91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
370. vagyok :D
baaaaah -
istikovacs76 #27275 Sziasztok !
Azzal problémával fordulnék hozzátok, hogy mikor játszok az il2-vel, akkor a hang kicsit serceg. De csak az il2-nél, illetve az il2 menüjében sem serceg. Mit kéne beállítani, vagy valamilyen hangszabályzót beállítani, hogy ne sercegjen? Valaki egyáltalán találkozott már ezzel a problémával?
Először mikor a füles rajtam volt, akkor tűnt fel, de annyira nem zavart. azóta már egyre jobban csak azt a "zajt" hallom át. persze nem hango, csak marhára idegesít. Olyan, mint amikor egy jó öreg bakalitlemezt hllgatok. (csak nem Edith Piaf:) ) -
Lacusch69 #27274 Én meg közvetlenül utánad a 415-ik... -
De kollegák. Itten nem a helyezés a lényeg,legalábbis számomra nem jelent semmit. Sokkal jobb srácok vannak ott ,épp a minap mondtam Muhahának (le is lőttem egyszer kétszer,de csak a gépkiosztás miatt)
,hogy mivel már a 45.ik évembe lépek decemberbe így sem a szemem sem a reflexeim nem az igaziak már. Ez van ,el kell fogadni a fiatalabbaknak kötelező is ügyesebbnek lenniük.
A lényeg az 1000 gép. Én azon lepődtem meg .Az még szotyiból is sok:)) -
Talán mert a valóságban a kiskaliber nem volt olyan szar, mint a játékban :) -
178-ik vagyok, akkor még simán beleférek a tojásfej kategóriába
-
kemény 1,7% os találati aránnyal...
-
Jaja. De én is keményen nyomulok ám, ott vagyok a 414-ik helyen....
De remélem hamarosan feljön az én napom is.....
-
Tegnap este is csinált ilyet a Riga. Először a komplett vörös oldalt rakta ki a szerver, kicsivel később az egész brigádot, kéket, vöröset egyaránt. -
Lebowski #27267 tudom, hogy milyen az a spit:)az a meglepő, hogy 15%-al megelőzi a másodikat, a második meg 11%-al a 9-iket. -
Glo #27266 Azért a Spit5c4 az nem olyan meglepő, a 4 Hispano akaszt rendesen. Egyszer mentem vele dogolni, mikor sok magyar volt fent egyszerre egy privát szerón. Na azzal egy kis odafigyeléssel simán lehet 7:1 arányban kill/death streaket nyomni. Gyakorlatilag amit eltalálsz az leesik. Lézerkard..
Nem tudom miért nem ezt a konstrukciót erőltették az angolok a fejlesztéseknél. Bár a 4 hispano rendesen rázhatta a sárkányt. -

-
Lebowski #27264 igen erre emlékszem :) -
Csak lazán kapcsolódik, az online warokban ment vérre ez a csíterezés, főleg amikor a Bellum féle online warok elterjedtek, hogy mi a planeset, mennyi gép fogy, hogy vesztheted el a mapot, satöbbik. Akkor készült ez a kis szösszenet, az il-2ben legtöbbet hangoztatott kifogásokon élcelődtünk kicsit :)
-
Lebowski #27262 mármint ilyen arányban öl :) nem megy ma a fogamzás :) -
Lebowski #27261 bocsánat, milyen arányban :) -
Bakker,akkor Hartmann ipari tanuló meletted
.
354 győzelem vs 16 lelövés,valami 22-es szorzóval dolgozott.Nagyon durva... -
Lebowski #27259 Azért ezt érdemes megnézni: gyorsan kiszámoltam, hogy mennyit "öl" egy repülő, ha elviszik egy körre (tehát ölés/bevetés).
1.SpitfireMkVc4xH 68,84%
2.Fw-190A-6 55,24%
3.La-5 54,33%
4.Fw-190A-4 52,6%
5.Bf-109E-4 52,38%
6.Bf-109G-2 50,81%
7.La-5F 48,53%
8.Bf-109F-4 44,75%
9.SpitfireMkIXc 44,38%
10.Bf-109G-6_Late 29,25%
Számomra elég kiegyenlítettnek tűnik, igaz egyedül az 5ös spitnek van majdnem 70%-os aránya, ami azért valljuk b, nem egy rossz adat :D de a többi gép relatív együtt van 10%-on belül szóródnak kivéve a G6-ost. Ebből én azt szűrtem le hogy elég sok múlik a pilótán. Tehát szerintem legközelebb ez jusson eszébe mindenkinek, mielőtt nekiállna nyavajogni hogy így a csíter muszka, meg úgy a csíter fritz. (hozzátenném senkire sem utaltam :) ) -
Glo #27258 Én csak 110. vagyok, szóval aki az első 100-ban bennvan az kockaaaaa
-
Én lepődtem meg a legjobban:))) Nem szoktam statot nézni,de hazudnék ha azt mondanám hogy nem tölt el kellemes érzéssel:D Pedig itt aztán belemegyek minden marhaságba ,nem sokat elmélkedek a taktikán.
Veled együtt :)))) ha jól emlékszem:D -
Engem is egy csomószor figyelmeztetett,hogy 300 felett van a pingem,pedig ha megnéztem a statnál ott csak 75 volt
.
Egyébként grat az első helyhez Laca
Én csak a 25. helyezett vagyok... -
tegnap nálam az összes szerver piros volt, sztem vmi gond van az új lobbyval
40/20-as netem van... -
Beenged avval nincs gond de egyszer csak 500 as lesz a pingem oszt sanyi.
