91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    Minden gép máshogy viselkedik kis sebességnél. Nem egyforma az áteségsi sebességük, és máshogy vesztik a sebességet vertikális manőverekben. És az sem mindegy, hogy hogyan bánsz a bottal. Finom mozdulatokkal vezetve az amúgy könnyen áteső gépek is nagyon sokáig "megtarthatók". Ki kell tapasztalni, hogy az adott típus meddig húzható, és nem fogsz átesni ;)
  • Nohab
    Milyen géppel repülsz ilyenkor? Nálam a fóka csinált ilyesmiket, de csak gyakorlással elmúlt ez a problémám.
  • Nohab
    Elsőként nem csalásra gondoltam, de nagyon meglepett. Legközelebb majd a track is fog menni.

Sintér: Ez biza sima kilences volt, mivel megnéztem az ellenfél gépkiosztását, sokszor használom a TAB-ot. Nagyon a lényegen nem változtat, mivel az egész sorozat el van egy kicsit írva.
    Múltkor egy AI sebzett szárnyú, olajcsíkot húzó spit követett távolról kb. egy órán át, de még ez után is változatlanul duruzsolt a motorja.
  • bettly
    Sziasztok.Tobb esetben van hogy uldozom az enemyt,hirtelen felfele megy csinal egy hatso loopingot ,en utana ,de egy bizonyos atfordulasi foknal atbillenek es jon a STALL.Hol tevedek?
  • Sintér
    A Spitfire Mk IX 25LBS verzió volt gondolom, az simán el van b*szva. Nem feltétlenül volt cheat, az a gép ilyen a játékban sajnos.
  • Richtofen
    Nem tanácsos rögtön csalásra gyanakodni. A sebességek/távolságok sokszor csalókák. A spit9 pedig képes nagyon durva manőverekre. Szerintem is a track felvétel a megoldás.
  • VO101Tom
    Állítsd be parancsikonnak a track felvételt. Ha belépsz egy szerverre, az első legyen, hogy elindítod. Az ilyen eseményeket utána ki lehet elemezni. Vagy tanulsz belőle, vagy lebuktatod. Ez utóbbival persze sok mindent nem tudsz kezdeni, max legközelebb tudni fogod milyen szerverre ne menj be...
  • VO101Tom
    A videón lévő weboldalt ha megnézed, ott van a kamera is, amivel felvették: www.kurzzeit.com

A 2-3000 nagyon kevés, még a (ehez képest) gagyi Discoveris Time Warp-ban is 10-20000 fps-el veszik fel a filmjeiket.
  • Lebowski
    ezt most komolyan gondolod?
  • Nohab
    Jövök sírni.
    Az imént voltam fent a -4.09- szerveren, ahol nem lehet modokat használni. Nos egy A9 es fókával repülök velem szembe egy magasságon egy sima kilences spit jön felém. Elkezdem lenyomni a fóka orrát, hogy ne keljen lőnöm, ő is így tesz, de sorozza közben a levegőt mögöttem. Utánafordulok (külső kamerából), s mit látok? A számláló ami mutatja a távolságot 1.00 főlé biztos hogy nem ment kb. olyan 0.55-ig, majd elkezdett csökkenni. Azaz egy szembetámadásnál piszok gyorsan megfordul (pedig nem is láttam, hogy fel vagy lekapná, de még azt sem, hogy orsózott volna) és gyorsabban jött felém, mint én távolodtam volna. Totál elvette a kedvem a játéktól, szervertől. Amúgy Kamp vagy Kemp-nek hívták az ürgét, s a szerver is kiürült 5 perc alatt...
    Ez most Oleg csodálatos világa vagy segítségre szorul ez a csóka?
  • Ronyo
    bár a cikknen millió szerepel...
  • Ronyo
    nyagyon jók..csak helyesbítek...nem lehet egymillió képkocka/sec XD max 2-3000 ezer
  • Lebowski
    ez kurvajó.
  • VO101Tom
    Ez nem zene miatt, de jó kis video. Lövedék becsapódások, egymillió képkocka / másodperc sebességű kamerával felvéve:

Super Slow Motion Bullets Impacts
  • Her Laca
    Kollega!!! Most kell a lovak közé csapni! :D
  • szekelyland
    Ma úgylehet nem lesz repülés, most jövök a feleségem keresztapjának a szülinpajáról.... 4 konyak 4 sör és egy egészen kevés bor...
    passz holnaptra....
  • Szepy2884
    Csak még egyet és befejeztem :))) Ha már szóba kerültek a katona hölgyek, akkor ehhez mit szóltok? Szeretném így irányítani a Fókát meg a Messert
  • Szepy2884
    Erre is van válasz ha már thunder
  • Her Laca
    :D Ez látom kikívánkozott belőled:))

Én inlább ezzel fokoznám a hangulatot:)
  • Szepy2884
    Úgy látszik van valami ebben a már már kora tavaszias levegőben ami szentimentálissá tesz itt egyeseket :)))

Én is éppen ma, amikor hazaértem és kiszálltam a kocsiból éreztem, hogy milyen kellemes szél fúj az arcomba, tele a rigók dalaival és az olvadó hó csepegése okozta neszekkel. Éreztem a békét és nem tudom, talán ezért is, de átvillant az agyamon azok a fiatal emberek és katonák akikre magasztosan azt szoktuk mondani hogy hősi halált haltak. És azonnal az a következő gondolatom támadt, hogy hazugság az egész! Ők nem hősök, hanem áldozatok! A habárúban mindenki áldozat aki szenved! Mert nem csak azok szenvednek akik a frontokon harcolnak függetlenül attól, hogy túlélik vagy meghalnak, hanem azok is akik hazavárják őket. És azok az anyák ép úgy hősök, akik épp ésszel képesek elveszteni a gyermekük halálát, az öregségük zálogát, mint azok akiket hiába várnak.

