91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ja az miért van hogy a magyar kampányban a vadászgépnek nem lehet rendesen látni a célkeresztjét csak a negyedét? -
Na de én úgy tudom ,hogy ez egy legenda csak, semmi több. -
Szepy2884 #20033 "Én is hallottam és nagyon jólesik a kicsi lelkemnek újra hallani"
...mármint azt hogy a fehér keresztes gépek a németek elit gárdája volt. -
Tudod ,még az is lehet,hogy nagy sebességnél jobban fordult.
Az amik már használtak G mellényt ha jól olvastam.
Azért a messert ne tartsuk már mi sem annyira nagyra 44 re már egy elavult valami volt.De hol írnak a Fókákról pontosabban a Dórákról.
Azt azért megnézném,:)Bár azok meg kevesen voltak mustangból meg mint égen a csillag. -
Szepy2884 #20031 "Te Lacusch! Én úgy tudom ez egy legenda. De lehet ,hogy én tudom rosszul."
Én is hallottam és nagyon jólesik a kicsi lelkemnek újra hallani
Nos, eltudom képzelni hogy a magyar virtusba ez simán belefért. Sőt! Talán Tibi bácsitól vagy Punka Gyuribától olvastam, hogy a németek szigorúan csak a "BnZ" taktikára hagyatkoztak, addig a magyarok rendszerességgel leálltak fordulózni, amit a német mindíg elismerésel néztek, de igazából csak mintegy "romantikus de öngyilkos" harcmodorként jellemeztek. -
Szepy2884 #20030 Igen ismerem, de sosem bírtam nézni mert baromira idegesített, hogy a gépek amik miután 2 centire mentek el, a sebesség imitálása és érzékletetése okán a kamera folyton beremegett. Ezt percenként ismételgetve az ember szeme mát jojózott. Csodálkozom hogy ezen a felvételen nem így van... biztos észrevették magukat.
Abban igaza van mindkét Lacának, hogy eléggé egyoldalú a megemlékezés és a másik oldalt nem igen kérdezik meg hogy "hogy is volt az, kérem?". És néha hallani érdekeseket, hogy a p-51 (általában) jobban fordul a messernél, meg stb. De mi van ha abban a szituációban így volt? Sajnos sosem tudhatjuk (meg) hogy ki kivel milyen tapasztalati szinten állt szembe. Összességében azért elmondhatjuk, hogy kvázi korrekt, a többi pedig szubjektivitáson alapúl mint inkább tényen de ebben sem lehetünk biztosak.
Amit még tudok ajánlai szintén erről a csatornáról, az az "Ütközet 360-fokban" (Battle 360). A csendes-óceáni csatát eleveníti fel. -
Komoly írás a mustangról
Te Lacusch! Én úgy tudom ez egy legenda. De lehet ,hogy én tudom rosszul. -
Lacusch69 #20028 Ilyenkor szívesen idézném nekik a fehér keresztes magyar vadászokról írt első hírszerzési véleményt.
Ha esetleg valaki nem ismerné:
"Hitler, a német repülőgépgyártás szempontjából vitálisan fontos magyarországi repülőipari célpontok védelmére bevetette hadműveleti tartalékát képező legjobb vadászrepülőit, a fehérkeresztes gárdarepülőket. Ezek nem törődve életükkel belerepülnek a legerősebb elhárító tűzbe a kötelékek közé, hogy ott semmisítsék meg a célpontul kiválasztott bombázót. Támadásaikat az utolsó töltény kilövéséig - vagy önmaguk megsemmisítéséig - változatlan hevességgel folytatják."
-
:D
Én elfogadom,hogy 43-44 körül már felhígult a Luftvaffe személyi állománya. Az ami pilóták biztos komoly kiképzés után kerültek a frontra,de engem az bosszant nagyon ,hogy ezekben a műsorokban némelyik veterán olyan kijelentéseket tesz ami vérlázító.
10:1 hez azért csak nem olyan nagy dolog győzni. Persze ott is voltak kiemelkedő pilóták kár lenne tagadni,de sokszor ugy beszélnek a németekről ,hogy az vérlázító. Meg ,hogy a mustang mennyi német gépet lőtt le.Minden másnál többet.De azt nem propagálják,hogy mennyi esett le belőlük. Azért úgy már nem annyira rózsás az a helyzet. -
Lacusch69 #20026 Ilyenkor csak arra lennék kíváncsi, hogy a jelenleg még élő néhány német ász milyen kommentárt fűzne hozzá... 