A netem jó. De nem csak engem másokat is kidob ahogy néztem. -
Ha lenne joy-om akkor a második hely is a 102.VO-é lenne 
-
Lépj be más néven. A nick miatt raknak ki, vagy szimplán szar a szerver? (sajátot nem lőttél, törtél mostanság? nem csak penality pontok miatt nem enged be?) -
-
Ennek nincs semmi angelus felülete:( Ott még csak csak de ezt a bükkfa nyelvet . Na leírom magyarul oszt a webfordítóval lefordíttatom oroszra:)) Lehet megszakadnak a röhögéstől.Most már csak ki kell bogarásznom mi mit jelent ,de lehet megkérem Alest,hogy írjon helyettem.
Ő perfekt orosz asszem. -
Köszi.
Bakker 1000 gépet lőttem.
Itten találtam. -
Lehet már leírtam,de ha már itt tartunk neked is elmesélem.
Kb pont úgy mint te telve önbizalommal felhatoltam az UBI szerverére ahol
RNZOLI nak volt egy futó szervere full reálban. Láttam hogy magyar ,nosza mondom megyek lelövök mindenkit és majd csodálnak.:)Helyette én csodálkoztam.:(
Ott volt egy Lengyel srác katarchuk (mostani ismertebb nevén 302 Kamilló)
aki bármikor ,bárhonnan,bármilyen testhelyzetben lelőtt ,még ha mögötte voltam is. Nem kicsit fusztrálva lettem:) Trackeket vettem fel ,megszállottan gyakoroltam és pár hónap után lelőttem. Hát mit mondjak az egy szép emlékem maradt. Aztán egyre többször sikerült. Hallottam ott ,hogy van Lobby na gondoltam azt is kipróbálom,és mivel a pumák honlapját már kívülről fújtam így nem voltak ismeretlenek az ott repülők nevei. Elég az hozzá,hogy a lobbyn láttam két VO101 es kezdőbetűs nevet egy szerveren. Csak ketten voltak ,gyakoroltak vagy mi. Én irtózatos önbizalommal telve behatoltam ,köszöntem ,majd kérdeztem,hogy nem baj e ha kicsit meglövöldözöm őket.
Akkorra már úgy éreztem,hogy nincs nálam jobb szobapilóta a földön:D
Mondták ,hogy csak nyugodtan. Na akkorra datálható a második törés az Il2 es pályafutásomban:) Lőni se tudtam,max control E.
Át kellett értékelnem igen sok mindent:) -
Rigának ez a lapját ismerem:
http://91.188.54.183/index.php?navigation=en/pilots/all/index.html
Ott van fórum is, remélem vágod az oroszt rendesen :) -
Ami valamennyire pontos képet adhat, az online szerverek statisztikái. A Rigán pl 5700 regisztrált játékos van, az Airforce Waron-n kb 2000. De ezek évekre visszamenőleg nézik. Amiket rendszeresen törölnek, de azért sokan fent vannak, Skies of Valor pl, ott 1000-1200. Szerintem a világon kb 2000 aktív il-2 játékos ezek alapján nem tűnik túlzásnak, legalábbis nagyságrendi tévedés nincs benne. Ez pár éve még biztos magasabb volt, most ennyi. Oleg egyszer fórumon írta, hogy az eladások alapján offline kb 10x többen játszák az ilcvót, ezért pöcsöltek a peccsekben annyit az offline cuccokkal is. -
Tudja valaki ,hogy van e a Rigának honlapja ahol magyarázatot találhatunk arra miért dob ki állandóan? -
gyökér Riga. Percenként kidob kezdek ideges lenni. -
ez bizony így van...ezért kell lehetőleg mindíg jobbakkal repülni
én ugyanígy jártam amikor elkezdtem online repülni -
offline szerintem az emberkék többsége netes, fórumos tapasztalatcsere hiányában, csakis AI-k ellen harcolva nem tud egy bizonyos szint felé jutni repüléstechnikában és taktikai repülésben, úgy hogy én az online pilótákat számoltam csak.
sose felejtem ell anno 5 éve, amikor először léptem online, nagy magabiztosan, sokszáz lelőtt Ai-val hátam mögött, és mennyire összeomlott, amikor a legyőzhetetlennek tartott G6-os messzeremet röhögve körberpülte egy La-7 es humán, miközben a kezembe már recsegett a bot annyira húztam és néztem hogy emellett biza az ai ász csak gyenge zöld hetes.... -
bár most látom te is :D
-
én világszerte értettem, nem csak mo-ra -
Zoli105 #27239 Oké köszi a tippeket!!!:D -
Pedig valós szerintem is. Lobbyn a fénykorban 1000 fő volt. Emlékszem meghalt a lobby és Jirinél sírtunk, hogy tágítsa a limitet. 2004-5 táján volt max 1100 online. Akkoriban volt egy másik rendszer (talán most is van) ahol a keleti haverjaink, az oroszok edzettek (ubi.com) pár száz fő. Amikor kezdtem az egészet, huh all-seeing-eye ott is max 200fő. És ennyi. Bele lehetne számolni mondjuk az offline pilótákat, kb kétszeres szorzóval kijönne egy hasonló eredmény. -
hadtjuk #27237 Phantomass
Hát azért magyar nyelvterületen nem tünik ez olyan rossz közelítő értéknek. Bár az UBI bisztos többet tudna erről. Az az biztosan többen vették meg az IL 2-öt miután már 1-2 eFt-ért osztják, de újabb 10 eFt vagy többet megközelitöleg ennyien adnának érte.
Székelyland
Az ilyen "szélsőséges" hozzászolásokat hogyan produkálod, akarom kérdezni hogyan lehetne elkerülni? ;)