91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Asszem kolega rendesen likra futottál.:)
    A PF et ugyan árulják ,de van az IL2 1946 ami tartalmazza az eddig megjelent összes Il2 kiegészítőt benne a PF-et is. Sajnos avval csak önmagad tudsz játszani ,nem hinném ,hogy élő ember foglalkozik vele a neten.
    Tanácsolom,hogy vedd meg a 46 -ot ,majd töltsd le hozzá a megfelelő patc -eket .
    És azért annyira nem súlyos a helyzet ,csak szeretünk panaszkodni. Jó magyar szokás:DD
  • Her Laca
    Ez nem ilyen egyszerű. Azért jegyezzük meg,hogy a modok nagyban megszépítik a játékot,mi több a játékélményt is fokozzák. Csak az a baj ,hogy nem egységesítik őket . Ha kipróbálnád őket ,te is elfancsalodnál a sima IL2 -n.
  • brendon566
    üdv. születésnapomra megleptem magam a pacific fighters-el,(bocs hogy titeket zaklatlak vele...) de nem tudtam hogy multiban ilyen súlyos a helyzet. Mondjátok, miért nem nyúzza ezt már senki? Legalábbis a fórumok elég elhagyatatottak...
    de amugy is ha jól gondolom, a sturmovik 4 évvel idősebb...de laikus vagyok
    Ha segítenétek, akkor köszike
  • Szepy2884
    "Nem kell cockpit, mindenki hentel akit ér (már ha ellenséges)."

Bocs, de ilyen helyekre elvből nem megyek. Olyanra sem ahol van külső nézet mert, a sok májom az F6-ra van tapadva. Bár ha jól meggondolom, ha nagyon hentelhetnékem van és a kedvenc szeróim kihaltak, egy évben egyszer felnézek a Skies~of~valorra. Itt van külső nézet, padlock és ikon, de a cockpit ON. 5 perc múlva én is átveszem a vezetést, de aztán ott hagyom, mert egy idő után olyan mintha egy lánykoliba mennék verekedni
  • Glo
    Menj fel egyszer a Wings of Fire szeróra. Nem kell cockpit, mindenki hentel akit ér (már ha ellenséges). 5 km-re vannak egymástól a bázisok. Ott valahogy nem ismert fogalom a BnZ. Kb 5 perc alatt szoktam átvenni a vezetést a pontlistában Mondjuk az 4.08m-el fut.
  • Szepy2884
    Nem kell ezen így elkeseredni. Én az elejétől kezdve sz*rok minden modra. Nincs is meg, csak a sima 4.09 meg a 4.09bm1. Ahova én járok, oda ez a kettő tökéletesen elég. Viszont a WOE tényleg kihalt. Pedig csak a sima 4.09 kell oda is minden mod nélkül is jó. A spit vs 109-re meg rég nem járok mert valami buz* folyton beszól a magyar felségjelzésemre. A WC-n meg a szokott bagázs van akikkel nagyon jól kijövök. Eszük ágában nincs ellopni a killemet mert tekintetben kínosan ügyelnek a fair play szabályaira. Velük szemben némelyik csehszlováklengyel szerver olyan mint egy kocsmai verekedés tele bunkókkal.
  • PhantomAss
    jaaa aszittem laptop
    pc-n nekem is megy...
    csakugye laptopon nem egér van, hanem tapipad, sztem ez kever be valamit
  • Lebowski
    nekem pc-m van, de szerintem ez nem jelent különbséget :)
  • PhantomAss
    aha, akkor majd megpróbálok utánanézni
    a lényeg hogy ezek szerint nálad működik laptopon, akkor én is kitalálok majd valamit :)
    köszi
  • Lebowski
    ez érdekes. mert nekem és még egy embernek tutin megy. valaki azt is mondta, hogy vannak különbségek, hogy milyen win7et tölt le az ember.ezt úgy értem, hogy ultimate és ultimate között is van különbség, attól függően, hogy honnan szeded le.
  • PhantomAss
    ott állítottam be, de amikor felrakom akkor lefagy minden...
    szerintem a tapipad vezérlőjével akad össze valami
    sajnos enélkül meg nem tudom beállítani az x52-őn az egeret
  • Her Laca
    Nem nem:) Két hét!
  • Willenbrock
    Ezért is várom már nagyon a Storm of War-t.Már csak 10 hónap:)
  • Richtofen
    "Uraim! Itt már van minden mint a búcsúban, AAA, HSFX, UP, KGB, FBI, MÁV BKV :) Aki már kipróbálta őket adna némi felvilágosítást hogy melyik miért jobb mint a másik? Mit tekintünk etalonnak? :) "
    "Pont ezért nem játszom mostanában online."
    "Én is igy vagyok vele.lobbyn szinte nem is lehet semelyik szerverhez sem csatlakozni, mert van amelyik csak 4.08assal megy van ami 4.09beta-val és van ami moddal."
    "Már én is meguntam ezt a kavarást. Pedig én igazán elhivatott vagyok, de hetente változnak a serverek és ez felba..ta az idegrendszeremet."

