IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    Sziasztok! tegnap mentem egy órát a spit vs 109-en, olaszországi mapp volt, vittem fókát, repkedtem egy órát, össz visz 1 spitet szedtem le.
    jött velem szembe, és én mindenből szemből lőtem és elkaptam a mociját:)
    a kövi spit észreett, elkezdett üldözni de hál égnek lemaradt, ez megismétlődött megint. Aztán az utsó küldinél egy spit egy machit üldözött, én meg rohamos tempóban mentem utána és alatta nehogy kiszurjon, ben van a célkeresztben, várok, várok, kivárok, hát nem akkor tépi el a machi? pont őni akartam, közel is voltam, én is megrántottam barom módon oszt átestem. Elgondolkodtam az eset után, milyen mesziről érdemes tüzet nyitni? a spit szárnya a célkeresztet széltében már kitöltötte. Hamarabb kkéne lőni, hogy szoktátok?