IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lehet már leírtam,de ha már itt tartunk neked is elmesélem.
Kb pont úgy mint te telve önbizalommal felhatoltam az UBI szerverére ahol
RNZOLI nak volt egy futó szervere full reálban. Láttam hogy magyar ,nosza mondom megyek lelövök mindenkit és majd csodálnak.:)Helyette én csodálkoztam.:(
Ott volt egy Lengyel srác katarchuk (mostani ismertebb nevén 302 Kamilló)
aki bármikor ,bárhonnan,bármilyen testhelyzetben lelőtt ,még ha mögötte voltam is. Nem kicsit fusztrálva lettem:) Trackeket vettem fel ,megszállottan gyakoroltam és pár hónap után lelőttem. Hát mit mondjak az egy szép emlékem maradt. Aztán egyre többször sikerült. Hallottam ott ,hogy van Lobby na gondoltam azt is kipróbálom,és mivel a pumák honlapját már kívülről fújtam így nem voltak ismeretlenek az ott repülők nevei. Elég az hozzá,hogy a lobbyn láttam két VO101 es kezdőbetűs nevet egy szerveren. Csak ketten voltak ,gyakoroltak vagy mi. Én irtózatos önbizalommal telve behatoltam ,köszöntem ,majd kérdeztem,hogy nem baj e ha kicsit meglövöldözöm őket.
Akkorra már úgy éreztem,hogy nincs nálam jobb szobapilóta a földön:D
Mondták ,hogy csak nyugodtan. Na akkorra datálható a második törés az Il2 es pályafutásomban:) Lőni se tudtam,max control E.
Át kellett értékelnem igen sok mindent:)