Ez a fő oka, hogy ritkán játszom már. Egy időben nagy szerelmem volt ez a játék, nagyon jó érzés visszagondolni rá. Az az 1-2 kedvenc szerver ahol régen szerettem repülni (nívó) először elnéptelenedett, aztán MOD-okra váltottak kényszerből, aztán mintha semmi sem lenne job mint régen... Még a CheckRuntime-ot se használják már szinte sehol, hogy az emberek bármivel be tudjanak lépni, ezért aztán van mindenféle fura anomália (levitáló gépek, mindenkit laggoltató hibák, stb), és szerintem több a csíter mint bármikor.

Ha jól belegondolok, a hangok és a 6DOF ami ér valamit az egész katyvaszból (számomra). Az összes többi mod mitsem ér a játékélmény szempontjából, és a nagy részük ráadásul silány minőségű. Szidhatjuk Maddoxékat, hogy némelyik gép ilyen meg olyan repmodellel rendelkezik, de nézzük már meg a közösség mire volt képes ezen a téren...
    Tipikus példája "a több nem mindig jobb" szindrómának.

Plusz, a sok modváltozat megosztja a közösséget, az ember nem győzi a játékváltozatokat cserélgetni, aztán végül pont oda nem tudsz belépni ahova szeretnél.

Konklúzió: rosszabbul élünk, mint 4 éve...
  • Willenbrock
    Shit vs.109mod szerveren az új Szlovén pálya úgy látom automatikusan kivág ha nem alapértelmezett skinnel megy az ember.2X robbant fel a gépem emiatt belépéskor mire rájöttem.Aztán kötelező a TS-et is használni már hozzá?Nem tudom miért de egyszercsak a pingjel felment pirosba rá 1 percre kivágtak.Ezt sem értem miért ment pirosba,5M/s-os a netem,más pályán sosem volt pirosban.Finn pályán meg valamiért kifagyott egyszer.Sok hülyeség meg lag miatt vagy 4X nyiffantam ki.Egyszer bekerült 1 sajátgép a sorozatomba miközben 1 shitre lőttem,egyszer tévedésből leszedtem 1 Ju-88-at mert A-20 nak néztem,aztán mehlepetésemben bele is repültem.Egy rakás -pontot csináltam ma magamnak.Lehet kevés már a 2Gb memória azért lagolt néhány pálya,igaz voltunk vagy 45-en fenn.
  • istikovacs76
    Köszi chazz76
  • Lebowski
    itt állítgasd be magadnak amit kell és ott a driver és a software
  • Gundark 1 1
    Nekem megy. Az SD6ot használod? Mert az eredeti szerintem már nem bírja. Nézz fel a honlapjukra az újért. Valami 220 valahány mega
  • PhantomAss
    srácok,
    win7 alatt megy vkinek a saitek sst software?
    ahogy felrakom lefagy az egér és csak a rendszervisszaállítás segít
    (laptop)
  • Chazz76
    AAA U.I. 1.2-t telepítsd fel,aztán mehetsz.Flyonline-ről le tudod húzni.
  • istikovacs76
    Sziasztok !

A spit vs 109 szerverre való belépéskor azt írjra ki, hogy:4.09b1m+MDSv0.8RC3.5 kellene neki. A 4.09bm1 megvan, de a "MDSv0.8RC3.5" nem tudom mit takar, vagy honnan kéne letölteni.
  • PhantomAss
    töröld a mappát, aztán regedit...
  • Lacusch69
    Most tervezem kitépni a maradék hajamat...

Le akarom törölni az Il-2 1946-ot, hogy tegyek fel egy tisztát helyette.
    A kis huncut uninstaller nem talál valami sz@rt, emiatt "fatal error"-ral kilép.
    Próbáltam átnevezni az Il-2 mappát, de akkor is ez van.
    Ha beteszem a lemezt (természetesen eredeti), akkor van "Install" lehetőség, de az uninstaller indul el.
    Most jön a fő szopás: nem találok rendszer-visszaállítási időpontot, egyet sem ad a rohadék.

