IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jövök sírni.
Az imént voltam fent a -4.09- szerveren, ahol nem lehet modokat használni. Nos egy A9 es fókával repülök velem szembe egy magasságon egy sima kilences spit jön felém. Elkezdem lenyomni a fóka orrát, hogy ne keljen lőnöm, ő is így tesz, de sorozza közben a levegőt mögöttem. Utánafordulok (külső kamerából), s mit látok? A számláló ami mutatja a távolságot 1.00 főlé biztos hogy nem ment kb. olyan 0.55-ig, majd elkezdett csökkenni. Azaz egy szembetámadásnál piszok gyorsan megfordul (pedig nem is láttam, hogy fel vagy lekapná, de még azt sem, hogy orsózott volna) és gyorsabban jött felém, mint én távolodtam volna. Totál elvette a kedvem a játéktól, szervertől. Amúgy Kamp vagy Kemp-nek hívták az ürgét, s a szerver is kiürült 5 perc alatt...
Ez most Oleg csodálatos világa vagy segítségre szorul ez a csóka?