IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na a tegnap megint nagy buli volt a Riga dogfighton. Vagy 3-4 101/9 -es és ugyanannyi V.4 -es, a kék oldalon szinte exklúzíve csak magyarok voltunk. Szép csapatmunka volt, szívott is a vörös oldal rendesen, a legnagyobb szám az volt amikor az egyik La-5 -ös csóka nekiállt panaszkodni hogy milyen csíter gép a fóka.... hogy igen veszti az energiát, stb... A következő körben kapott aztán plusz energiát, igaz javarészt hőenergia formájában, felrobbanó 20mm-esekből...
Sikerült megjavítanom a joyomat, hát ezek a logitechek ritja fos cuccok, előzőleg volt még 2 db mindegyiknek volt vmi gyári hibája, az utóbbinak dettó: a magassági tengeyl poti nem volt lerögzítve, így a potméter lötyögött, emiatt híres mellélövő lettem... A tegnap bison super glue barátommal nekiálltunk, kis WD40-es rásegítetem a ffb mechanikára, eredmény 9 légigyőzelem, 5 bevetés, 2-3 szarrá lőtt de hazavánszorgó lavór, egy kiugrás szembemenés miatt (rohadt shitfire nem adott jobboldalit.. ),8-9% os találati arány A4 meg A6 modellű fókával... Hát ennyit számít egy rohadt műanyag pöcök.... most ezzel vissza is tért a vadásszellem belém, pedig nemrég összepakoltam mindent ( amikor 10 bevetésből 1 ütközéses légigyőzelem lett csak, meg vagy 5-6 lellövés és vagy 3 szor beledugóztam a gyepbe) mert gondoltam, kiörgedtem ebből..