Mi a t@kömet csináljak???
  • Her Laca
    Találtam,ne fáradjatok:)
  • Her Laca
    Ha valaki konkrét linket tudna adni erről az Ultra pack 1.8 ról megköszönném. Már ahonnan le lehet tölteni.
  • Her Laca
    Már én is meguntam ezt a kavarást. Pedig én igazán elhivatott vagyok ,de hetente változnak a serverek és ez felba..ta az idegrendszeremet.
  • repvez
    Én is igy vagyok vele.lobbyn szinte nem is lehet semelyik szerverhez sem csatlakozni, mert van amelyik csak 4.08assal megy van ami 4.09beta-val és van ami moddal.
  • Lacusch69
    Pont ezért nem játszom mostanában online.
  • Gundark 1 1
    Uraim! Itt már van minden mint a búcsúban, AAA, HSFX, UP, KGB, FBI, MÁV BKV :) Aki már kipróbálta őket adna némi felvilágosítást hogy melyik miért jobb mint a másik? Mit tekintünk etalonnak? :)
  • acidrain
    Üdv közöttünk!
  • szekelyland
    Egyetlen előrelépés a zuti MDS 1.0 végleges verzió, ami megéri az egészet, odaáát a dák kollégákkal jelenleg egy komplett függtlen dedikált szerveren fáradozunk, ami UP 1.8-al megy és egy komplett II VH lezajlását teszi lehetővé, akár beavatkozunk akár nem.
    A jövő héten HL-n leszünk, de adig még kismillió műszaki gondot kell áthidalni
  • Zézoli
    Üdvözlet!

Első hozzászólósom itt, úgyhogy egy rövid bemutatkozás: több mint hat éve nyúzom az IL2 különböző verzióit, de szigorúan hobbiszinten, még mindig offline, mert nincs elég repidőm, és elszántságom online kipróbálni magam. A fórumon is nagyon régi olvasó olvasó vagyok.

A lényeges információk:

Reggel leszedtem az Ultrapack 1.8-at, azóta elvagyok vele, szép és jó, de a magam gyengécske szintjén nem látok érdemi előrelépést az 1.7-hez, vagy a hsfx-hez képest, sőt engem rendkívüli módon zavar a QMB+ hiánya. Az tény, hogy az eddigi UP-hez képest sokkal gyorsabban betölt, bár a hsfx gyorsabb. Csak és kizárólag a QMB+ hiánya miatt nem töröltem még le az UP 1.7-et, és úgy tűnik, hogy emiatt nem is fogom.

Sokat olvastam a TrackIR-ről, illetve ennek olcsó alternatívájáról, tegnap én is összeraktam a magamét. A három sima piros LED összesen 120, a hozzájuk szükséges 120 Ohmos előtét ellenállás 11 pénzbe került.
    Elem, drót, szigszalag, webkamera (MS VX1000, 4-5 rugó), baseball sapka volt otthon, így a teljes működő projekt 130.-Ft-ba fájt. A szobaajtóra felszögeltem egy régi függönyt, hogy a háttérfények ne zavarjanak, így tökéletesen működik a Free Track programmal. A biztonsági okból megvett 3 db IR LED-re (218.-Ft), a hozzá tartozó ellenállásra és a kamera IR szűrőjének eltávolítására így nem is volt szükség. Sokkal kellemesebb így a nézelődés, ajánlom mindenkinek!

Jó leszállást!

Zzoli
  • lala42
    Köszi.
  • Sanyo
    Wings of Prey...
  • Nohab
    VIP tagoknak lehet négy percen belül.
  • szekelyland
    Végül itt lesz?
    188.26.156.104:21000

Mikor fedezik fel az Sg fórumon a szerkesztés gombot???
  • szekelyland
    kis változás, szerver ip: 92.81.38.90:21000
  • szekelyland
    Ma este megint mozgó dogszerveres kampány Krím félsziget

szerver : garuda.thruhere.net:21000

4.09 + HSFX + Zuti dog optimalizált

109F4/b, 109F2/B 110 C4b Iar81A
  • szekelyland
    Kijott az Il2 Ultrapack 1.8, ugyanaz a struktúra mint a hsfx mod

Holnap kipróbálom
  • Sanyo
    http://www.242sqn.com/phpBB2/viewtopic.php?p=15853#15853