IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    "Nekem is 2.0-ám van csak az kavart be a Fly-by moddal,hogy a jsgme mappába másoltam mert normál mods mappám nem volt,és ez így nem jó.
    Viszont Mods mappástól bemásoltam az IL-2 könyvtárába és működik."

Elolvastad a readme file-t? (Ultimate Sound Mod V2_EN.doc). Idézek:
    "For users HSFX packs and / or UP 2.0 you should not install this mod via JSGME failing to have big problems in conflict and other crashes (verified by the team of "beta testers" pack C6 1.3.)Manual installation only!"

Sem a JSGME, sem a MOD-s mappáról nem írtam egy betűt sem, csak az IL-2/FILES mappáról. Én abba másoltam mindent, mert nálam abban voltak ezek a mappák. Ha UP mellett/előtt/helyett más mod is fent volt, akkor lehet, hogy az csinált MOD, -MOD, stb mappát, de nálam ilyen nincs.

A Menetszél nekem is erősnek tűnt, tettél be helyette más file-t, vagy csak egyszerűen kivetted?