91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Ja, amúgy nem tudtam hogy a zix52 már 16K én még valam 30-40K-rr emléxem, de lehet hogy rosszul. Hiába levagyok maradva...
  • Szepy2884
    OFF

"Szepi!!!!!!!!! 16 huf egy X52!!!!! 8-10 egy evó!!!! Miről beszélsz?"

Örülök, ha egyeseknek tízezrek nem tételek. Én már megint magamból indultam ki. Úgy látszik, lélekben még mindig az a csóró egyetemista vagyok aki 6x, ha nem 66x meggondolja, hogy mire mennyit ad ki. Bocsánatért esedezem.

Az egész repüléssel is úgy vagyok mint a rossz dohányos. Már számtalanszor megfogadtam, hogy abbahagyom és letörlöm az egészet és valami sokkal értelmesebb dolgokkal fogom tölteni a szabadidőmet, mert hajlamos vagyok túlzásba vinni és szinte mániákusan játszani. Szóval pl olvasások ha rossz az idő. De hát épp ez az! A témával kapcsolatos könyveket olvasok, ami mindíg azt váltja ki, hogy nem bírom ki ha nem dugom be joy és játszom le, vagy próbálom ki az olvasottakat. Általában az segít visszazökkeni a valóságba, ha berág az 512 mega és én úgy felbaszom magam, hogy vagy 2 hétig biztos nem kapcsolom be a gépet. Na ezért nem fogok én gépet bővíteni és ezzel be is fejeztem.

Bocs, a lelkizésért nem akartam itt senkit sem demoralizálni, mindenki játszon azzal és annyit amennyi neki jólesik csak ez most kijött belőlem.

ui.:
    Ja, félreértés ne essék, nem akarok itt prédikálni de 70K-ból milyen vidkarit lehet kapni? Csakmert legutóbb annyit adtam ki cipőkre...
  • Her Laca
    Na majd Gida megmondja. Nekem mára elég volt a fejtörésből:)
  • tothgyorgy
    tás=tán
  • tothgyorgy
    Sztem ez szerver pack. Nekünk tás kliens kéne.
  • Her Laca
    Ja van Halifax is benne.
  • Her Laca
    Ma itthon voltam:) De inkább dolgoztam volna hidd el.
    Végül is legalább annyi haszna volt a dolognak,hogy megoldottam a videó kártya ügyet. Most valahogy nem akartam 50 pénzt kiadni egy másikra.
    Apropó.
    Gida EZT LINKELTE ami javítás a BOB on futó modhoz.
    Feltelepítettem,de aztán nem akart elindulni.
    Valaki próbálta már?
  • tothgyorgy
    Én meg majd csak 7 kor.
  • Glo
    Te mákos, már il2-zöl? Én meg még csak most indulok haza..
  • Her Laca
    Nos kollegák,""""lehet megoldódott a problem"""" Nem szeretném elkajabálni,de egy óra IL2 zés után sem ment 68 fok fölé a hőmérséklete,és egyszer sem fagyott ki. Már annak örülnék ha pár hónapot kihúzna,és majd ha kijönnek az új kártyák vennék másikat.
    Majd meglátom,de ígéretes a dolog.
    Mindig mondom ,hogy a magyar buhera csodákra képes.
  • Glo
    Dehogynem, csak jó lesz másra. Főzhet rajta teát, lágytojást :)
  • tothgyorgy
    Hát ha maradandó károsodás érte, akkor sokáig nem fogja húzni. Az a 100 fok baromi sok. 80 fölött rizikós.
  • Glo
    Nekem anno csapágyas lett a videókarin a hűtő. Tettem rá egy passzívat, elvan a gépben azóta is :)
    Sztem próbáld meg a passzív hűtő + aktív meleg-elszívó kombót, hátha visszatér belé az élet
  • Her Laca
    Ja most egy másik ház negyven centis ventijét tettem mellé ami elszívja a meleget. Kicsit még jobb lett. De biztos ,hogy maradandó károsodás érte a videó kártyát,mert ezidáig nem volt vele probléma. Ha csak pár hónapot kihúz ,már jó.
  • Her Laca
    Nos nem akarom elkiabálni,de valami csoda folytán működik.
    Ha ez a helyzet stabilizálódik,talán kihúzom még egy darabig.
    PhantomAss kollega javaslata ésszerűen hangzik,de ha rossz lesz nem küszködök tovább.
    Gló köszi de nekem is van a padláson egy 6600GT ,de nem vagyok hajlandó kompromisszumokra:) Vagy a legjobban megy a sim vagy sehogy.
  • Richtofen
    Az előző gépem nekem is ilyeneket csinált.
    A proci hőmérsékletét is ellenőrizd! Miután a vidkártyát és procit is újrapasztáztam meggyógyult. Azóta is használom programozáshoz.
  • Lebowski
    ismeretlen okok miatt egy zuglói ház leégett....

