase már nem megy...
  • Vogel
    Hát ezen a kettőn kívül én sem használok mást. Esetleg ubi.com.
  • PhantomAss
    és az all seeing eye helyett nem tudtok valami hatékony szerverkeresőt? a hl nálam kevés szervert ad, max 10-15 játszható, abból is a legtöbb vérpisti szerver, a többi timeout
    az ase-n mindig volt vagy 50 szerver, azok is amik lobbin voltak...
  • Nohab
    Olyasmi mint a hyperlobby és a steam keveréke. Itt is lehet szervereket keresni, de itt még van barátlista és stat is (lagálábbis régen így nézett ki).
  • Her Laca
    Mi az az X akármi?
  • Willenbrock
    Nem ismerem az Xfire-t de a 4.8-nál sok helyen újabbakat használnak már.Pl 4.09b-t meg az AAA modot.Meg kell nézni pontosan melyik kell hozzá mert lehet hogy már nem a 4.08.
  • Zsolt7411
    sziasztok.

miért nem tudok csatlakozni xfire-ön az IL-2 1946 szerverekre?pedig eddig tudtam rendesen,patch is fent van a 4.08-as.valaki nem tud valami okos dolgot mondani?előre is köszi.
  • Richtofen
    Igaz is, már kezdtem elfelejteni... ;)
  • PhantomAss
    várjuk a BoB-ot
    már csak két hét..
  • Sanyo
    Ha jól emlékszem, akkor csak rá kell tolni a gázt, nem kell indítani vagy leállítani. Rakétahajtómű, nem belsőégésű motor. :)
  • TTomi55
    Megpróbáltam 40%-100% között rángatni a gázkart meg benyomtam a w is hátha,de sehogysem sikerült. Utána végig pörgettem és kiírta hogy mission faild azt mentem a köv. küldetésre.
    Azért köszönöm a segítségedet
  • Richtofen
    Úgy emlékszem azon a pályán én sem bírtam bebikázni a gépet.

A BI-1 földről indításánál úgy rémlik többször kell általában is a gázkart tologatni előre hátra mire bepöccen a rakéta-hajtómű, és eleve csak 50% fölött van bekapcsolva. Arra, hogy az I-betűre egyáltalán reagál e nem tudom fejből.
  • TTomi55
    Sziasztok!
    Eddig a pacific fighters-el játszottam, de most kipróbáltam az IL2-t.
    Felraktam az 1.2-es patchet és a Bl-1-es küldetéseknél a 3. pályán nem tudom beindítani a motort.Már próbáltam mindenhogy, kis gázt is nyomtam hozzá de úgy sem jó.
    Légyszi ha tudtok segítsetek!
    előre is köszönöm
  • Richtofen
    Eléggé leült a topic.
  • Richtofen
    Gotha Go-229
  • TG Gida
    Tényleg az.
  • szekelyland
    Kicsit off, de véletlenül bukkantam rá,:
    http://www.mydigitallife.info/2006/09/11/disable-remove-and-uninstall-u3-launchpad/hu/
  • Lebowski
    forgotten battles-t jelöld ki a játékok között és ne az IL2-őt!
  • galimatika
    Nekem is ezt csinálta, mikor az új gépre felpakoltam a cuccokat. Az megoldotta a problémát, hogy a Hyperlobby-ban a játék kiválasztása résznél kijelöltem a forgotten battles-t. Utánna el is indult szépen.
  • Valka
    újratelepítettem a wint (az il2-t nem) és a hyperlobby nem találja az il2-t, hiába adom meg neki a pontos elérési utat, vagy hagyom végigkémkedni az egész rendszeren. valami javaslat a játék újratelepítésén kívül?
  • galimatika
    Most találtam. Jópofák nagyon!
  • Lacusch69
    Nekem az 1.4-es van meg ebből, semmilyen galibát nem csinált eddig sem off-, sem online.
  • galimatika
    Akkor hagyom. Nincs kedvem szarakodni vele, mikor ilyen szépen fut most minden.
  • Richtofen
    Ha elolvasod az első bejegyzést:
    - 2 moddal biztosan összeférhetetlen, de ezek első pillantásra nincsenek benne a community installerben.
    - nem túl bonyolult installálni (kicsomagol) és letörölni (letörölsz egy mappát) ha valami gebasz van az

Amit még érdemes tudni:
    - béta/work in progress státuszú
    - online szerverek lehet, hogy ki fognak vágni vele. Sok szerver ellenőrzi hogy mindenkinek a szerverrel azonos modjai legyenek (checkruntime=2 beállítás)
  • galimatika
    Ez se rossz! Szép légi felvételek vannak benne.
  • galimatika
    Találtam ezt a Mod-ot az AAA oldalon. CERT AI MOD V.30 Elméletileg az AI-n javít. A kérdésem az lenne , hogy lehet e telepíteni ezt az AAA community installer alá? Nem szívesen telepíteném újra a játékot ha nem muszáj.
    Íme
  • Willenbrock
    Egész jó videó Marseille-ról és a meszerekről,érdekes módon oroszok csinálták,ritka filmrészletek is vannak benne.
  • galimatika
    Milyen néven szoktál fent lenni a lobbyn? Spit VS 109 Mod szerveren szoktam én is repkedni. Kooperélhatnánk
  • Richtofen
    "Fölénybe kerültem egy La-5 felett,majdnem eltaláltam már erre földbe manőverezett."

Mi ez, ha nem győzelem? Pontot nem kapsz érte de mit számít az?
  • Willenbrock
    De jót játszottam Spit vs 109Mod szerveren,csak 4X szedtek le kb. mialatt nekem 1 sem jött össze.Párszor volt helyzetem de hiába.Fölénybe kerültem egy La-5 felett,majdnem eltaláltam már erre földbe manőverezett.Üldöztem egy Jakot és kis híján eltaláltam mikor térképet váltott a szerver-ááá kicsit sem vagyok ideges.A 4 ből egyszer közvetlenül a felszállás után szedtek le.