IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    OFF

"Szepi!!!!!!!!! 16 huf egy X52!!!!! 8-10 egy evó!!!! Miről beszélsz?"

Örülök, ha egyeseknek tízezrek nem tételek. Én már megint magamból indultam ki. Úgy látszik, lélekben még mindig az a csóró egyetemista vagyok aki 6x, ha nem 66x meggondolja, hogy mire mennyit ad ki. Bocsánatért esedezem.

Az egész repüléssel is úgy vagyok mint a rossz dohányos. Már számtalanszor megfogadtam, hogy abbahagyom és letörlöm az egészet és valami sokkal értelmesebb dolgokkal fogom tölteni a szabadidőmet, mert hajlamos vagyok túlzásba vinni és szinte mániákusan játszani. Szóval pl olvasások ha rossz az idő. De hát épp ez az! A témával kapcsolatos könyveket olvasok, ami mindíg azt váltja ki, hogy nem bírom ki ha nem dugom be joy és játszom le, vagy próbálom ki az olvasottakat. Általában az segít visszazökkeni a valóságba, ha berág az 512 mega és én úgy felbaszom magam, hogy vagy 2 hétig biztos nem kapcsolom be a gépet. Na ezért nem fogok én gépet bővíteni és ezzel be is fejeztem.

Bocs, a lelkizésért nem akartam itt senkit sem demoralizálni, mindenki játszon azzal és annyit amennyi neki jólesik csak ez most kijött belőlem.

ui.:
    Ja, félreértés ne essék, nem akarok itt prédikálni de 70K-ból milyen vidkarit lehet kapni? Csakmert legutóbb annyit adtam ki cipőkre...