91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • spargarepa
    általában azokat adja meg amiket eltaláltál, és utána esnek le, meg amit utánad nem talált el más a leérkezés/robbanás előtt. Szerintem... bár lehet tévedek, javítson ki valaki akkor
  • Lysandus
    Énekeljék az Internacionálét a 77-esek! Nem vagyok én Bajnai!
  • szekelyland
    Ma direkt keveset melóztam ebből a célból...
  • szekelyland
    Ma este ki jön repülni? Szereltem az asszonytól felszállási engedélyt. Szepy, Bettly, Pogi, stb??
  • Solt
    Esetleg a hej te bunkócskát... :D :D
  • Romeo One
    ...Bella Ciao...?
  • Her Laca
    És akkor énekeljük el együtt az Internacionálét elvtársak! Kivéve Szepy testvért mert ő ideges lesz ha ilyenek szóba kerülnek:))
  • Lebowski
    :) Rendben Laca elvtárs. A lényeg, hogy legyen mit szeretnie magában :)
  • Her Laca
    KV elvtárs:) Jegyezze meg én mindig szerencsés vagyok:) És ezt is szeretem a legjobban magamban.:D
  • Romeo One
    Kicsi segítséget kérnék, mit számít az AI lelövésnek.
    Tennap este ugyanis a repterünket kellett védeni jó néhány Sturmovik ellenében. Az egyik bekapott egy jó kis gépágyúsorozatot, leesett, "enemy destroyed", oké. A másiknak leborítás közben elkaptam a svancát, vízszintes nélkül a talaj volt neki a legalsó pont, "enemy destroyed". A következőt alacsonyan megsoroztam egy-kétszer, aztán egy fordulóban beleállt egy tavacskába, de nem volt enemy destroyed. A következő füstölgő motorral kényszerleszállt, de ott sem volt ED, pedig még kétszer rácsaptam. Nyűgös lettem emiatt, és hazafelé megsturcoltam a repterüket, ahol a két leszállt gépből az egyiket szétlőttem, nem robbant fel, de nem volt szárnya, aztán elfogyott a lőszerem. Hazafelé jól felhúztam magam, hogy akkor most ezek nem is számítanak majd lelövésnek, mert nem volt ED, emiatt magasan lebegtettem, és beleálltam a kifutóba. A kráter közepén füstölögtem, erre megszólalt a kötelékparancsnok a rádióban (gondolom az AI érzékelte a gép sérülését): "négyes, azonnal térj vissza a bázisra!" Na, nekem itt szakadt el a cérna...
    Olyan gyorsan nyomtam reflyt, hogy nem is figyeltem, hány győzelmet írt jóvá. Szóval a kérdésem, ezt mennyinek vehette a gép, tudja valaki?
  • Lysandus
    Hülyeség Szepy et, hülyeség! Amit a legjobban szeretek magamban az a hülyeség!
  • Lebowski
    szerencsés vagy. én már láttam így lapot elfüstölni, pedig piosz is frissült rajta. nincs jó szaga amikor olvad :)
  • Her Laca
