91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Egy jó kis közös repülésre, közös ts-el
  • Her Laca
    Írta hogy avval megy rendesen.
    Eszembe jutott még valami. Van amikor beragad az il2 exe a winfosba azt megnézed a feladatkezelőben a futó alkalmazásoknál,és ha igen akkor kilövöd. Menni kell annak nem hiszem,hogy nagy gond lenne .
  • Gyikizom
    Igen még hyperlobbyn keresztül is és akkor se történik semmi csak villan egyet a lobby
  • Gyikizom
    Igen és azzal működik is.
  • VO101Tom
    A 4.09m előtt feltetted a 4.08m patchet is?

il-2 verziók
  • Lebowski
    naneeeeeeeeeee. naneeeeeeeeeeeeee.
  • Her Laca
    Megoldjuk:) Próbáltad az exe filet a játék főkönyvtárából indítani? Csak egy ötlet.
  • Lebowski
    hinnye. hátte?:D
  • Gyikizom
    Mondom próbáltam a máshonnan letöltött verziókkal is de ugyan az.Amúgy én meg nem hiszem hogy letöltési hiba lenne mivel kicsomagoláskor jelentkezne szerintem a probléma. Már a conf.ini -be is próbálgattam beállításokat hátha valami grafikai beállítás nem tetszik neki de eddig nem sikerült megtalálni a problémát.
    Most nagyon le vagyok törve mert direkt azért vettem meg hogy nyomjam online. Még régről megvan a külön verziós Pacific Fighters is csak hát azzal nem játszik senki....
  • baalika
    http://www.youtube.com/watch?v=p6m8SzDtHpY

from Koma és KP with láv

oldalán a ricsit ne keressétek :)
  • Her Laca
    Mire gondolsz?
  • Her Laca
    Értem. Akkor töltsd le máshonnan is mondjuk a hivatalos oldalról.
    Szerintem letöltési hiba ,mást nem nagyon tudok elképzelni.
    Vagy telepítési probléma de az valószínűtlen.
  • acidrain
    Jó, tudom, elb@sztam, bocsánatot is kértem chat-ben, de addigra kiléptél
  • szekelyland
    Jó lenne egy kis össznépi találkozó, kinek van kedve?
  • Gyikizom
    Legutoljára innen töltöttem le :)
  • Her Laca
    Töltsd le innen a a4.09m et. Ha evvel sem indul gondolkodunk még egy kicsit:)
    INNEN
  • Gyikizom
    Helo.Segítsetek,még új vagyok most vettem meg a játékot de a 4.09-es verzióval nem akar elindulni a játék. Már több mindent is próbáltam hogy máshonnan töltöm le a patch-et de egyszerűen nem csinál semmit mikor kattintok az ikonjára, nem ír ki semmit se.4.08-al elindul.......
  • szekelyland
    ha meg nagykaliberrel mellélősz akkor meggyúl.....
  • Lacusch69
    Csak ez nagyon ritka. A WarCloudson szoktam ilyenekkel találkozni, olyankor azt sem bánom, ha veszítek.
  • Lacusch69
    A Zeróval csak az a baj, hogy papírból van.
    Egy kopp: szárny leesik.
    Másik kopp: PK...
  • Her Laca
    Éppen az imént harcoltam egy belga sráccal . Na ezekért a pillanatokért jó Il2 őzni.
    Jó 20 percet csatáztunk ,eleinte méregettük egymást ,mindketten emelkedtünk kb 8-9 k ig ,vártuk ki hibázik,semmi esztelen bele a közepébe. Nagyon élvezetes volt.
  • Lacusch69
    Tegnap felbaxták az agyam többször is a Rigán, ott is hagytam.