• Her Laca
    Most szétberháltam a kártyát,tettem rá egy procihűtőt:D de azzal meg jó gyorsan száz fokra ment a hőmérséklet. Visszatettem a régi hűtőt de levettem a burkolatát,és mellé aplikáltam egy 20cm es ventit ami elszívja a meleget. Letesztelem,lehet megoldódik a problémám,egy videó stabiliti tesztet már sikeresen lefuttattam, most jön az IL 2 ő. Na majd írom mi lett.
  • tothgyorgy
    Ja és Laca. Azt olvastam, h a 4770-es atik nagyon jók. Az ati magának is konkurát csinált.
  • Glo
    Van egy eladó Ati9600-asom, ha érdekel, azzal kihúzod a dx11-ig
  • tothgyorgy
    De remélem nem a gépigény miatt.
  • PhantomAss
    kár hogy most döglött be, most nem érdemes venni kártyát
    ősszel jönnek a dx11-esek, én is majd akkor váltok egy ati-ra
    tudom hogy úgysem használja ki semmi, de az architektúra teljesen új, és erősebb kártyák lesznek jó áron
    én is gondolkodtam hogy lecserélem a 88gt-met egy 4870-re, de mindenki lebeszélt
    persze ha tönkrement nem tudsz mit csinálni
  • Her Laca
    Nem baj:)) Én optimista vagyok. Figyeljétek csak meg ,egyszer csak megjelenik ,úgy mint anno az IL2 ő és tátjuk majd a szánkat.
  • Lacusch69
    Sajnos szerintem is jövő Karácsony lesz belőle...
  • Chazz76
    Szerintem azt a fenyőfát még nem ültették el,ami alá majd beteszem
  • Glo
    De csak akor, ha Karácsony 2 héten belül lesz :))
  • Her Laca
    Nyugi:)) Jön az ,karácsonyra már játszunk vele. És akkor sajnos nyugdíjazni fogom az Il2-őmet.
  • Chazz76
    Storm of War:Battle of Britain.Ezt írd a keresőbe,és kinyom jónéhány találatot.Legendás játék,a legendák ködébe veszik a megjelenési időpontja.
  • Her Laca
    Sose vettem ocsó:) videó kártyát. És sose bántam meg (kivéve a mostanit,de ez az én hibám volt sajnos ,hogy bekrepált mivel tele volt porral a hűtése és másfél év alatt nem takarítottam) ,tehát igyekszem mindig a jövőre gondolni. Csak sok jót hallottam a 4870 esről is.
    De valószinű a 90 es lesz.
  • SirArcheer
    Erről a BOB-ról írnátok pár sort, esetleg linket, mert mindenki beszél róla, de neten nem találok róla infót.
    Köszi!
  • Glo
    MAjd ha rájön, hogy nem kell neki mert elmúlt a fellángolás, akkor eladja olcsón nekem

Laca: Nem kell az il2-nek méregdrága videókari. De ha kijön a BoB akkor szükség lesz a 4890-re, nem fogod megbánni azt a 15E pluszt.
  • Her Laca
    Szepi!!!!!!!!! 16 huf egy X52!!!!! 8-10 egy evó!!!! Miről beszélsz?
    Azt azért ne mond,hogy nem klasszisokkal jobb ,nagyobb élvezet egy hotas rendszerrel repülni. Pláne ,hogy elérhető árban is meg lehet kapni.
    Én elhiszem,hogy neked nincs rá szükséged ,te tudod , de biztosan állíthatom,hogyha kipróbálnád és rákapnál az ízére neked sem kéne más.
    Az más kérdés ,hogy ettől mint már kibeszéltük nem lesz ügyesebb ,jobb senki,de azért mégiscsak más. Meg joyt nem egy játék miatt veszünk,hiszen azért lassan de biztosan jönnek az új szimek,BOB,meg ez a első VH-s dolog is.
  • Szepy2884
    Szerintem ne verjük a kollégát felesleges kiadásokba. Nem tudom mennyire komolyan veszi az "repülést" de ha netán csak egy múló fellángolás akkor ott áll majd egy méregdrága joy-al amit nem biztos hogy nem fog megbánni. Lehet hogy jobban járna egy sima evo-val ami se nem több és se nem kevesebb annál ami. És ha évek múltán még mindig komolyan gondolja, akkor bőven ráér eldönteni hogy mire is akarja lecserélni.
  • Lacusch69
    Korábban linkelte valaki az árakat, 2-3eFt-tal több az X52, mint az Aviator. (16K körül) Inkább gyűjtögess még egy kicsit, megéri...
  • Szepy2884
    nem tudom ki a tököm csinálja ezeket a promós videókat, de aki összevágja azt én is összevágnám! Egy éppkézláb akciót nem látni benne csak gépek repülnek erre, meg arra mint Pearl Harbour meg lődöznek össze vissz de semmit sem eltalálva
  • Szepy2884
    most mit értünk idétlen alatt? Ezt a kérdést nem is értem. Nekem sima evo force-om van de semmi bajom a gázkarjával. Úgy adagolom ahogy akarom.

Bár láttam már gagyi genius meg trust meg mittomén joyt polcon, aminek valami csuszka szerű volt a gázkarja ami akadt ragdt minden baja volt. Na az idétlen.
  • Szepy2884
    sosem láttam még ilyet és az első reakcióm is az volt, hogy nem is akarok, de ha átalkítható track-IR-é akkor nem is olyan hülyeség.
  • magor77
    üdv pilóták

találtam valamit kérdés használható e ez a kütyü/www.vatera.hu/union_reality_jatekvezerlo_151305412.html
  • Vogel
    Melyik botnak nem idétlen a gázkarja? :) Csak hotasnak kényelmes. Én spec az x52es gázkarjáért nem vagyok oda, mégis ezt használom.
  • TG Gida
    Szerintem simán megéri az ötvenkettes.Nekem volt cyborg-om is ,de nyomába sem ér az x-52-nek.