91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • spargarepa
    boldog szülinapot előre is. egyszer próbáltam meg részegen megmutatni egy havernak a játékot de még a QMB-ben csinált küldetésen se bírtam még eltaláni se a b29-est (pedig nagyon "kis" célpont) nemhogy leszedni. am érdekes élmény ajánlom mindenkinek kipróbálásra
  • acidrain
    Laca inkább örülj, hogy nem 10 éves vérpistikék írogatnak ide :D
  • Her Laca
    Galiba ! Még sokat!
    Itt mindenki ilyen kölyök?
  • acidrain
    de az biztos, hogy nagy buli lesz.

Galiba egészségére pedig iszok 1 kupica pálinkát 26-án este.
  • acidrain
    16 nap múlva töltöm be a 30 at. Nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
  • Willenbrock
    Isten éltessen!
    Idén nyáron én is betöltöm a 3. X-et.
  • bettly
    Isten eltessen oregem
  • Sanyo
    Nincs igazad, mert 20 évesnek érzem magam és nyáron leszek 36. :D
  • DummyBoy
    Nem vagy vele egyedül xD

Isten éltessen :)
  • galimatika
    36. Brrrrrrrr. Közöm nincs a korosztályomhoz. A velem egy idősek nekem már kicsit tényleg "felnőttek" és túl komolyan veszik magukat.
  • Sanyo
    Na és hányadik? :)
  • galimatika
    Köszönöm köszönömÍgérem hozni fogom a formámat.
  • Sanyo
    Beszélek vele.
  • Glo
    Boldog születésnapot akkor, még most, amíg eljut hozzád :D
  • Lebowski
    előre is nem józan, de boldog születésnapot! :)
  • galimatika
    Szülinapom lesz 26.-án, de fontosnak tartom a megfelelő alapozást. Ahogy magam ismerem, olyan kutya részeg leszek napokig, hogy jó ha a szobámat megtalálom, nem hogy a joystick-ot.
    A lányomra meg most haragszok. Nem tárgyalok vele.
  • Glo
    A tapasztalatok szerint részege/beszívva lehet hozni a legjobb streak-eket :D

Néha a TS-en is átszűrődik a friss pipa és alkohol illat :D

Minek alkalmából részegeskedsz? Pisti csávó végre elvitte otthonról a lányod? :D
  • galimatika
    Ez így igaz!!! A mai naptól számítva indul az egy hetes lerészegedés. Ha a héten repülök is, sokat biztosan nem fogok ártani az ellennek
  • spargarepa
    a jó széria rossz széria dologgal nekem is vannak tapasztalatok, és arra jutottam h jó szériám igen ritkán van... sokat kell még gyakorolnom ahhoz h normális eredményeket tudjak hozni, régebben sokkal jobban ment de aztán nemjátszottam és simán kiestem a gyakorlatból 90%ban. majd lesz jobb és akk a jó szériát remélhetőleg siekrül gyakrabban hozni :D
  • Glo
    Sanyo, nem találkoztál azóta Mátéval? Az Apache-os könyv érdekelne még mindig :)
  • Glo
    Jó az az UKded3, ha épp nincs human akkor lehet gyepálni a földi célokat, vagy az AI-kat. Nem nagyon van üres repkedés.
  • Lebowski
    múltkor zeke vs wildcat-en b29eseinket úgy lezúzták a ki84-esek,hogy gyönyörű volt nézni. és nem az IC hanem az IB. igaz az első 4-5 gépet még ki tutuk magunk mögül szedni, de utána már néhány lövész kifogyott és a gép is sérült eléggé. a dúrva az volt benne, hogy én kigyulladtam, de lenyomtam egy kicsit és elaludt. sőt még lerakni is letudtam a térkép másik felén. tényleg egy repülő csíterség az a gép :)
  • VO101Tom
    B-29-et lőttem egyszer úgy, hogy Mk108, végtelen lőszer, negyed sebességre lelassítva, hogy biztosan találjon (gyenge pontokat keresgéltem épp). Annak a törzse gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Legjobb esetben is, ha a szárny közelébe lősz, akkor kigyullad a motor. De a törzset lőve nem lehet lelőni. Amit támadni kell, a szárnytő és a belső motorok. Oldalról a függőleges vezérsík, szemből az orr (hátha PK lesz). De ez minden bomberre igaz.
  • VO101Tom
    Tegnap UKded3-on A6 fókával három rácsapásból lőttem 4db B17est. Elsőt szemből, utána kettől oldalról (kötelékben voltak, ezt a kettőt egy rácsapásra), majd még egyet, de ezt a legszarabb módon, 6 órából közelítve. El is lőtte a csűrőt, ezért hazamentem, sikerült letenni a gépet. Következő felszállásnál megint egy B17, ez -szintén- ellőtte a csűrőt, de ezt már nem hagytam annyiban, csináltam egy loopot, s beülltem mögé. Égő szárnyakkal leesett, majd hazafelé menet látom, hogy az egyik németet lövi egy P-38. Rövid légiharc (!) után csobbant az is. Ha tudta volna, hogy nincs kormányom, biztos jobban tépkedi, de hát ehez szerencse is kell :)
    Dogszervereken, főleg ha esélyes, hoyg üldöznek mindíg hasra teszem a gépet, 50m-en belül megáll - igaz, jól ki kell lebegtetmi.
  • Glo
    Ugyan Ata, engem is mindig lelőnek, meg mikor elératrok rendszeresen kilép oldalra a gép amit a visszalépésnél mindig túlhúzok, szóval tuti a mellélövés.

