IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    hát, rigán vannak néhányan akik a világűrbe repülnek osztán megyünk utánuk egyre feljebb, de általában ahogy én tapasztaltam, fordulóharc van, abban meg a 109 gyengébb. Ha meg olyan helyre tvedek, ahol nagyok a távok éslehet okosabb ellenfél, a zeró jól eelkedik, én is jó magasra felmegyek, aztán ha van kontakt, spirálban 0 gázzal lejövök és az ő szintjén elkezdek harcolni vele. Persze ha nem kezd el zuhanni, mert azt nem tudom szintn követni.
    Mindenesetre tegnap itt is nagyon sikeres volt, no meg valoron, ott is csak kevés wildcates gondolkodik energiaharcban:)
    A Fókával egyik szerón se tudok bánni, eleve még elég tapadztalatlan vagyok vele, de a fókával én csak a meglepetésre tudok épiteni, ez külső nézees szerón nincs, a riigán meg olyan közel vagyunk egymáshoz, hogy nincs olyan hogy kicsit elbambul, résen vannak. De pl spit vs 109 szerón a kedvenc gépem, mert ott tudok a meglepetésre épiteni, aluról belopakodok mög, rágyorsulok aztán mindenből
    Tehát kezdem ugyérezni hogy szerver meg szitu válogajta mi a jó gép, nincs olyan hogy vmi mindenben mindenhol jó, kivéve a spit IX-et. De hát ismerjük már olegéket:)