91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ahhoz világos szoba kell? -
Glo #22314 MEnnyit kóstál most egy trackir? -
egyébként úgy tudom, hogy már a freetrack is olyan szinten van, hogy majdnem eléri a trackir szintjét
szal akinek sürgős és nincs annyi pénze annak jó megoldás lehet -
Én úgy gondoltam a Trackir beszerzést, hogy a barátom megvenné londonban a kért mennyiséget és mikor jöne haza, akkor elhozná magával szépen. Gondolkodjatok rajta. Ha van akit érdekel akkor jelezze felém. -
Nekem van egy tartalék x52-m. A joy része működik, csak a gázkar nem.
Este TS-en majd el barteloljuk. -
Szepy2884 #22310 Na látod pont erről van szó! Én legutóbb akkor vásároltam, amikor a HUF (érthetetlen módon), de nagyon magas volt, az USD meg a béka segge alatt. Még a posta ktsg + vámmal is megérte.
Most meg? Egy ideig biztos nem fogok külföldről hozatni semmit... -
Ha esetleg van valakinek törött,hibás X52-je eladásra,vevő lennék rá.Külön a gázkar és a joy is érdekel. -
én is angliából hozattam az enyémet tavaly,amikor a font árfolyama nagyon lement
postával együtt 26e volt :D -
Az x52-t elhoztam. Most már csak a TrackIr-t kell pótolnom. Jó lenne valami hasonlóan jutányos áron hozzájutni, mint a joy-hoz.
Arra is gondoltam, hogy angliából kellene behozni. Az is eszembe jutott, hogy esetleg ha mások is szeretnének egyet, akkor megbeszélhetnénk egy csoportos beszerzést. Erre mondjuk minden bizonnyal csak a jövő év elején kerülne sor. -
Sziasztok. Nagyon jó volt a vasárnapi repülés, sajnos TS-re nem tudok bemenni (pumásra sem), az itthoni routerrel van gáz, a port megnyitások nem úgy működnek rajta, ahogy kellene. Ezért saját TS szerverem van (érdekes, hogy beengedni viszont beengedi a 8767 portot), amin összegyűltünk páran. (Ezért cseteltünk annyit a többiekkel)
A K-4 tényleg rossz volt, első rácsapásra, szemből, magasról végiglőttem a köteléket, aztán 10km-es körön fordult vissza. Jól emelkedik, erős hajtóműve van, mégis nagyon lomha. Le is lőttek. Én szemeztem a D-9 fókával is, de aztán -márcsak hagyományőrzésből is :) - maradtunk a meszánál (G-10).
Lebowskyi. Vista és W7 alatt a lobby könyvtárában lévő Skins/skinnév/skin.ini file-ban a skin "alkatrészeinek" hivatkozásaiban (vagyis mindenhol) a 3 ...-ot ki kell cserélni 2 ..-ra. A vista valamiért nem tudja értelmezni. Utána jó lesz a skin. -
Szepy2884 #22305 Nem lenne rossz szerver, csak idegesít, hogy nem vihetek magyar felségjelet... -
A Spit vs 109Mod szerver szerintem még mindíg jó-realisztikusak a beállítások.Csalások ott szerintem nincsenek,én csak szólóban szoktam ott repkedni gyér eredménnyel sajna,de azért próbálkozok.Múltkor egy igen nagy bakit csináltam:azt hittem vörös oldal felett vagyok és rácsaptam egy hazafelé cammogó messzerre,biztos voltam benne hogy egy hazasunnyogó ruszki az.Mire észbekaptam sajnos már szétlőttem,persze az iránytűre nem ártott volna ránézni előtte,akkor láthattam volna hogy hazafelé megyünk.Kicsit nyugtatott csak meg hogy utána láttam hogy ez a Cseh pilóta egyszer már engem is leszedett tévedésből-így egálban vagyunk:) -
1.8 UI?Nem az 1-2 belőle a legújabb?
-
Jó magasra ment mindenki,Persze mindíg a bombázók kezdik:)Nem nagyon szeretek olyan magasban harcolni ahol már csíkot lehet húzni,nehezen mozog a gép-állandóan Overheat van ami az ellenségre látszólag nem is hat.Fél óra mire felér az ember,aztán ahogy elkezdődik a manőverező harc mingyárt csökken is a magasság,kis mozdulatok-gyors sötétség.Jobban szeretem az 5 ezer körüli magasságot,de ezek a bombázók direkt felmennek a csillagos égig:) -
Glo #22301 Beletellik az 1 percbe is 
Amúgy nekem tetszik, sokkal jobbak az effektek, meg a kabinok. -
Szepy2884 #22300 A Bob szervert nem ismertem annyira, de pl a WOE sokáig nagy kedvenc volt, most az is döglődik. Nem is értem miért, hiszen régen óriási nagy sláger volt. Igaz, a társasága nem volt olyan kúltúrált mint a WC-é (vulching, kill steal, chute kill, shoulder shooting szinte mindennapos volt) de a statja messzemenően részletes és igényes, aminél jobb azóta sem született.
Egyébként ha nem vagy mod párti, akkor a sima hivatalos 4.09-el nagyon sok helyen elrepkedhetsz. Én pl sokadik unszolásra leszedtem az UI1.8-at ami félnapomba került, de van egy érzésem, hogy fél perc lesz a letörlése... -
Lebowski #22299 azt sajnos nem. -
lehet váltani 4.08 és 4.09 közööt is vele? -
Glo #22297 Nicns mit.