De legalább jókat röhögünk :)
  • Glo
    A vasárnapi ebéd szent, a vasárnapi ebéd utáni szunyókálás meg még szentebb :D
  • Lebowski
    nem értem min csodálkozol:) ami bombázók mindig is jól bírták a skulót :) pláne a b24 meg a halifax (tom nem amcsi) :)
  • Szepy2884
    Nekem nem annyira rossz szériám volt, mert aki elém került az nem ment már haza, hanem az volta baj, hogy a reptér túl kevés volt egy fókának.

Richthofen kollégával a WC-n repültünk a felvidéki mapon és Nyitrából szálltunk fel. Röviden leírnám a repteret. Egy közönséges mező volt, amit félkörben a folyó, egy kiserdő és maga a város határolt, ráadásúl bakhátas volt, azaz minden oldala lejtett, amitől ha túlfutottál a reptéren, nem hogy lassúltál, hanem éppen hogy felgyorsúltál a környező tereptárgyak irányába. Én rendszerint a folyóban kötöttem ki ha éppen nem törtem ki a futót. Szóval ez a tisztásnak nevezett valami, a hagyományos reptérnek maximum a 2/3 hosszúságával rendelkezett amit törés nélkül csak nagyon nehezen lehetett megúszni.

Hát ezen kezdtem magam felbaszni ami már a repülésemen is kezdett látszani. Az volt az utolsó csepp, amikor tökéletes besiklást követően földetéréskor 1xűen felrobbantam! Csak néztem ki a fejemből, hogy wtf! De legalább végignéztem, hogy a többiek hogyan szállnak le és legalább láttam, hogy nem csak bennem van a hiba.

Ja meg még a legelején első felszálláskor elkaptam egy B-24-est és irdatlan megsoroztam több rácsapásból is minden csőből beleértve a MK108-at is. És mi történt? Leeset? A lósz@rt mama! Orrán száján dőlt a benzin, de akkor sem füstöl és lángra sem kapott míg én nekem kikelett ugranom, mert kilőtte a motorom. Jelzem, 59 találat érte 8% találati arány mellett.
    5 perc múlva, az egyik csapattárs beírja a chat-be hogy: "WOW!!!" És látom, hogy ő kapta meg a csávót. Kérdem tőle mi a WOW? Azt mondja, elkapott egy B-24-est és egy lövéssel leszedte. Mondom nem az a Wow, hanem az, hogy közel 60db nehézfegyverzet találattól sem esett le.