Olyat emelkedett utánam a ződlézeres Rata, hogy csak pislogtam... (aztán meg szarrá lőtt...)
    Később szétlövöm MuHHahaa Il-2-esét 50m-ről, köcsög spanyol (Tuco) meg lentről közénk jön, és belerepül, a robbanástól az én gépem is megsérült.
  • Her Laca
    Speciel a SpitIX szerintem pont nem a jó spitek kategóriájába tartozik.
    G2 vel bőven megfogod ,pláne ha fordul. De látom ám ,hogy a fókákkal is szedegetik le őket. Nagyon gyors ez vitathatatlan,de ,nem egy űber. Az V.C!
    Na az brutál,hogy enné meg a fene aki kitalálta.
  • PhantomAss
    igazad van
    gyakorlatilag nincs olyan szerver, ami a dogra van kihegyezve, tehát kisebb map, hogy ne kelljen fél órát repülni míg találkozol vkivel, amellett azért vannak földi célok is, és normális gépkiosztása van, normál beállításokkal (nincs külső nézet stb)
    régebben sokkal több szerver volt, most egyik nap felmentem a lobbyra, kb egy órát szórakoztam mindenféle szerverrel, de nem taléltam normálisat, aztán kiléptem
    egyszer csináltam egy full reál d9 vs p51 mapot, de a kutyát nem érdekelte :D meg csinált sindelnet egy hungarian mapot, az évnek megfelelő magyar+amcsi gépekkel, arra sokan be szoktak jönni
  • szekelyland
    kezdesz rátapintani a lényegre, a legtöbb Rigás mapon nem válik be a boom and zoom mert közel vannak egymáshoz a mapok. Nomeg amikor I185-öt tesznek A4 meg A6 fóka ellen, az meg kész kabaré (mármint a 185 ösnek). 2000 m magassági fölénnyel leborítok, észrevesz, felhúz, szembefordul (!) és pk . Vagyis ő is boom and zoomol, csak lentről felfelé és utána meg pofázik. Amikor meg a reptéren a nyakába szottyant egy SC500 as akkor meg én lettem a köcsög. Persze nekik meg van engedve a csajkával az egész napos ellenséges reptér feletti rajzás...
  • messerharcos
    hát, rigán vannak néhányan akik a világűrbe repülnek osztán megyünk utánuk egyre feljebb, de általában ahogy én tapasztaltam, fordulóharc van, abban meg a 109 gyengébb. Ha meg olyan helyre tvedek, ahol nagyok a távok éslehet okosabb ellenfél, a zeró jól eelkedik, én is jó magasra felmegyek, aztán ha van kontakt, spirálban 0 gázzal lejövök és az ő szintjén elkezdek harcolni vele. Persze ha nem kezd el zuhanni, mert azt nem tudom szintn követni.
    Mindenesetre tegnap itt is nagyon sikeres volt, no meg valoron, ott is csak kevés wildcates gondolkodik energiaharcban:)
    A Fókával egyik szerón se tudok bánni, eleve még elég tapadztalatlan vagyok vele, de a fókával én csak a meglepetésre tudok épiteni, ez külső nézees szerón nincs, a riigán meg olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy nincs olyan hogy kicsit elbambul, résen vannak. De pl spit vs 109 szerón a kedvenc gépem, mert ott tudok a meglepetésre épiteni, aluról belopakodok mög, rágyorsulok aztán mindenből
    Tehát kezdem ugyérezni hogy szerver meg szitu válogajta mi a jó gép, nincs olyan hogy vmi mindenben mindenhol jó, kivéve a spit IX-et. De hát ismerjük már olegéket:)
  • Her Laca
    Remek:)
    De ne feledd ,hogy max a körhintás ellenfeleket tudod vele lelőni,akinek egy csöpp eszük van és azért vannak szép számmal ,jószerivel bármivel leiskolázzák a zerot.
    Én speciel nem szeretem ,gyenge egy tákolmánynak tartom.
  • messerharcos
    ugyhogy szerintem érdemes kipróbálni másnak is;)
  • messerharcos
    sziasztok! ma zsir volt nekem is a riga:D:D:D
    beültem egy zeróba, ejj, elképesztően szuper krály gép az:D
    a lavorokat egy perc alatt lefurdolja, de még ratákat is kaptam el, a fegyója özelről hatásos, és nagyon tetszik, hamar ég meg nem anyira gyors, de enyit megér:D jól emelkedik:)
    lőttem jópár géet vele, bevetést nem sokat éltem túl most se, volt hogy az üzim fogyott ki mert ellőték, volt hogy egy küldi alatt 3 gépet szedtem le, kifogytam a 20-asból, és a lavor nem hagyott élni.
    de ha az én kezemben ez igy megy, szerintem a spiteket lehetne kicsit móresre tanitani, ha nem b and z-znek végük.
    csak trimmet köl használni:)
    imádom ezt a gépet:D
  • Glo
    Ma is volt egy érdekes szitum Rigán. Már 4-5 perce forgológtam egy LAGG-al 3ezer körül, de sose bírtam ráhúzni rendesen, küzdöttünk keményen, már a Vertex is vertexet húzott (by Ata). Egy egymásnak fordulás közben, mikor a LAGG kitartott helyzetben kb 120-al fordult emelkedőben, jött Acidrain, és meglőtte a LAGG-ot, aztán nekiment. Én már épp elkezdtem volna morogni magamban, mikor elpukkant előttem az égve zuhanó LAGG, és PK-t kaptam..
  • Sanyo
    Ha van még valamit, amit látni szeretnél, csak szólj. :)
  • Glo
    A gépeknek lelke van. A pilóta most simogatja, vakargatja a gép oldalát, és azt mormolja:

"Okos gépecske, szép gépecske, elviszel haza, ugye? Ugye elviszel? Jólvan, okos gépecske.."
  • GaBenc
    Szeretném megköszönni a leszállást oktató filmeket. Mostanában sok a munka ezért csak most.
    THX
  • Lysandus
    Tisztasági festéssel kombinálva?
  • Zpogi
    Vagy hogy összecsomózza az elszakadt kontrol kábeleit...
  • Szepy2884
    Az nem a hátsó lövész hanem a pilóta. Csak hátrament, hogy összeszedegesse a szétgurult vodkásüvegeket. Üresen is sokat érnek, hát még tele! Majd hülye lesz ott hagyni.
  • Lysandus
    Dehogy! Csak zokog, mert lecseszte a pártitkár, mert nem tudta kívülről a Sztalin összest!
  • Lacusch69
    Ha pont átéri a revit a Shit szárnya, az kb. 100m.
    Ha meglepetésszerűen tudok támadni, akkor kb. ilyen messziről lövök, majd balra-fel kifordítok.
  • messerharcos
    Sziasztok! tegnap mentem egy órát a spit vs 109-en, olaszországi mapp volt, vittem fókát, repkedtem egy órát, össz visz 1 spitet szedtem le.
    jött velem szembe, és én mindenből szemből lőtem és elkaptam a mociját:)
    a kövi spit észreett, elkezdett üldözni de hál égnek lemaradt, ez megismétlődött megint. Aztán az utsó küldinél egy spit egy machit üldözött, én meg rohamos tempóban mentem utána és alatta nehogy kiszurjon, ben van a célkeresztben, várok, várok, kivárok, hát nem akkor tépi el a machi? pont őni akartam, közel is voltam, én is megrántottam barom módon oszt átestem. Elgondolkodtam az eset után, milyen mesziről érdemes tüzet nyitni? a spit szárnya a célkeresztet széltében már kitöltötte. Hamarabb kkéne lőni, hogy szoktátok?
  • szekelyland
    a hátsó lövész bevett rendesen vodkából.......