IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A jsgme-t elindítod, ott állítod be, hogy milyen modok legyenek aktívak. Az áll egy bal oldali (available mods) és egy jobb oldali (active mods) listából. Ha elindul, és látod, akkor már egyértelmű lesz sztem. A jsgme.exe egyébként a játék könyvtárában található.
Ezek az installok elég érzékenyek a hibátlan feltelepítési sorrendre, ha utólag tettél fel patchet mondjuk, akkor mindenképp tedd újra az ultrapackot is. Vagy az il-2 1946 dvd-től kezdve nulláról. Az a legtisztább, sok gondot előzhetsz meg vele. Páran szívtak napokat a foltozgatással, a vége mindíg törlés és reinstall lett.
Az ultrapack switcher nemtom mire jó, nem használtam még, az update-nek meg a nevében is benne van, frissítéseket keres és tesz fel. Azt sem használtam még egyébként :)
Ha a jsgme.exe nem indul el, nemtom a Zutit hol választod ki, de a fileokkal inkább ne csinálj semmit...