Röviden nem az én napom volt.
  • Richtofen
    Ilyenkor érdemes offline gyakorolgatni néhány napig, quick mission builderben. Nagyon jól szintre lehet hozni az AI ellen a lövészetet, meg az alap manővereket.
  • Richtofen
    Biza ez igaz. Tegnap miután kiléptél, még leragadtam 1-2 órára, és nyerő szériám volt :). (Nem attól, hogy kiléptél ;) )
  • galimatika
    Tényleg jó volt. Kár hogy mennem kellett.
  • Zpogi
    Tényleg jó volt,csak kár,hogy kicsit megfogyatkoztunk,de hát nem lehet mindíg karácsony :).
  • Glo
    Srácok,

tegnap délelőtt megint micsoda csapat jött össze UKded3-mon :) Az afrikai mapon aláztuk F4/B-vel a hurrikat. Közben meg hallgattuk az "Enemy channelt" :)))
    Aztán az Ardennekben a kétfedelűektől nyüzsgő pályán a map egyetlen egyfedelű típusával, az E4-essel lőttem 2 Blenheimet is, közben anyámmal telefonáltam és barátnőm nővérééknek tartottam kiselőadást a kutyák oltásairól :D
    Aztán persze meghaltam, mert a ködben folyónak néztem egy erdőt, ahova kényszerszállni akartam, szóval a multifunkción még dolgozni kell :D
  • PhantomAss
    töltsd le a demót és próbáld ki
    én kipróbáltam a "virágbolti" változatot, kb 1 napig kötött le, amíg kipróbáltam az összes gépet
    utána töröltem és azóta sem raktam fel
    akkora szarvashibák vannak benne, hogy nem nagyon tud érdekelni ebben a formában (persze lehet hogy kijavítják majd)
    pl mindem messzernek ugyanaz a fülkéje az e-től a k sorozatig, de nem akarom sorolni
    meg sztem a grafika sem olyan nagy szám
    szépnek néz ki távolról, de ha jobban megnézed akkor már vegyes a kép
  • szekelyland
    Ezzel én is így vagyok, sajnos az utóbbi időben rájöttem hogy egyre rosszabbul játszok, mindig mellélövök és mindig lelőnek. A múlt szerdán annyit bénáztam hogy elhatároztam többet egy darabig nem is repülök
    De még meggondolom magam....
  • Szepy2884
    "Van úgy, hogy nagyon összejön minden, érzem a gépet, jó az elétartás, és minden klappol, máskor meg úgy bénázok, hogy nem is akarom elhinni."

Aki még nem volt így, az vagy hazudik, vagy még sosem játszott ezzel a játékkal. Tulajdonképen csak ez a két eshetőség van - köztes állapot nincs!
  • Willenbrock
    Akkor teleportálgatott mikor elkezdtem egy sorozatot kilőni-és csakis akkor.Rácsapás előtt mikor megfigyeltem,követtem akkor semmi akadozás nem volt,sem amikor messzebb került.Elég gyanús.
  • Willenbrock
    Pontosabban akkor ugrott arréb kb 50m-t mikor elkezdtem a tüzelést,mindíg a sorozatok elején,más esetekben nem tapasztaltam ilyet amíg fenn voltam a szerveren,csak ennél az egy gépnél,ennél is csak akkor mikor sarokba volt szorítva(földközelben felette voltam)később kint a csatorna felett már nem ugrált,sőt a rácsapás előtt egy darabig megfigyeltem akkor sem ugrált csakis amikor rálőttem.Nem mondom hogy biztos hogy csalt azért ez elég gyanús.
  • acidrain
    Nálam is volt már olyan, hogy célkeresztben volt az ellen, mikor elkezdtem lőni, kihúzott valamelyik oldalra, és akkora laggot nyomott, hogy csak a fejem kapkodtam, hogy merre lehet. Valami sumákság biztos van.
    Persze ha vérszemet kapok, akkor laggolhat bármerre, akkor is lelövöm.

Van úgy, hogy nagyon összejön minden, érzem a gépet, jó az elétartás, és minden klappol, máskor meg úgy bénázok, hogy nem is akarom elhinni.
  • VO101Tom
    Én úgy tudom, hogy a printscreen nyomkodás limitálva van, 2-3 másodpercen belül nem csinál újat - pont a csalás miatt. valami ősrégi pecsben lett javítva. Persze, a MOD más tészta, abba nyúlnak bele, amibe akarnak...