IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #22284 Bakker Glo! Nem hiszed el mi történt!!! Meglőtték a Fókám motorját, így vissza vánszorogtam Vyazmába mert Yuknovoba nem mertem lerakni. Vyazma elött 2 km-re kifogyott a benya 1000m-en. Mondom nem baj, majd besiklok. Falps landing, nyitom a futót és nagy reccs. Azt hittem leszakadt a bal szárnyam. Bepánikolok, felrántom a gép orrát és nyomok egy katapultot. Ekkor látom csak, hogy nem a szárny, hanem a bal kerék esett csak le. Nem bántam meg hogy ugrottam, mert erős szél van, rossz az idő, egy átstartolás lehet hogy az átvágódással = motor nélkül.
És akkor csak most jön a java. Egyszerűen nem hittem a szememnek!! Látom, amint a gépem 0, mondom NULLA méteren repül és magától kényszer leszáll ahelyett, hogy már rég becsapódott volna. Persze miután odanyalta magát a földhöz és gurul vagy 50m-t fél futóval (!!!!) átvágódik és szétesik, de nem robban fel!

Óó hogy mit nem adnék egy trac-kért!!