-
Igen. És azt is ,hogy az amerikai pilóták sokkal jobbak voltak mindenki másnál. -
Tudjuk,hogy a mustang a világ legjobb repülőgépe. -
ha valaki nem ismerné...
history chanelen szokott felbukkanni a sorozat. -
Lebowski #20022 namost meggondolta magát.... -
Lebowski #20021 mitől lehet runtime error '419' nevezetű hibája a lobbynak. ez egyik napról a másikra jelentkezett. ha újra rakom az sem segít. -
Már bocs Szepy de amikor én még RIcsi-s voltam ez akkor ott is így volt.
A leszállás után a 2 dolog amit megtanultunk az az volt, hogy a leadert követed és figyeled és másra nem figyelsz. ha látod, hogy rámegy valaki akkor sem mész utána, hanem szólsz neki és Ő eldönti mi legyen. (Albpetyával ezt elég sokat alkalmaztuk)
Persze wingman és lead szerepet rendszeresen váltani kell. -
Felraktam a trackgyűjteményt. Mindet én rögzítettem, a felszállástól a leszállásig (lelövésig). Kis magyarázat a fájlnévhez:
aw23096-2xp47d27-p47d22.ntrk, vagyis Airforce War 23096, amin 2 darab P-47D27 és egy P-47D22 esett le. Ha van benne olyan, hogy "gk" az földi cél 2xgk, 2 földi cél, stb. Még olyan is lehet, hogy "vitorlázás_hazáig", álló motorral valahogy hazakecmeregtem, "pilotsave" lelőtt pilóta kimentése.
Összesen 1.77 giga, 15 megás darabokra és évenként szétbontva töltöttem fel, hogy könnyebben kezelhető legyen. Az összes track 4.07m-4.08m, abban az időben még modok sem voltak. Elvileg mindenkinél lejátszhatónak kell lennie. A track sebességének lejátszását érdemes manuálisra állítani, a viták elkerülése végett én mindíg az elejétől a végéig mindent felvettem. Egy időben az ellenfelek gyakran bénáztak és összeütköztek felszállás közben, így nem tudták letagadni. :) -
Lysandus #20018 Laca! Szóljatok már, ha sikerült a feltöltés! Thx! -
Fent vagyunk ts en -
SirArcheer #20016 Ti fent vagytok valamelyiken?
TS-en is fent vok. -
Az oldaluk sem megy. -
SirArcheer #20014 Nem találom HyperLobbyn a bob szervert.
Ti látjátok? -
Lysandus #20013 A csaliztatás valóban nem géppározás. Utóbbinál nálunk az is elfordult anno, hogy akkor is pontosan tudtuk hol van és mit csinál a másik, amikor misszió közben behalt a TS.
"Inkább hagytuk az egészet és maradtunk a jól bevált "libasorban egymásután aztán meg aki kapja marja" taktikánál."
Ezt a "jól bevált" taktikát van aki az Il-2-ös közösségben csak úgy hívja: PKTWF. "Please kill the wingman fist!" Az igazi géppározáshoz nagyon sok gyakorlás és összeszokás kell, de ha sikerül kialakítani, akkor az adja az igazi sava-borsát a játéknak. -
Na mivel az msn legújabb verziója kék halált okoz ( és nem fogok evvel a fossal vacakolni,nem véletlen nem is használom soha) így a négypercest eljuttatjuk Sanyo kollegához aki kiteszi a Flyonline.hu ra. Ma vagy holnap elintézzük. -
Glo #20011 A valós élet meg a szimulátor teljesen más. Elég, ha az autóvezetésre gondolunk, hogy mennyivel finomabban lehet irányítani a valóságban az autót mint mondjuk egy rally szimulátorban. És mennyivel biztonságosabban vezetünk :)
Nomeg a manőverek.. a szimulátoros EB-n mondta az egyik Mig29-es pilóta mikor szórakozott a LockOn-nal, hogy azért totál más, mert a pilóta a levegőben a seggével érzi a gépet, hogy mikor merre áll és meddig lehet még húzni.
