IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Shit vs.109mod szerveren az új Szlovén pálya úgy látom automatikusan kivág ha nem alapértelmezett skinnel megy az ember.2X robbant fel a gépem emiatt belépéskor mire rájöttem.Aztán kötelező a TS-et is használni már hozzá?Nem tudom miért de egyszercsak a pingjel felment pirosba rá 1 percre kivágtak.Ezt sem értem miért ment pirosba,5M/s-os a netem,más pályán sosem volt pirosban.Finn pályán meg valamiért kifagyott egyszer.Sok hülyeség meg lag miatt vagy 4X nyiffantam ki.Egyszer bekerült 1 sajátgép a sorozatomba miközben 1 shitre lőttem,egyszer tévedésből leszedtem 1 Ju-88-at mert A-20 nak néztem,aztán mehlepetésemben bele is repültem.Egy rakás -pontot csináltam ma magamnak.Lehet kevés már a 2Gb memória azért lagolt néhány pálya,igaz voltunk vagy 45-en fenn.