91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
TÖKÉLETESEN MEGFOGALMAZTAD A LÉNYEGET!
-
amúgy nem akarok belepofázni, igazából én csak egy kocapilóta vagyok, néha repülök, szóval nem is biztos hogy jó ez a taktika, ez csak egy ötlet :)
-
a múltkor egy full reál szerveren bohóckodtam, egy p39-cel egy zero ellen, ő a reptér fölött volt és felszállás után támadt is
azt vettem észre, hogy kizárólag függőleges fordulózást erőltetve, végig az átesés határán ugyan,de a zéró hozzám se tudott nyúlni, sőt a végén lelőttem , pedig ő támadott kedvező helyzetből
egy másik alkalommal ugyanezen a szerveren egy g6-tal mentem egy la5 ellen, és hasonló taktikával az a vízbe csapódott, hamar elvesztette az energiáját
egyébként úgy vettem észre hogy általában a spitek is instabilak kis sebbességű függőleges manőverekben
persze igazából a pilótán múlik a dolog, egy veterán online pilótát azért nehéz megszivatni
(és egy nagyon fontos szabály szerintem: a repülés agymunka, előre kell gondolkodni, mindíg tudni kell hogy mit fogsz lépni az ellenfél manővereire, a joyt hihetetlen apró mozdulatokkal kell kezelni, érezni kell a gépet)
esetleg próbáld ki ezt a taktikát, hátha bejön
-
Nem idevágó téma.
LCD vagy Plazna? Ez itten a kérdés . Vennem kell egy ujj televíziót és fogalmam sincs most mik az álláspontok:) -
Tegnap nagyon tele lett a hócipőm a Rigán,ott is hagytam a fenébe,miután egy CS_Thor nevű f@szfej nem elég,hogy ellopja a füstösre lőtt killemet még jól nekem is jön...
Atával meg Szepyvel átmentünk inkább a CZ_AH dedicated-re,40-41-es gépkiosztásal,na ott pl tök jól éreztem magamat,volt bőven vörös kolléga. Általában hármas kötelékben repültünk,csapkodtuk is őket rendesen. -
messerharcos #27551 megjegyzem, amit irtam a zeróval azt Laca szavaival élve a "körhintaharcra" értem, ami a rigán gyakori -
messerharcos #27550 No igen, tegnap ezzel szivtam én is, hiába volt ott a zeró a kezembe, egyet megtámadtam, 2-3 spit jött utánam, kifogyott a lőszer a lavor leelőzött a spitek megelőbb utobb eltaláltak, pr lövs elég volt. Ha 1-1-ben nyomom, én szerintem zeróval a legtöbb vereset lekeverem, pár jó pilótát kivéve.
tegnapelőtt meg azelőtt nem oltak ilyen csapatmunkába és jobban is ment. De gyerekek! Ne panaszkodjunk már arra hogy sokan vannak, mikor mi is sokszor 4-en 5-en fennvagyunk! Ts és nagyjából egy helyen küzdjüünk, aki pedig nem tud beszélni az csak halgassa, és ha halja hogy vki bjban van, egyből odatud menni. A vadul tüzelő ideges koncentráló oldalra nem néző ellent könyű leszedni.
Ha ilyen. Tegnap 3-an voltunk ts-en, Ata, Roli, én, de mivel mind más gépekkel nyomtuk sokat nem tudtunk segiteni.
Meg én is kicsit huzodtam a lehetőségtől, most nagy a pofám, de nem tudok jól csapatban játszani, egyszerűen nem érzem:( gyakorolni kéne.
ugyhogy javaslom hogy aki csak azt teheti, némában halgassa a ts-t és dolgozzunk össze:) -
Szepy2884 #27549 Hát ja! Nekem az a hülye ikon mindent tönkretesz. Kitakarja a gépeket és így nem tudom megbecsülni idejében a távolságot. Ezáltal az egy rácsapás egy lelövés pl Fókával már kivitelezhetettlen számomra, mert mire normálisan látom mi a helyzete és irány a gépnek addigra már úgy megvagyok keverve, hogy hagyom az egészet. A G2-vel meg kicsit unalmas, hogy csak 1-et 2-őt fordulok utána, máris 5db lavor, 6db i185 és 4db shit van a se**embe. -
Hát ja ,de én még mindig azt mondom,hogy a rigán egálban vannak a gépkiosztások. Meg vannak ott jó játékosok ,jó kis csetepaték keverednek néha. Én szeretem,csak az az ikon ne lenne. -
Hurrá, végre elindult az IL2 linuxon!!!! Kubuntu val wine alatt futtatva, hamarosan letesztelem modokkal is meg az fps-et is lemérem, elég simén megy. A hang kicsit szar de azt jamarosan rendberakom,
Szevasz winfos, engem többé nem látsz!!!! -
Lacusch69 #27546 Természetesen az M71-es motorral szerelt változat van a Rigán, ami 600-at megy tengerszinten.