A vizuális élmény is más, hiszen nekünk 17-19-21 col a látótér, a valós perspektíva meg sokkal nagyobb. A 2. vh-ban sokszor a megcsillanó kabintető árulta el az ellenséges gép helyzetét, nekünk meg pixeleket kell tanulmányozni, hogy az saját vagy ellenség. Megcsinnalnásra nem igen kell hajazni :) MAx a grafikai beállításokkal lehet megnövelni a felismerés esélyét.
A hős időkről szóló filmekben sokszor látni egész századokat egyszerre startolni, néha csak 10-20m van a gépek között felszállásnál. Nekünk sima HOTAS-os pilótáknak ez simán kivitelezhetetlen, mert a műszerfal miatt bazi nagy a holttér, nem tutunk előre hajolni hogy kinézzünk mögüle. Az van amit Oleg adott. Pláne a 190-esben, amit valaki úgy jellemzett, hogy kb egy 8 éves gyerek perspektívájából lehet kinézni a kabinból, a valóságban sokkal többet látni. Ugyanez vonatkozik a keretben eltűnő gépekre is, hiszen a valóságban el tudtál nézni a keret mögött egy sima fejbillentéssel is.
Magyarul ne várd azt az élményt és valós élethelyzetet a szimulátortól mint a valóságtól. A valóságban nincs "Refly" gomb, ezért nem tépték be a gépet áteséshatárig 50m-en, nem nyomtak el dobott orsót Landing flaps-el 180km/h-val 100m-en, mert az életösztön más megoldást keresett a 90%-os halál esélye helyett :)
Ja, és a valóságban nem lőtt szitává minden ellenséges gépet a B17-es hátsólövésze ha 500m-en belül került, amint az a Guncam-on is látszik.
Bár lehet azért hisszük ezt, mert akit rommá lőttek azzal a guncam felvétel is sírba szállt :) -
Küldd el nekem is, szívesen kirakom az Il-2 letöltések közé. Még adós vagyok a track gyűjteménnyel is, holnap estére meglesz. :) -
Glo #20009 Én úgy szoktam gyakorolni a célzást, hogy beteszek mondjuk 4 average AI-t, és próbálom őker kiskaliberrel lelőni. Ha nem a típusok elleni harc, hanem kimondottan a célzás a lényeg különböző lőpozíciókból, akkor tegyél be valami betongépet (LAGG3, YAK1B) és próbáld meg 109F2-vel vagy bármilyen másik német géppel de csak kiskalával leszedni. A találatokat látni fogod a leváló festékből vagy a villogásból. ezeket a gépeket meg hentelheted jóideig, mire kiskalával leesnek :))
Persze a sérthetetlenséget meg a végtelen lőszert tedd be, mert különben idő előtt végetérhet a móka. -
Elég a Mis filet bemásolni asszem -
Tehát a mission , net,coop.
Csinálj neki egy könyvtárat és abba másold be. -
Ja és a coop ba kell bemásolni -
copp missionben kell indítani
A beállításoknál a végtelen lőszert engedélyezd -
Van msn cimed add meg privátban és elküldöm -
Úgy lementettem de ezt tartalmazza mind két fájl:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<HTML><HEAD>
<TITLE>404 Not Found</TITLE>
</HEAD><BODY>
<H1>Not Found</H1>
The requested URL /1159362907/4perces+gyaksi.properties was not found on this server.<P>
</BODY></HTML>
Beraktam a dogfight mappába ettől függetlenül és azt írta ki, hogy "No MAP" és nem tudta betölteni^^ -
SirArcheer #20002 Bocs, hogy beleszólok, de ne rákattints hanem jobb klikk és
Save Link As/ Hivatkozás mentése más néven
opciót válaszd.
A többi adja magát. -
Nem tudom de elküldöm újra -
Ha rábökök a csatolmányra 404-est kapok, hogy nincs ilyen file a szerveren:( -
Én is kéremszépen:) -
nem úgy van az.
Ahol csak ketten vagytok és nem zavar senki ,az az igazi. -
Azt nyilvánossá is teheted, rám is férne egy kis gyakorlást, mert megint nem játszottam úgy 4 hónapja :) -
SirArcheer #19996
Végtelen lőszer 
Perszer hogy kell!!
1 vs 1 az Bob általában teljesül a jobb ellenfelek meg mindig.