Szóval ezeken gondolkoztam mikor bejöttem a kertkapun, hogy azok a fiatal katonák vajon hogyan éltek vagy élhettek meg vagy élnek meg ma is(Irak) egy ilyen szép pillanatot - amiben ma részem volt - abban a tudatban, hogy aznap vagy másnap vagy bármikor meg is halhatnak.

De hogy ne legyünk túl csöpögősek én a ma esti henteléshez ezzel hozom magam hangulatba
  • Zpogi
    Igen felraktam,de még nem próbáltam,de majd nemsokára kipróbálom.
  • Her Laca
    Ezt meg csak úgy.
  • Her Laca
    És még egyszer,kicsit más
    Engem mindig megrendít ,hogy a magukat megadó katonák,legyenek azok bármely nemzethez tartozóak is, mennyire törékenyek. Nem tudom értitek e ,amit mondani akarok?:))
  • Her Laca
    Ugyanaz . Szép.
  • Szepy2884
    "egész nap csak lógattam a ... ú.h. nem leszek fáradt..."

Aha, szóval ahogy azt jobb helyen szokás mondani, "olyan vagy mint a ...-om egész nap csak lógsz, este meg mész a ...-ba mi?" Hát ma este repülsz, vagy repülsz!
  • TG Gida
    Csak hogy ne mindig a németekről legyen szó
  • galimatika
    EZT nézzétek!!! Rohadt jól néz ki!

video
  • szekelyland
    Nekem vmiért nem tetszik ez:
    "Further refinement of the Western front planes FMs"....
    De meglássuk ma este....
    Szepy... Ma estére van felszállási engedély, és a egész nap csak lógattam a ... ú.h. nem leszek fáradt...
  • galimatika
    Ahogy olvasom, van benne sok hasznos javítás. Pogi te felraktad már? Van valami látványos változás?
  • Glo
    Úgy látom a mapok geometriáján is javítgattak.
    Mennyi meló lenne a Balaton map domborzatát rendesen helyrerakni?
  • Zpogi
    Ezeket javítja:
    A much better installer, less prone to errors. It will also check for Administrator rights and will disable any activated addons prior installation.
    It upgrades the HSFX switcher to latest 4.11 HSFX.
    Updates & fixes to Cannon's BoB (fixed misplaced objects, deleted the duplicate airfield, and other improvements)
    Fixed the spawn points in ItalyAfricaGreece map and also used new textures for roads, water, sand, etc.. (It is Really Awesome!) Thanks to boomer
    Includes a new On-line version of the Crete map by Viking (lightened for On-line usage) and the usage of much nicer textures for a number of other maps. By Boomer
    It adds the new mixx_Zapolare's map by Avia skins and Russian community.
    Include's Bender's and Bombsaway awesome texures!
    It sorts the map list in a more proper way by KDN.
    Further refinement of the Western front planes FMs and updates also some canopies mostly for Spits and Hurries. Thanks to Kwiatek
    Now the MDS 1.12 is compatible with the auto radiators of P-51s. By HaDes
    Fixes the Yak-3N when selected under French nationality by SAS~Cirx.
    It also contains the new H111-6t plane from HSFX and its updates to Beau MKI classes.
    It also removes the "light" version of loadout from the Typhoons , by HaDeS
    Updates a number of FMs including the Avengers, Beaufighters, A-20B, by Kwiatek.
    Adds a wide range of executables to suit any need. The best IMHO is the 512MB executable for client and the 1.2GB for DF server.
    The 00_WarBirdsOfPrey addons use the 6DoFTrackIR version of the 512MB executable. If however fo any reason someone doesn't have the memory to use the 512MB executable he can Enable After the 00_WarBirdsOfPrey addons the 6DOF executable that suits his needs, e.g Exe_256MB_6DOF
    Updates the USL_ADDONS to use MDS 1.12 and 6DOF_TrackIR 512MB version.
  • Willenbrock
    mér=már
  • Willenbrock
    Kösz! Nem is tudom merjem-e rögtön telepíteni mert akkor a switcherrel nem fogom tudni visszakapcsolni az előző verziót,a Spit vs 109 mod meg még nem állt át erre az újra.A múltkor is így jártam csak a korábbinak a reinstallja segített.Ebben mér benne van az új Héja fülke?
  • acidrain
    "Bocsánat,hogy rontom az ünnepi hangulatot,csak halkan szólok,hogy kijött egy újabb patch a UP 2.0-hoz:UP 2.0n"

Az agyam eldobom. Már megint változtatnak.....azért köszönöm.
  • Zpogi
    Hát akkor írásban is Boldog Szülinapot kívánok Galiba!

Bocsánat,hogy rontom az ünnepi hangulatot,csak halkan szólok,hogy kijött egy újabb patch a UP 2.0-hoz:UP 2.0n
  • Szepy2884
    Nagyon boldogat és aztán síkra sík legyen ám!
  • Solt
    33... krisztusi kor, tehát vigyázni pokol lakók! :D
  • spargarepa
    én is 18 vagyok szal már ketten vagyunk :D
  • Nohab
    Kiképzésekkor biztos kijut belőlük pár darab nekik :)

Nehogymá én legyek a legfiatalabb a 18 évemmel!
  • Nohab
    Boldog szülinapot!