Egyébként ennek a legjobb a K/D aránya (1.38). -
Lacusch69 #27545 Műszakilag megvan minden, csak a párom itthon van (veszélyeztetett terhes), így az élőszavas kommunikáció kiesik.. -
Igaz. Na most az orosz iván szemszögéből néztem a dolgot ,ugyi a legtöbb húzza. Csak sajnos eltanulták többen is a normális harcmodort oszt csak nézek utánuk,amikor integetnek. G2 meg lassú La5F et sem éri utol,hát még ezt. -
zmok #27543 Melyik TeamSpeak-et használjátok? -
zmok #27542 Tegnap este először merészkedtem fel online (Riga),persze jóóóól lelőtek, de nagyon tetszett!Teljesen más így repülni, rengeteget lehet tanulni a többieket figyelve. -
kéne egy mikrofon, meg egy ts progi... ha család nem enged, akkor csak suttogj vagy elég ha hallgatózol, az is több mint semmi -
A tegnap pogival és még valakivel 3asban szarrá lőttünk egyet és utána enyhe benzinszaggal hazament és röhögve leszállt miután még valakit lelőtt a reptér mellet. Lehet hogy mi voltunk a tegnap fakezűek, de nem tudtuk lelőni.... Lehet amit te lelőttél az az első volt abbból a 4 darabból ami készült, ami még újrahasznosított pravdából préseltek, és elszakadt a kapitalista országokról készített cikk mentén... -
Lacusch69 #27539 "És hiába fordulózol a G2vel ha még 3 spit utánad kajtat"
A Rigán mindig ezt szopom be. Nagyon ritkán lőnek le egy az egyben...
A másik problémám a TS hiánya, sajnos nem tudok mit tenni ellene (nem műszaki eredetű a probléma) -
Lacusch69 #27538 Erre mindig azt mondom: olvasd el Hartmann életrajzát, ha eddig nem tetted.
I-185: tényleg nem túl nagy durranás, ha megfelelő géppel megy ellene az ember. Régebben Hayatéval tucatszámra lövöldöztem le őket valamelyik UKD-n vagy CzAH-n.
A Rigán azért van inkább sikere, mert kicsi a térkép, és ők meg mindig pont jókor jönnek a kavarodás közepébe (legalábbis ellenem)
Ha elveszti az energiáját, akkor tényleg elég béna kacsa lesz belőle. -
Jó, de azon a mapon spit8-al van kombinálva, és mindig a sajáét reptér mellett ücsörögnek. És hiába fordulózol a G2vel ha még 3 spit utánad kajtat. Én meg B and z vel megszívtam, kétszer csaptam meg, bementem 3500-4000 en a repterük fölé, lent kanyarog a banda 1000-1500 ön, lecsapok, sebesség 650-700, benézem a turbó ratát, észrevesz, felhúzza,szembefordul, és pk nekem. Ő is boom-and zummog, de lentről csapkodik felfelé úgy látszik. Nem beszélve, hogy fókával akármit csinálsz, utolér 0m-en, 3000m en, 6000m-en és 10000-en füléd emelkedik, csinál 4 palástorsót egy loopingot felfele és lelő utána...
Leteszteltem offline, 13200 m-re mentem fel vele, sztem a pilóta a jó szellős szovjet kabinban valóságban itt már cseppfolyós nitrogén-metán keveréket fingott, lehet azt vezették vissza GM1 módjára... -
Kb ugyanezt mondhatják a ruszkik is a Fókáról? "Gyors, de szar gép mert lefordulom!"
. Az I-185-el hülyeség fordulózni (a ruszki szemszögéből). Legalább olyan jó gép az, mint a Fóka.
-
Gyikizom #27535 Én is így vagyok ezzel bár csak 2napja tolom online de nagyon kilátástalan a helyzet számomra xD vagy szitává lőnek vagy ha nem is sikerül az ellenfélnek akkor a kitérőmanőverekből lezuhanok magamtól is... xD -
BAZD+(a magyar Heuréka)!
A hálózati kapcsolatoknál a hamachi hálózatának a priorítását kellett lejebb vennem.
Ettől függetlenül köszönöm a segítséget.
