91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #23795 De, kell az h szelektíven lehessen válogatni :D -
JA és nem tudom ki akart a dogomban ikonokat de az szokjon le róla komolyabb dogban olyan nincs...:))) -
Az egy kedvenc íróm könyvében volt!
Hanoi ba Diem bim phu elött egy amcsi katonai küldötség megy tárgyalni meg felmérni a helyzetet ...az amcsi tábornok a tárgyalás közepén a szárnysegédnek sugja:
Joni irja fel ezeknek a francia tiszteknek a nevét, ha el akarunk veszteni egy háborut legyen kit hívni... -
bgabor #23792 Sziasztok!
A Korea mod 1.2-őt szeretném feltelepíteni(innen) az 1946-ra. Sajnos nem tudom hogyan kell, mert franciák csinálták, és nem mellékeltek hozzá angol nyelvű readmet.
Tudna valaki segíteni hogyan kell? -
Hát igen az 1940-es hadjárat emlékezetes pofon volt a francia nemzeti büszkeségnek.Alaposan elbaltázták az öreg tábornokaik,folyamatosan hagyták magukat megtéveszteni és nagyon bíztak a Maginot-vonalban.Mikor a AASF jelentette hogy német gépesített alakulatok keltek át a Meuse-ön 3 ponton is,továbbra is Belgiumba irányították a tartalékaiket,mondván hogy az csak elterelő hadművelet lehet. -
E-bayre is feltettek egy ilyen hirdetést, hogy "megkímélt állapotban eladó egy második világháborús francia gyalogsági puska, nem lőttek vele, csak egyszer rakták le..." :) -
bettly #23789 van ertelme magyarositani az alapjatekot?-il-2sturm 1946] es ha igen hol kapnam meg? szerverben ha leszallok a repteremre visszatoltodik a kifogyott loszerem? Koszonom a vallaszokat -
magyarosítás -
Hát ha egyszer szerinte Hitler istenkirály volt akkor nem is csoda hogy nem szereti a kakas-népet:D A legtöbb filmben a németeket szokták utálni,valamelyik filmparódiában volt hogy megjelent Darth Vader egy nyüzüge csávó mögött gonosz ábrázattal,sisakjában szuszogva és a csávó azt kérdezte tőle:"maga német?"-nem tudjátok melyik paródiában volt? -
Szerintem nem. -
Lacusch69 #23785 ? -
Jó estét
Repkedtem egy kicsit.
Szerintem magasság rekord.
-
Lacusch69 #23783 Csak azért nem válaszolok vissza valami sértőt, mert anyám családja felvidéki volt, és a tót vérvonal nem teljesen zárható ki.
Persze Miskolcon azért a hegedűvonók is muzsikáltak, ugye?
-
Szepy2884 #23782 "Elméletileg lehetséges némi francia vér is bennem."

Nem vagyok benne biztos, hogy jövőben is akarok majd játszani veled 
Bocs, de ezt nem bírtam ki

-
Lacusch69 #23781 Tudom. Poénnak szántam. -
Az nem kérdés akart lenni ,hanem idézet:) Csak elfelejtettem jelezni:DD
-
Lacusch69 #23779 Elméletileg lehetséges némi francia vér is bennem. (Az apai ágról való távoli őseim elzásziak voltak (ez egy állandóan vitás német-francia terület), és a Jóisten se tudja, hogy mi a fenének jöttek ide a XVIII.sz.-ban...) -
Igazad van:) -
Laggolunk én úgy hallom de most mégegyszer megnézem.:) -
logolunk -
Ja és "Ha mind együtt laggolunk be":DDDDD -
Te francia vagy?:))) -
Solt #23773 Nekem is... az egy állat! :D -
Lacusch69 #23772 Nekem Cartman a kedvencem...
-
Ez nagyon OFF de már vagy 10 szer megnéztem:)
Állat -
Lebowski #23770 battle of BRITAIN. szted?:D -
Igen elolvastam, amit én letöltöttem azt csak manuálisan lehetett telepíteni/bemásolni,nem volt hozzá telepítő.
Nem tettem be másikat,csak simán kivettem. -
tothgyorgy #23768 Lehet hogy csak a végére tartogatják a finomságokat. -
Szepy2884 #23767 "remélem lesz majd Messzeres videó is"
Eleve azzal kellett volna kezdeni...
-
"Nekem is 2.0-ám van csak az kavart be a Fly-by moddal,hogy a jsgme mappába másoltam mert normál mods mappám nem volt,és ez így nem jó.
Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és működik."
Elolvastad a readme file-t? (Ultimate Sound Mod V2_EN.doc). Idézek:
"For users HSFX packs and / or UP 2.0 you should not install this mod via JSGME failing to have big problems in conflict and other crashes (verified by the team of "beta testers" pack C6 1.3.)Manual installation only!"
Sem a JSGME, sem a MOD-s mappáról nem írtam egy betűt sem, csak az IL-2/FILES mappáról. Én abba másoltam mindent, mert nálam abban voltak ezek a mappák. Ha UP mellett/előtt/helyett más mod is fent volt, akkor lehet, hogy az csinált MOD, -MOD, stb mappát, de nálam ilyen nincs.
A Menetszél nekem is erősnek tűnt, tettél be helyette más file-t, vagy csak egyszerűen kivetted? -
Persze csak a Meszánál tapasztaltam ezt a dolgot,a Spitmél meg a Hurrinál jó. -
Na sikerült rajta faragnom.
A Presets mappából kivettem az aircraft.common.prs nevű fájlt és így már nem nyomja el a menetszél a motorzajt,bár szerintem túl halkra csinálták a belső nézet hangját. -
mondtam én hogy dúúúrva lesz 

