IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én feltettem az UP2.0-át, elvileg, ha ez nincs fönt, akkor más modokat kellene feltenni (ahogy a dokumentumban le van írva).
Tehát fogtam az UP2.0 már feltelepített könyvtárait (Il-2/FILES mappában), kimozgattam belőle azokat, amik a Hang-modban is megvannak. Igen, PRESET mappa nincs, ezért írtam, hogy a "GUI" és a "SAMPLES" mappákat átmozgattam egy másik helyre, velük együtt a ".preload" file-t is.
Mikor ez megvolt, a kicsomagolt UV2 FINAL mappából a GUI, PRESETS, SAMPLES mappákat és a .preload file-t bemásoltam az IL-2/FILES mappába. Nem írt felül semmit, mert ami előtte bent volt, azokat mozgattam.
Ha ez megvolt, akkor az IL-2 alatt lévő conf.ini file-ban a módosításokat, amiket a doksiban írt a csávó, azt átírtam, elmentettem, és kész.
Nálam ez így működik.