    Igazság szerint a ROF miatt kellett. Ott a Win7 64 bit Dual cor miatti problémák léptek fel. De csak a 64 bites winfos alatt,másoknak a négymagossal nem volt probléma. Szóval ez ösztönzött a vételre,meg így 25 pénz ráfordítással (Gidának meg is válaszoltam) asszem megmaradhat a konfigom. Nem nagyon akaródzott új lapot procit ,memóriát vennem.
    Különben ez is AM2+ meg AM3 ahogy néztem az Aqua oldalán. Most akciós volt,és azért voltak kétségeim,hogy a százéves lapom elindul e vele.
    Node az ASUS az ASUS .
    Annó nem is volt olcsó egy lap ,de asszem kiszolgálja az árát.
  • TG Gida
    Az olcsó mit jelent?
  • GaBenc
    Mert hogy igen kevés program használja ki a 4 magot. Még a 2 magot sem használják jellemzően.
    PL: Az IL-2 sem használja ki. Így ha magas az órajeled valszeg jobban fog menni mint egy sok-sok magos alacsony órajelű procival.
  • PhantomAss
    a haverom is most vett ehy hasonlót, bár az am2+-os
    azóta is szív vele :D már két táp tönkrement neki 1 hónap alatt, pedig tök ugyanolyan gépe van mint nekem, csak a proci+alaplap más
    (egyébként érdekes, hogy nekem egy 4ghz-re húzott c2d e8400 van,és a négymagos eddig csak a gta4-ben jobb)
  • Her Laca
    Juhé!
    Örömködök:)) Tegnap vettem egy athlon II X4 3GHZ es procit.
    Egy ASUS M2N SLI delux öregecske lapom van ,elméletileg friss biosszal mennie köll a procival .Ugye a lap AM2 es a proci AM3 as.
    Utánanéztem az elmélet megvolt,,no gondoltam megveszem mert ocsó volt .
    És lássatok csodát! Betettem,előtte BIOS-t frissítettem,ÉS hibátlanul működik. Asszem kihúzza még ez a gép a BOB ot :))
    Jelzem igen atraktív a sebessége így első blikkre.:D
  • VO101Tom
    milyen oprendszered van? Vista, Win7 alatt nem kell rendszergazdaként installálni?
    Més tippem nincs, úgy működnie kéne, ahogy leírtad. A jsgme.exe-t nem látod a játék könyvtárában sem?
  • Zoli105
    Hát most feltettem mindent szép sorjában de van egy kis problémám még mindig!!!!Mikor rákattintok a jsgme.exe-re akko ezt írja:Hiányzó parancsikon A windows a következő fáljt keresi:JSGME.exe!Szal itt már nem tudok mit tenni feltettem az alap gamet majd rá a 4.08 majd arra a 4.09-et végül az ultrapackot dobtam fel rá!! de nem tudom mi a baja!!
  • messerharcos
    nem-e?:) xD
  • Szepy2884
    Én meg amit szeretek benned, az az, hogy olyan hülye vagy Virág elvtárs
  • Zoli105
    Jól van na nyugi srácok nem lehet mindenki mester!Ember vagyok és az emberek néha hibáznak vagy marhaságot csinálnak esetleg kérdeznek!
  • Lebowski
    lyaly :)
  • VO101Tom
    Volt már aki azzal keresett meg, hogy elkedzte feltelepíteni, hibával kilépett, elindította, de nem megy...

