IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Felraktam a trackgyűjteményt. Mindet én rögzítettem, a felszállástól a leszállásig (lelövésig). Kis magyarázat a fájlnévhez:
aw23096-2xp47d27-p47d22.ntrk, vagyis Airforce War 23096, amin 2 darab P-47D27 és egy P-47D22 esett le. Ha van benne olyan, hogy "gk" az földi cél 2xgk, 2 földi cél, stb. Még olyan is lehet, hogy "vitorlázás_hazáig", álló motorral valahogy hazakecmeregtem, "pilotsave" lelőtt pilóta kimentése.
Összesen 1.77 giga, 15 megás darabokra és évenként szétbontva töltöttem fel, hogy könnyebben kezelhető legyen. Az összes track 4.07m-4.08m, abban az időben még modok sem voltak. Elvileg mindenkinél lejátszhatónak kell lennie. A track sebességének lejátszását érdemes manuálisra állítani, a viták elkerülése végett én mindíg az elejétől a végéig mindent felvettem. Egy időben az ellenfelek gyakran bénáztak és összeütköztek felszállás közben, így nem tudták letagadni. :)