IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegnap UKded3-on A6 fókával három rácsapásból lőttem 4db B17est. Elsőt szemből, utána kettől oldalról (kötelékben voltak, ezt a kettőt egy rácsapásra), majd még egyet, de ezt a legszarabb módon, 6 órából közelítve. El is lőtte a csűrőt, ezért hazamentem, sikerült letenni a gépet. Következő felszállásnál megint egy B17, ez -szintén- ellőtte a csűrőt, de ezt már nem hagytam annyiban, csináltam egy loopot, s beülltem mögé. Égő szárnyakkal leesett, majd hazafelé menet látom, hogy az egyik németet lövi egy P-38. Rövid légiharc (!) után csobbant az is. Ha tudta volna, hogy nincs kormányom, biztos jobban tépkedi, de hát ehez szerencse is kell :)
Dogszervereken, főleg ha esélyes, hoyg üldöznek mindíg hasra teszem a gépet, 50m-en belül megáll - igaz, jól ki kell lebegtetmi.