IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Sziasztok. Nagyon jó volt a vasárnapi repülés, sajnos TS-re nem tudok bemenni (pumásra sem), az itthoni routerrel van gáz, a port megnyitások nem úgy működnek rajta, ahogy kellene. Ezért saját TS szerverem van (érdekes, hogy beengedni viszont beengedi a 8767 portot), amin összegyűltünk páran. (Ezért cseteltünk annyit a többiekkel)

A K-4 tényleg rossz volt, első rácsapásra, szemből, magasról végiglőttem a köteléket, aztán 10km-es körön fordult vissza. Jól emelkedik, erős hajtóműve van, mégis nagyon lomha. Le is lőttek. Én szemeztem a D-9 fókával is, de aztán -márcsak hagyományőrzésből is :) - maradtunk a meszánál (G-10).

Lebowskyi. Vista és W7 alatt a lobby könyvtárában lévő Skins/skinnév/skin.ini file-ban a skin "alkatrészeinek" hivatkozásaiban (vagyis mindenhol) a 3 ...-ot ki kell cserélni 2 ..-ra. A vista valamiért nem tudja értelmezni. Utána jó lesz a skin.