IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Úgy látszik van valami ebben a már már kora tavaszias levegőben ami szentimentálissá tesz itt egyeseket :)))

Én is éppen ma, amikor hazaértem és kiszálltam a kocsiból éreztem, hogy milyen kellemes szél fúj az arcomba, tele a rigók dalaival és az olvadó hó csepegése okozta neszekkel. Éreztem a békét és nem tudom, talán ezért is, de átvillant az agyamon azok a fiatal emberek és katonák akikre magasztosan azt szoktuk mondani hogy hősi halált haltak. És azonnal az a következő gondolatom támadt, hogy hazugság az egész! Ők nem hősök, hanem áldozatok! A habárúban mindenki áldozat aki szenved! Mert nem csak azok szenvednek akik a frontokon harcolnak függetlenül attól, hogy túlélik vagy meghalnak, hanem azok is akik hazavárják őket. És azok az anyák ép úgy hősök, akik épp ésszel képesek elveszteni a gyermekük halálát, az öregségük zálogát, mint azok akiket hiába várnak.

Szóval ezeken gondolkoztam mikor bejöttem a kertkapun, hogy azok a fiatal katonák vajon hogyan éltek vagy élhettek meg vagy élnek meg ma is(Irak) egy ilyen szép pillanatot - amiben ma részem volt - abban a tudatban, hogy aznap vagy másnap vagy bármikor meg is halhatnak.

De hogy ne legyünk túl csöpögősek én a ma esti henteléshez ezzel hozom magam hangulatba