:)
  • Lysandus
    Technológia fegyelem, kedves kolléga, technológia fegyelem!

Úgyis mondhatnám, hogy amit szeretek magamban, az a technológiai fegyelem!
  • Zoli105
    hát előbb tettem fel az ultrapackot utána a 4.08 és majd a 4.09!!!:( Szal most akko tehetem fel újra a játékot ezt megszívtam!:( De azért köszi a választ!sok bajlodástól kíméltél meg!!:)
  • VO101Tom
    A jsgme-t elindítod, ott állítod be, hogy milyen modok legyenek aktívak. Az áll egy bal oldali (available mods) és egy jobb oldali (active mods) listából. Ha elindul, és látod, akkor már egyértelmű lesz sztem. A jsgme.exe egyébként a játék könyvtárában található.

Ezek az installok elég érzékenyek a hibátlan feltelepítési sorrendre, ha utólag tettél fel patchet mondjuk, akkor mindenképp tedd újra az ultrapackot is. Vagy az il-2 1946 dvd-től kezdve nulláról. Az a legtisztább, sok gondot előzhetsz meg vele. Páran szívtak napokat a foltozgatással, a vége mindíg törlés és reinstall lett.

Az ultrapack switcher nemtom mire jó, nem használtam még, az update-nek meg a nevében is benne van, frissítéseket keres és tesz fel. Azt sem használtam még egyébként :)

Ha a jsgme.exe nem indul el, nemtom a Zutit hol választod ki, de a fileokkal inkább ne csinálj semmit...
  • Zoli105
    Hát bocsi Tom de nem sikerült megcsinálni!
    Meg hogy érted azt hogy jobbra nyíllal átteszed a jobb oldalra hova kell tenni és mit?
    Meg van kit az asztalon három ikon:-Ultr@Pack Switcher
    -Ultr@Pack Update & Restore
    -JSGME( ez meg nem indul el mert hiba van a parancsikonnal!)A másik kettő mire jó?
    Meg a Zuti-k közül kiválasztok egyet és ott azzal a sok filevel mit csináljak?
    Bocsi vizuális típus vagyok jobban szeretem látni hogyan kell csinálni a dolgokat!:(
    Ha nem lenne baj le tudnád írni részletesebben??? persze ha nem baj!
  • VO101Tom
    A jsgme listában sok cucc csak egy-két dolgot alakít át, ha föléviszed az egeret, kiírja, hogy mit. A 01_Zuti -k közül válaszd ki valamelyiket, akkor lesz sok új gép, térkép, satöbbi. (vagy a 00_warbirdsofprey -t, az az egyik szerverhez készített mod-csomag a modon belül).
    (aktíválni úgy kell, hogy kijelölöd, és a jobbra nyíllal átteszed jobb oldalra. Ami ott van, az azonnal aktív is. Csak eután indítsd el az il-2-t)
  • Zoli105
    Hát srácok a mod szuper(vannak új gépek) csak az a baj hogy az AI-s gépeket még mindig nem tudom irányítani Quick missionban sem!!!
    Kérem segítsen valaki!De a probléma még ott is van hogy a modot nem tom aktiválni pedig JSGME mappában vagy egy csomó ikon de nem történik semmi ha rá kattintok!
  • Her Laca
    Ok mester:) És túlélted? Nem emlékszem ,de ha mondod:))
  • Szepy2884
    az melyik csomag pontosan?
  • Zoli105
    Oké köszi!!!:)
  • Sintér
    Majd biztos jöny egy profi, addig érd be velem.

Az első kell, az maga patch.
    A második opcionális, javaslom azért azt is - nagyon sok gépfestést kicserél élethűbbre a játékban, de nem kötelező, csak jobban néz ki.
    Harmadik a kézikönyv PDF-ben, a negyedik az info file - repülni akarsz nem olvasni gondolom.
    Ötödik meg csak akkor kell ha dedikált dogfight szervert üzemeltetsz.
  • Sintér
    aTa már jó helyen kapizsgál.

Tanítson téged az... akinek kedve van hozzá. :) Amúgy egy ilyen gázlekapást 3 napja pont Te ettél meg tőlem a Riga Dogfighton, BF-109E4 vs Tomahawk II viszonylatban.
  • Zoli105
    Hóhó leszedtem a 4.08 de a 4.09 bajban vagyok mert nem tom melyik kell:
    -409m.exe (566.56 MB)
    -skins409m.exe (260.04 MB)
    -4.09_Guide.pdf (53.10 MB)
    -Readme_409m.rtf (42.07 kB)
    -server409m.exe (395.74 MB)
    Ezek közül melyiket kéne leszedni de van egy sejtésem !!De jobb ha a profikat kérdezem!
  • Lacusch69
    4.09-re tedd fel, és az Il-2 mappában keresd meg, majd aktiváld a JSGME (sárga ikon) mod választót.
  • VO101Tom
    Fogalmam sincs, nekünk mindíg legfrissebb alap patch van fent. Azzal jó.
  • Zoli105
    Hát leszedtem az Ultrapackot feltettem de semmi változás!!:(a 4.08 és a 4.09 is fel kell hozzá tenni ??? Mert a repülőket nem találtam :(
  • Zoli105
    Oké köszi!:)