IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #24848 Nekem nem annyira rossz szériám volt, mert aki elém került az nem ment már haza, hanem az volta baj, hogy a reptér túl kevés volt egy fókának.
Richthofen kollégával a WC-n repültünk a felvidéki mapon és Nyitrából szálltunk fel. Röviden leírnám a repteret. Egy közönséges mező volt, amit félkörben a folyó, egy kiserdő és maga a város határolt, ráadásúl bakhátas volt, azaz minden oldala lejtett, amitől ha túlfutottál a reptéren, nem hogy lassúltál, hanem éppen hogy felgyorsúltál a környező tereptárgyak irányába. Én rendszerint a folyóban kötöttem ki ha éppen nem törtem ki a futót. Szóval ez a tisztásnak nevezett valami, a hagyományos reptérnek maximum a 2/3 hosszúságával rendelkezett amit törés nélkül csak nagyon nehezen lehetett megúszni.
Hát ezen kezdtem magam felbaszni ami már a repülésemen is kezdett látszani. Az volt az utolsó csepp, amikor tökéletes besiklást követően földetéréskor 1xűen felrobbantam! Csak néztem ki a fejemből, hogy wtf! De legalább végignéztem, hogy a többiek hogyan szállnak le és legalább láttam, hogy nem csak bennem van a hiba.
Ja meg még a legelején első felszálláskor elkaptam egy B-24-est és irdatlan megsoroztam több rácsapásból is minden csőből beleértve a MK108-at is. És mi történt? Leeset? A lósz@rt mama! Orrán száján dőlt a benzin, de akkor sem füstöl és lángra sem kapott míg én nekem kikelett ugranom, mert kilőtte a motorom. Jelzem, 59 találat érte 8% találati arány mellett.
5 perc múlva, az egyik csapattárs beírja a chat-be hogy: "WOW!!!" És látom, hogy ő kapta meg a csávót. Kérdem tőle mi a WOW? Azt mondja, elkapott egy B-24-est és egy lövéssel leszedte. Mondom nem az a Wow, hanem az, hogy közel 60db nehézfegyverzet találattól sem esett le.
Röviden nem az én napom volt.