91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem tudjátok véletlenül,hogy Budapesten és környékén merre van Saitek szerviz? A googli nem nagyon hoz. -
Lacusch69 #26195 Működik. -
Gondolkodom olyanon, hogy cyborg bot (ha már ilyen olcsó) és x52 gázkar. Szerintetek hogyan reagál két bedugott saitek joystickra?
Az ok: x52 bot nagy és darabos vele a repülésem, cyborggal mindigis jobban repültem. -
Mindenkinél úgy jelenik meg hogy mezőn kívül írok?
Hát ez a mostani disztró tele van meglepetéssel (Linux Mint vagyis Kubuntu
multimédiával megnyomva)
Nálunk sajnos csak Logitech kapható, Genius, Trust és társai szóba se jöhetnek, volt
olyan is (Trust ) de egy légiharcban egy mk 108-as lövés rázásától letörtt a nyele..
-
Cyborg Evo-m van évek óta nyúzom, hibátlan joy 
-
messerharcos #26191 sziasztok! én is csak ajánlani tudom a westendet, én ma 1490-ért vettem meg a saitek cyborgot, és kezd nagyon jó haver lenni a régi után :D
csak azt nem tudom, mit tudnék azzal a manta maverickel kezdeni most, am a plazaba is jártam, és láttam olyan logitechet, ami eny az egyben ugyanaz a manta volt mint ami nekem van. -
Vipon #26190 Szevasztok! Van eladó Logitech Freedom Joystick-om egy új és egy használt.
Valakit érdekel írjon rám. ( az új az számlás garis) -
Nincs erőm újratelepítgetni a progit,megyek inkább fsx-ezni :) -
Hogy lehet a mezőn kívülre írni?
-
Na a tegnap megint nagy buli volt a Riga dogfighton. Vagy 3-4 101/9 -es és ugyanannyi V.4 -es, a kék oldalon szinte exklúzíve csak magyarok voltunk. Szép csapatmunka volt, szívott is a vörös oldal rendesen, a legnagyobb szám az volt amikor az egyik La-5 -ös csóka nekiállt panaszkodni hogy milyen csíter gép a fóka.... hogy igen veszti az energiát, stb... A következő körben kapott aztán plusz energiát, igaz javarészt hőenergia formájában, felrobbanó 20mm-esekből...
Sikerült megjavítanom a joyomat, hát ezek a logitechek ritja fos cuccok, előzőleg volt még 2 db mindegyiknek volt vmi gyári hibája, az utóbbinak dettó: a magassági tengeyl poti nem volt lerögzítve, így a potméter lötyögött, emiatt híres mellélövő lettem... A tegnap bison super glue barátommal nekiálltunk, kis WD40-es rásegítetem a ffb mechanikára, eredmény 9 légigyőzelem, 5 bevetés, 2-3 szarrá lőtt de hazavánszorgó lavór, egy kiugrás szembemenés miatt (rohadt shitfire nem adott jobboldalit.. ),8-9% os találati arány A4 meg A6 modellű fókával... Hát ennyit számít egy rohadt műanyag pöcök.... most ezzel vissza is tért a vadásszellem belém, pedig nemrég összepakoltam mindent ( amikor 10 bevetésből 1 ütközéses légigyőzelem lett csak, meg vagy 5-6 lellövés és vagy 3 szor beledugóztam a gyepbe) mert gondoltam, kiörgedtem ebből..
-
Lebowski #26186 ahha. a http:// is kell... :D jó tudni :D -
Lebowski #26185 bocsa jaz offért -
Lebowski #26184 igazából nem értem miért maradt benn.
google -
Lebowski #26183 affene. bocsánat :)
azért írtam oda mögé, hogy ha bármi baj lenne akkor lehessen nyomulni :D
-
Ezek a linkek nem működnek. A www.sg.hu bent maradt az url-ekben. -
Múltkor M3-ason jöttünk pest felé, mikor "alacsonytámadták" a Grippenek a felüljárót mellettünk. Király volt az is
-
igen, az azonnali timeout a file másolgatás miatt van. Én anno az UV2 sound modot tettem fel UP mellé (csak másolgatni kellett a fileokat), és akkor is kivágott. -
madmanic #26179 dogfight Zalaegerszeg felett 
kurva nagy!! -
Nem akarok megint törölgetni,telepítgetni vááá
-
UP 2.1-et telepítettem,Lobbyt frissítettem,tegnapelőtt fent is voltam a spi vs 109 mod szerveren-ment rendesen,most meg kivagdos timeout 0-val.Ez miez?
