IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #26587 Kicsi segítséget kérnék, mit számít az AI lelövésnek.
Tennap este ugyanis a repterünket kellett védeni jó néhány Sturmovik ellenében. Az egyik bekapott egy jó kis gépágyúsorozatot, leesett, "enemy destroyed", oké. A másiknak leborítás közben elkaptam a svancát, vízszintes nélkül a talaj volt neki a legalsó pont, "enemy destroyed". A következőt alacsonyan megsoroztam egy-kétszer, aztán egy fordulóban beleállt egy tavacskába, de nem volt enemy destroyed. A következő füstölgő motorral kényszerleszállt, de ott sem volt ED, pedig még kétszer rácsaptam. Nyűgös lettem emiatt, és hazafelé megsturcoltam a repterüket, ahol a két leszállt gépből az egyiket szétlőttem, nem robbant fel, de nem volt szárnya, aztán elfogyott a lőszerem. Hazafelé jól felhúztam magam, hogy akkor most ezek nem is számítanak majd lelövésnek, mert nem volt ED, emiatt magasan lebegtettem, és beleálltam a kifutóba. A kráter közepén füstölögtem, erre megszólalt a kötelékparancsnok a rádióban (gondolom az AI érzékelte a gép sérülését): "négyes, azonnal térj vissza a bázisra!" Na, nekem itt szakadt el a cérna...
Olyan gyorsan nyomtam reflyt, hogy nem is figyeltem, hány győzelmet írt jóvá. Szóval a kérdésem, ezt mennyinek vehette a gép, tudja valaki?