Ha látsz 10K körül trackIR-t akkor elővásárlás jogom van rá
-
Köszönöm Glo. Elkezdtem letölteni már. Tényleg elég nagy. -
Glo #22295 Az UI-t én torrentről szedtem le. Elég nagy fájl. -
Lebowski #22294 pedig az up1.8al ki tudod választani a sima 4.09-et is :) -
Glo #22293 A BoB szeró érdeklődés hiányában.. -
Nekem három IL-2 mappám van,egy U.I.1.1.1-es,egy ultrapack 1.8-as és a sima 4.09m. -
Glo #22291 Jaja, a vasárnapi a WarClouds-on volt.
De pl AW-t meg az UI-val repültünk tegnap. Remélem hamarosan átáll rá a WC szeró is, akkor nem lesz ekkora küzdés.
A legközelebbi WC-s bevetésre összehozzuk NEked is, hogy tudj rajta reppenni :) -
Értem. Köszönöm. BoB szerver megdöglött?
1.8-as UI-t gondolom az AAA-ról lehet leszedni.
Amit meg a végén írtál, hát az nekem kínai.
Pedig ha jól olvastam, akkor a Warclouds-on vannak ezek a bevetések ami pl vasárnap is volt.
Na akkor nekiállok modolni. lesz ami lesz -
Glo #22289 Tedd fel az 1.8-as UI-t, abban benne van minden mod amit mostanában használni kell. Egy szimpla másolással az is megoldható, hogy a Warclouds 4.09b1m-jén is tudj majd repülni (csak a mods mappába kell bemásolni a 4.09b1m mods mappájából a könyvtárskat, meg az sfs és il2fb fájlokat kicserélni). -
Ja és megvettem a Rise of Flight-ot,azzal is repkedek. -
Én a Skies of Valor-on,a UKdedicated2-n és a CZ_AH dedicated-en. -
Este próbáltam repülni, de egy szerverre sem tudtam felmenni. Valaki tudna tájékoztatni arról, hogy hol szoktatok mostanában repülni?
-
Glo #22285 Érdekes küldi volt, az biztos. Engem is lekent a felhőben kergetőzés közben a La5, pedig 2x is lőpozícióban voltam, csak elbénáztam a dolgot. Aztán persze 0m-en nem tudtam tájékozódni h merre van a reptér.. mögém került a la5, dobtam egy palástorsót, de ellőtte a csűrőt.. katapult.
Szerintem a human Sum nagyon korán jött be.. le bírtuk volna szorítani a vadászokat alájuk, hogy nyugodtan elmehessenek leszállni. 15 perc nagyon sok idő..
Ez van.. -
Szepy2884 #22284 Bakker Glo! Nem hiszed el mi történt!!! Meglőtték a Fókám motorját, így vissza vánszorogtam Vyazmába mert Yuknovoba nem mertem lerakni. Vyazma elött 2 km-re kifogyott a benya 1000m-en. Mondom nem baj, majd besiklok. Falps landing, nyitom a futót és nagy reccs. Azt hittem leszakadt a bal szárnyam. Bepánikolok, felrántom a gép orrát és nyomok egy katapultot. Ekkor látom csak, hogy nem a szárny, hanem a bal kerék esett csak le. Nem bántam meg hogy ugrottam, mert erős szél van, rossz az idő, egy átstartolás lehet hogy az átvágódással = motor nélkül.
És akkor csak most jön a java. Egyszerűen nem hittem a szememnek!! Látom, amint a gépem 0, mondom NULLA méteren repül és magától kényszer leszáll ahelyett, hogy már rég becsapódott volna. Persze miután odanyalta magát a földhöz és gurul vagy 50m-t fél futóval (!!!!) átvágódik és szétesik, de nem robban fel!

Óó hogy mit nem adnék egy trac-kért!!
-
Glo #22283 Nekem is ilyen van, arra meg Genius. 1200 pénz volt
-
Szepy2884 #22282 Nahát, ehhez szinte megtévesztésig hasonló az enyém is, csak az enyémre Gembird van írva. Az enyém is kb. 3-3,5 éve van meg és kb. ez is 2500Huf volt. Hát, eddig bírta. Remélem a Tiéd tovább fogja.
Viszont van egy mikrofon nélküli Philips-em, ami nem tudom hány éves, de hogy több mint 5 éves és semmi baja az biztos. Ezt használom most. Ja és kényelmes is, mert nem izzadok bele mert szivacsos, nem pedig (mű)bőr. -
Mint rendszergizda, gémelni én is XP -t ajánlok (32 biccsest) utána jöhet a 7 -es ( ha esik ki a fölösleges ram memória a gépből, és abban az esetben ha nemcsak ZIL 2 -t akarsz játszani hanem valami újabbat is)
ha nem játék akkor ajánlanám az ubuntut továbbra is (aki tudja, érti miért...)
64 bitesben még most sem tökéletes a legtöbb driver, van amelyik nem is gyárt drivert (lásd D-link wireless cuccok,stb... ) -
Lebowski #22280 én win7et használok. torrenten megvásároltam az ultimatet és nagyon jól műkszik. és eddig nem volt problema a 64bittel. max a hyperlobby nem olyan szép. :) -
Lacusch69 #22279 Köszi! -
Lacusch69 #22278 Speedlink Thebe2 kb.2500Ft
2.5 éve nyúzom, naponta. Hibátlan.
LINK -
Richtofen #22277 Én headsetben Logitech-et és Sennheiser-t használok. Egyébként alig van két bolt ahol ugyanazokat lehet kapni, annyi márka van. Az 5000,- alatti árkategóriát hanyagolnám mindenképp (idő előtti drótszakadás, recsegés, stb), de lehetnek kivételek. -
Én ezekért a dolgokért nem szeretek jó pár szervert.
De már megszoktam:) Német gép elfogy,nem vihet fegyvert stb:D