-
Itt senki sem profi. pl tegnap aki arra járt amerre voltam lelőtt:))Profi csak egy bizonyos tudodkikre gondolok egység.:))
Azért írtam,hogy segítsek. Hidd el ,hogy ha forduló harcra kényszeríted meg tudod fogni. Én nagyon használom a flapset ,nyitom csukom ,belépem a gépet .Azt vettem észre ,hogy nagy a forduló sugara ,kis sebességnél ,meg instabil. Próbáld ki amiket mondtam. -
Jó, csak nem mindenki profi. Én pl csak "lelkes" amatőr vagyok. Azért az idézöjel, mert ha elkapom a ritmust és jól megy a vadászat akkor jön a "rohadt csíter messzer" ha kilövöm a segge alól az LA 5öt. Ha engem lönek le többször, és beirom chat-be hogy "ma nem nagyon megy" akkor vöröséktöl jön a nagy arc hogy "eddig is csak ennyire tellett". Ezzel már tele a padlás. Engem a stat nem izgat, felszállok ha lelönek az sem izgat, ha olyan, még meg is dicsérem az ellent... Az én reptudásommal nem tudom lelöni a 185 öt. Ennyi. -
Windows tűzfalat használok. Ott megpróbáltam program hozzáadással és port nyitással is megoldani kevesebb sikerrel.
Mod meg most nincs rajta. Most megpróbálom egyesével kiiktatni az új ATI programokat, talán az zavar be. -
Zoli105 #27530 Gondolok a wellingtonra meg a Lancesterre! -
Zoli105 #27529 Jó igaz tényleg vannak de csak a mappájukat látom ami üres!Talán egy moddal kell aktiválni de melyikkel? -
Gyerekek! Az I185 az nem olyan hú de jó gép. Nagyon gyors ez kétségtelen,de fordulni a G2 lefordulja. Nem egyből ,de 4-5 manőver és már lő helyzetbe kerül az ember. Erre akár mg is esküszöm. -
Már az I185 is szívás, pár napja Tazar-al küszködtünk a Rigán hogy ritkítsuk a 185 ös állományt kisebb-nagyobb sikerrel. -
Talán tűzfal okozhatja a problémád. Különben ha nem hosztolsz mindegy ,hogy kiengeded e a 21000 portot a ruteren.
Ofline működik?
Azt nem tudom elképzelni,hogy videó kártya miatt ne tudj csatlakozni,BÁR!!! ha ATI akkor én nem csodálkozom semmin:)
Mielőtt ezen valaki felhúzza magát VICCNEK SZÁNTAM:)) -
messerharcos #27525 a modban már van lancester meg wellington is, és éjszakai vadász 110-es is, ami király:)) de igyis sok gépet hiányolok és szerintem nem ilyen sose megépüt vagy minimálszámban épült gépekre kelett volna időt meg energiát pazarolni -
Csak nehogy a La-7 R után betegyék a La-7 PVRD-t, mert akkor szívni fogunk
. Mondjuk, ha lenne Bf 109 TL 1943 januárra, akkor egye fene, megkaphatják 45-re 

-
Glo #27523 Átkerülsz a sötét oldalra, ifjú padavan? :)
La5/La7-essel bárki tud repülni.. Még az irányítható lézerágyú meg a levegő-levegő / levegő - föld rakéta hiányzik róla, és Oleg világában az F86-ost is lezúzná :) -
Meg a keleti frontról indult ki az egész játék, a többi tulajdonképpen csak körítés. -
Itt az első sorban az 5 helyett 20 volt, de még így se megy. A videokártya váltása okozhatta szerintem. Nvidiaról Atira. Valamelyik létfontosságú program bekavarhat neki. Valakinek pl a bluetooth csatlakozó csinált ilyen tüneteket. -
Zoli105 #27520 Oleg orosz meg az egész bagázs hát nyílván hogy inkább az orosz gépeket részesítik előnyben mint a többit!(De kimaradt még a WMW sólyom , a Romeo R37bis,PZL Los,PZL23 Karas stb,Wellington, Lancester stb!) -
Na, az jó. Talán az első ember, akinek elsőre klappol minden :) -
Beni521 #27518 köszi, működik minden + szétnéztem kicsit pumaszálláson és widescreen felbontást is találtam
-
messerharcos #27517 Azt nem értem,, hogy Olegék mért fgolalkoztk egy olyan géppe amiből csak 4 készült, hogy lemodelezék, miközben pl nincs do-17, vagy he-219, vagy ju-188, hagy he-177.
és pl miért melóztak a lerche, vagy az I-250 készitésével, miközben pl a Meteorból ami 44-be készült s nem egy példányban, egyszerűen megfeletkeztek...