remélem lesz majd Messzeres videó is
-
Nekem is 2.0-ám van csak az kavart be a Fly-by moddal,hogy a jsgme mappába másoltam mert normál mods mappám nem volt,és ez így nem jó.
Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és működik. -
Igen,köszönöm már részben megoldottam.
Viszont a Messzerekből belsőnézetben hiányzik az az öblös hang,szinte csak a menetszél hallatszik,külső nézetben meg tökéletes.
Szóval igazából ezt nem tudom megoldani. -
Hát Laca ! Történelmi esemény volt:)!!
Én lelöttem Krauz-t
Thomas lelötte Dobint
Dumbo me Buriat-ot
Egy missönben Azért az jó nem!
A miss egyépként égés szar lett de vigasztal a névsor!
3vs3 brutalizálás volt 6000 röl 0m ig!
http://war.by-airforce.com/rep/rep_08062.html -
Én feltettem az UP2.0-át, elvileg, ha ez nincs fönt, akkor más modokat kellene feltenni (ahogy a dokumentumban le van írva).
Tehát fogtam az UP2.0 már feltelepített könyvtárait (Il-2/FILES mappában), kimozgattam belőle azokat, amik a Hang-modban is megvannak. Igen, PRESET mappa nincs, ezért írtam, hogy a "GUI" és a "SAMPLES" mappákat átmozgattam egy másik helyre, velük együtt a ".preload" file-t is.
Mikor ez megvolt, a kicsomagolt UV2 FINAL mappából a GUI, PRESETS, SAMPLES mappákat és a .preload file-t bemásoltam az IL-2/FILES mappába. Nem írt felül semmit, mert ami előtte bent volt, azokat mozgattam.
Ha ez megvolt, akkor az IL-2 alatt lévő conf.ini file-ban a módosításokat, amiket a doksiban írt a csávó, azt átírtam, elmentettem, és kész.
Nálam ez így működik. -
Csodás,tényleg nagyon realisztikus.A nap még a vízről visszatükröződve is vakít,realisztikus de nincsenek az effektek olyan Sky kapitányosra dramatizálva mint pl. a WoP-ben. -
A felszállás előtt van a térképen egy briefing,ott leírják hogy mik nem célpontok és mik azok,a szektor jelölést is odaírják.Hogy mit csinálsz az rajtad áll ha szólóban repülsz.Minden repülőtéren más tipusú gépet választhatsz-vadászt vagy bombázót,ennek megfelelően választasz célokat,bombázhatosd a megadott célt,torpedózhatod,vagy vadásszal fedezni próbálod a harcoló bajtárs gépeket,vagy csak vadászgatsz ellenséges gépekre(én ezt szoktam).
Természetesen járnak pontok a bevetésre,és van részletes statisztika,én csak a spit vs 109 oldalát ismerem de van más szervereknek is stat oldala.
Spit vs 109 szerveroldal -
Ammábiztos ,hogy nem lesz egyszerű harcolni,lévén ahogy elnézem az erő hatások igencsak hatnak a pilótára.A feje nincs odaragasztva a revi elé így nem is lesz egyszerű ,legalábbis annyira nem mint az Il2 bem a célzás.
Jó lesz ez nagyon,csak mint az előttem szóló Richtofen kollega is megjegyezte
lehet nem az idén fogunk vele játszani.
Minden esetre én nagyon várom már,ha megjelenik azonnal hatolok megfelelő konfigot vásárolni kerül amibe kerül:) Mindent maxra aztán lőni a spitit,meg a Hurrit:D