Mondjuk azóta egy két mappába bemásolgattam pár fájlt de kizárólag grafikai fájlok a Mig fülkéken módosítanak csak,ettől lehet a kidobás? -
Lebowski #26176
Budapest Overload 2010
A magyar repülés számára a 2010-es év nagy jelentőséggel bír. Idén ünnepeljük a magyar motoros repülés 100. és a ferihegyi repülőtér 60. születésnapját. Ezen alkalomból a Magyar Virtuális Légiforgalmi Irányítóközpont (VACCHUN) és a Ferihegyi Repülőgép Emlékpark 2010. május 8-ra szervez egy nemzetközi rendezvényt a virtuális pilóták és a virtuális repülés és légiirányítás iránt érdeklődők számára.
A légiforgalmi irányítás az emlékparkban a TU-154, IL-18 és más repülőgépekben lesz kialakítva. A rendezvény ideje alatt a VACCHUN ( www.vacchun.hu ) a Ferihegyi Repülőgép Emlékpark ( www.repulogepemlekpark.hu ) és a MALÉV Hungarian Airlines Virtual ( www.virtualairlines.hu ), csapata szeretettel vár minden érdeklődőt. A látogatók a Hungarocontrol támogatásával betekintést nyerhetnek a légiforgalmi irányítás titkaiba, valamint információt kaphatnak szervezetünkről is.
A rendezvény alábbi honlapján a vatsim pilóták számára foglalhatóak a járatok, valamint a fent említett linkeken sok egyéb információ is található.
www.vacchun.hu/overload2010
-
elvileg igen. de azzal nem engedett be. Mostanában nem repülök rajta, lehet az UP 2.01 már jó. -
Lebowski #26174 már megint hamarabb lőttem. ki hitte volna, hogy frissítenek.. -
Lebowski #26173 csak nálam van a HL server is closed állapotban??? -
Nekem sikerült leszednem a patch-et.. :) Végül is a 2.1-es FULL-t raktam fel és bemásoltam a kabinokat is! Multit ezzelis kipróbálnám majd egyszer! :)
Szia Zair, igen az volt a gond... :)
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítségét! :)
Papa -
A Rigán nem szoktam repülni de a Spit vs 109 mod szerverre az UP 2.1 kell és a warbirdsofprey modot kell aktiválni.
A sima Spit vs 109 egy másik szerver,oda asszem csak a 4.09m kell,de a Lobbyra fellépve a szerverek nevére kattintva fent jelzi is hogy mi a követelménye az adott szervernek,bár néha tévesen mutatja. -
Fürtös #26170 Aha akkor már értem:D
Tegnap elk*rtam vele vagy 2 órát,de nem bírtam se a Rigára se a Spit vs 109 re csatlakozni... -
Lysandus #26169 Szepy, Pogi:
Köszönöm!
-
A Riga Dogfight-ra a JSGME-ben aktiváld a Stock 4.09-et,úgy befog engedni.
A Spitvs109 mod-hoz meg kell a 00_WarBirdsOfPrey és semmi más. -
Szepy2884 #26167 modok nélkül is próbáltad? -
Lysandus #26166 Spit vs 109-re külön mod kell, nem? Ami benne van az UP 2.1-be, csak a JPSGE-vel kell aktiválni? Valami warbirds mod? Nekem legalábbis hirtelen ez rémlik. -
Lysandus #26165 Most raktam fel vanilára az UP 2.01-et. A Riga Dogfigth már nem tudok felmenni, timeout-tal kivág. Annak ellenére, hogy a Lobby szerint a pingem rendben van (3 zöld). Warcloudsra viszont fel tudok menni, pedig a pingem ott rosszabb (1 zöld). Valaki tudja mi a megoldás? -
Zair #26164 Szia Papa itt is :-)
Igen, a 4.08 hiánya lesz a gebasz, ezzel én szívtam:-)
-
most szóltak, hogy az egyik link nem működött az il-2 verziók lapon, javítottam. -
nemtom, spit vs 109-en régen repültem, engem az UP val sem enged be, csak alapjátékkal. -
Urak, köszönöm szépen a segítséget, kipróbálom! :) -
Na most már jó nálam.Én a sorrendet így csináltam:
1946-ra a 4.08m,4.09m,UP 2.0,UP 2.0n,UP 2.1 update(nem a full 4 gigás 2.1 hanem ami a 2.0n-t teszi 2.1-re-ez csak 600Mb.De ha a sima 2.0 nincs meg akkor lehet egyből az UP 2.1 full-t telepíteni a 4.09m után)
Ezután csak be kell másolgatni a mappák tartalmát a gyökérkönyvtár megfelelő mappáiba.
-
Csak másik fülkéket meg skineket is lehet hozzájuk felrakni elvileg.
Ha ezeket az új fülkéket bemásoljuk a régiek helyére,attól még lehet vajon a spit vs 109-hez mod-hoz csatlakozni,nem kavar majd be? -
Ez az UP alá ne tedd fel külön a koreai gépeket, ebben benne vannak. -
Ha 5 vagy 95%-nál lefagy, az install hiba. Az 1946 dvd az 4.07, kell a 4.08m patch is. itt vannak linkek is.