IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zézoli
    Üdvözlet!

Első hozzászólósom itt, úgyhogy egy rövid bemutatkozás: több mint hat éve nyúzom az IL2 különböző verzióit, de szigorúan hobbiszinten, még mindig offline, mert nincs elég repidőm, és elszántságom online kipróbálni magam. A fórumon is nagyon régi olvasó olvasó vagyok.

A lényeges információk:

Reggel leszedtem az Ultrapack 1.8-at, azóta elvagyok vele, szép és jó, de a magam gyengécske szintjén nem látok érdemi előrelépést az 1.7-hez, vagy a hsfx-hez képest, sőt engem rendkívüli módon zavar a QMB+ hiánya. Az tény, hogy az eddigi UP-hez képest sokkal gyorsabban betölt, bár a hsfx gyorsabb. Csak és kizárólag a QMB+ hiánya miatt nem töröltem még le az UP 1.7-et, és úgy tűnik, hogy emiatt nem is fogom.

Sokat olvastam a TrackIR-ről, illetve ennek olcsó alternatívájáról, tegnap én is összeraktam a magamét. A három sima piros LED összesen 120, a hozzájuk szükséges 120 Ohmos előtét ellenállás 11 pénzbe került.
    Elem, drót, szigszalag, webkamera (MS VX1000, 4-5 rugó), baseball sapka volt otthon, így a teljes működő projekt 130.-Ft-ba fájt. A szobaajtóra felszögeltem egy régi függönyt, hogy a háttérfények ne zavarjanak, így tökéletesen működik a Free Track programmal. A biztonsági okból megvett 3 db IR LED-re (218.-Ft), a hozzá tartozó ellenállásra és a kamera IR szűrőjének eltávolítására így nem is volt szükség. Sokkal kellemesebb így a nézelődés, ajánlom mindenkinek!

Jó leszállást!

Zzoli